Sproxe Garsia
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 9.596
ελειπα τώρα είμαι εδώ καυλα
...ρε καύλα δεν σου έγραψα κριτική εσένα...γιατί??...μου είπες ότι ντρέπεσαι και δεν ήθελες να γράψω????... ...
ελειπα τώρα είμαι εδώ καυλα
μαλλον κάτι τέτοιο,ακόμα θυμάμαι τι όμορφα περάσαμε μμμμ...ρε καύλα δεν σου έγραψα κριτική εσένα...γιατί??...μου είπες ότι ντρέπεσαι και δεν ήθελες να γράψω????... ...
Αθηνα,έχει γίνει κάποιο λάθος εδώθεσσαλονικη εισαι ;
γραφει θεσσαλονικη πανω πανω γι αυτο ρωτησαΑθηνα,έχει γίνει κάποιο λάθος εδώ
Στην μία ώρα μόνο μία εκτόνωση και 80 ευρώ ??? Την δεύτερη την χρεώνεις ???μασαζ,σεξ,στοματικό χωρίς προφύλαξη (αν είσαι καθαρός )1εκτονωση
80€
+20Στην μία ώρα μόνο μία εκτόνωση και 80 ευρώ ??? Την δεύτερη την χρεώνεις ???
οχιΕπίσης, CIM - CIF κάνει?
Συνήθως μετά τής 12 λέμε Καλησπέρα :-*Καλημερααααα
χμμμ...και χμμμ...
η εμπορική πολιτική απλά οφειλει να είναι ξεκάθαρη. από κει και πέρα - εφόσον είναι ξεκάθαρη - ο καθένας αποφασίζει.
γιατί πχ θα προτιμούσες να σου πει 100 με δύο γύρους αντί 80 με έναν και +20 ο δεύτερος?
πολλοί έτσι θα γλυτώσουν εικοσάρικο...
cim cif όχι 1 γύρος 80 ευρώ +20 για κάθε επόμενο με ψεύτικες φωτογραφίες...cim, cif είναι άλλη υπόθεση.
σίγουρα για πολλούς θα είναι λόγος για όχι
μια ματιά στην 1η σελίδα με το που άνοιξε το νήμα μπήκε με ψεύτικη φωτογραφία...δεν ξερω για τις φωτο, δεν την έχω συναντησει ποτε
εγω λεω αγαπη να μας δινεις εσυ 20 ευρω καθε φορα που σε γαμαμε..βρε πλακα μας κανεις??τι συν 20..βαλε ενα πακετο 80 100 αναλογα με αυτα που προσφερεις και αν εισαι καλη και επαγγελματιας συνεχιζεις...