kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Φτιάξε το μήνυμα, ο κορέκτορας το "τραβηχτεί" το έκανε "τραβεστί"Το βίντεο έχει τραβεστί από το χώρο που δούλευαν τώρα δεν υπάρχει
Φτιάξε το μήνυμα, ο κορέκτορας το "τραβηχτεί" το έκανε "τραβεστί"Το βίντεο έχει τραβεστί από το χώρο που δούλευαν τώρα δεν υπάρχει
Αυτό εννοούσα χαχαχα...Φτιάξε το μήνυμα, ο κορέκτορας το "τραβηχτεί" το έκανε "τραβεστί"
Δε θέλει και πολύ εδώ μέσα να σου κρεμάσουνε... Τσουτσούνα ????Φτιάξε το μήνυμα, ο κορέκτορας το "τραβηχτεί" το έκανε "τραβεστί"
Δεν ξαφνιάζομαι.... τόσα που έχω ακούσει στη ζωή μου.... δεν μου κάνει τρομερή εντύπωση.... ??Δε θέλει και πολύ εδώ μέσα να σου κρεμάσουνε... Τσουτσούνα ????
Σύντομα θα ανεβάσω φρέσκες νέες φωτογραφίες για αυτή τη χρονιά λίγο υπομονήΝα ανεβάζεις συχνότερα την κωλάρα σου να σε θαυμάζουμε!!!!
Και πότε είναι οι διακοπές σου;;Καλημέρα και καλή χρονιά και Θεσσαλονίκη;
Και φωκαιας και Αθανασίου 3 στο Παγκράτιοχι , σαν αννα μαρια θα την βρεις στις κριτικες των στουντιο της κων/λεως - φρατζη , για λιγο καιρο στην κασσανδρας και πολυ παλια στην σολωμου. Παντως μη δισταζεις, εαν σου αρεσει ο συγκεκριμενος σωματοτυπος, τα χρηματα σου δεν θα τα κλαψεις..
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα λίγο δύσκολο ακόμα συνήθως ανεβαίνω Θεσσαλονίκη κάθε καλοκαίρι... Όποτε είναι θα σας ενημερώσωΚαι πότε είναι οι διακοπές σου;;
Ξεχάσατε να συμπληρώσετε Βουλιαγμένης... και Βριλησσού... ????Και φωκαιας και Αθανασίου 3 στο Παγκράτι
ΛΟΑΤΚΙ κι ο κορέκτορας;Φτιάξε το μήνυμα, ο κορέκτορας το "τραβηχτεί" το έκανε "τραβεστί"
Πιάσε δικό σου χώρο στο κέντρο και θα έχει ουρά!!!Ξεχάσατε να συμπληρώσετε Βουλιαγμένης... και Βριλησσού... ????
Δόξα τω Θεώ την ουρά έχω ακόμη εδώ δεν προλαβαίνω και άμα πιάσω πάλι δικό μου χώρο δεν θα κοιμάμαι καθόλου... αυτά που τράβηξα δεν θέλω να ξανά τραβήξω... αντίθετα με το αποτέλεσμα του σεφ κλείνω κιόλας... επιδείκνυε με διάφορες περιοχές...Πιάσε δικό σου χώρο στο κέντρο και θα έχει ουρά!!!
Δεν έπιασα το νόημα μετά τη λέξη "αντίθετα..." αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα ??Δόξα τω Θεώ την ουρά έχω ακόμη εδώ δεν προλαβαίνω και άμα πιάσω πάλι δικό μου χώρο δεν θα κοιμάμαι καθόλου... αυτά που τράβηξα δεν θέλω να ξανά τραβήξω... αντίθετα με το αποτέλεσμα του σεφ κλείνω κιόλας... επιδείκνυε με διάφορες περιοχές...
Ναι λάθος ορθογραφία μου μπήκε πήγα να διορθώσω ????Δεν έπιασα το νόημα μετά τη λέξη "αντίθετα..." αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα ??
Δεν πειράζει μωρό μου!!! Την κωλάρα σου να βλέπουμε άσε την ορθογραφία!!! ???Ναι λάθος ορθογραφία μου μπήκε πήγα να διορθώσω
Καλησπέρα, Άννα Μαρία Να ρωτήσω, ποδολαγνεία συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα ή δεν κάνεις; Βλέπω ότι δεν αναφέρεται.Ξεχάσατε να συμπληρώσετε Βουλιαγμένης... και Βριλησσού... ???
Αυτά είναι τελευταία πρόσφατα. .Στην φωκαιας που ήσουνα μπουμπούκι, ξεχωριζες και σαν άνθρωπος όχι μόνο σαν γυναίκα και παρουσία και το διατήρησες και στην πορεία σου.Διαχρονική και σταθερή αξία!Ξεχάσατε να συμπληρώσετε Βουλιαγμένης... και Βριλησσού... ????
Πολύ καλά θυμάσαι. Νομίζω ότι πλέον δεν παίζουν μαζί.θυμαμαι καλα ΕΠΙΚΗ παρτουζα αννα μαρια με μαρινα η εχω μπερδευτει;