Sproxe Garsia
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 9.596
Σε αυτή πόσα έδωσες 200 η κάτι παραπάνω;...που χάθηκες εσύ???...
Σε αυτή πόσα έδωσες 200 η κάτι παραπάνω;
Δεν σου καθόταν.. έτσι είναι άμα σε πάρουν χαμπάρι σου πουλάνε αγάπες και στα τρώνε.. περαστικά .....πάντως το κορίτσι σου...το πλήρωσα και ούτε που την γάμησα...
Δεν σου καθόταν.. έτσι είναι άμα σε πάρουν χαμπάρι σου πουλάνε αγάπες και στα τρώνε.. περαστικά ..
Πόσο γελοίος εσύ τυπε έχεις πιάσει ταβάνι η βλακεία σου δεν έχει όριο.. αλλά κατάλαβα σε αυτήν έδωσες και το κάτι παραπάνω για να σου πει ότι είσαι μοναδικός!...μάσε τα σάλια σου...μην σφουγγαρίζουμε και εδώ...και βάλε το μουνάκι της στο προφίλ σου...να το έχεις και κορώνα στο κεφάλι σου...καραγκιοζάκο...
Πόσο γελοίος εσύ τυπε έχεις πιάσει ταβάνι η βλακεία σου δεν έχει όριο.. αλλά κατάλαβα σε αυτήν έδωσες και το κάτι παραπάνω για να σου πει ότι είσαι μοναδικός!
δεν απάντησες όμως σε αυτή ποσά 200 η κάτι παραπάνω ..για να ακούσεις και το παραμύθι,η μαλλον μόνο το παραμύθι εσύ ο ίδιος το λες ,σε βρήκανε χαζουλι......έχω...πλερώνω...σπρώχνω...και μου λένε και ότι θέλω να ακούσω!!... ...
...κριτική από το 2016 έχεις να γράψεις...γιατί βρε σαλιάρη??...τι έπαθες και δεν γαμείς??...με μηνυματάκια την βγάζεις?... ...
δεν απάντησες όμως σε αυτή ποσά 200 η κάτι παραπάνω ..για να ακούσεις και το παραμύθι,η μαλλον μόνο το παραμύθι εσύ ο ίδιος το λες ,σε βρήκανε χαζουλι...
500 μόνο για να μόνο για να της κλάψεις και αυτής ..για τι από σπρώξιμο όπως λες μόνο για να σπρώξεις κάνα τρακτέρ είσαι ,εσύ τι κάνεις στο νήμα με της cross μήπως τα 500 τα δίνεις για να σπρώχνουν εσένα...500 euro της άφησα...λεφτά υπάρχουν τύπε... ...
...ψιτ?...στο νήμα "μέρη για συναντήσεις cross με άντρες"...τι ακριβώς ψάχνεις μωρή λούγκρα??... ...
μασαζ,σεξ,στοματικό χωρίς προφύλαξη (αν είσαι καθαρός )1εκτονωσηΓειά σου ποιες είναι οι υπηρεσίες σου και το κόστος?
ελειπα τώρα είμαι εδώ καυλα...που χάθηκες εσύ???...
μωρο μου έλειπα τώρα είμαι εδώΠαιδιά καλησπέρα καλημέρα καληνύχτα μόνο αυτά μας λέει η κοπελιά ε άντε για
θεσσαλονικη εισαι ;μωρο μου έλειπα τώρα είμαι εδώ