argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.034
- Πόντοι
- 9.297
Σίγουρο ότι θα προκοβε με αυτά τα προσόντα...Δαπιτισσα της Παντείου που της άρεσαν οι μεγαλύτεροι
Σίγουρο ότι θα προκοβε με αυτά τα προσόντα...Δαπιτισσα της Παντείου που της άρεσαν οι μεγαλύτεροι
Χονδρή;χονδρη....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλα εσυ εισαι βαζελας....απο γουστο δεν τοχετε
Μετριότατη, ανορεξικη, με αντιπαθητικη φωνη, ντεκαβλε οσο δεν παιρνει
'ελα??? Ξερεις κατι περισσότερο απο εμάς?Δαπιτισσα της Παντείου που της άρεσαν οι μεγαλύτεροι
Συμφωνώ όμως θέλει προσοχή με το μαύρισμα γιατί αν κάτσει λίγο ακόμα κάτω από τον κωλο-ηλιο θα γίνει σαν μαύρη σταφίδα...Της πάει όμως και το κυριλέ το φούξι το φορεματάκι
Δες από κοντά και έλα πες μουΠοια βουσουλα ρε μαγκες, Λένα φλυτζανη και χάνουν οι πέτρες
Δαπιτισσα της Παντείου που της άρεσαν οι μεγαλύτεροι
Άμα είσαι και καθηγητής της Πάντειου και σου αρέσει κι η πολιτική μισοτελειωμένη δουλειά. Εσυ θες.Έχω ελπίδες λοιπόν σαν μεγαλύτερος της
Της πάει όμως και το κυριλέ το φούξι το φορεματάκι
Το Μαράκι όχι μόνο είναι μαχιμοτατο και κυριολεκτικά πάντως καιρού αλλά μετατρέπει ακόμα και τις στάχτες σε πασαρέλα...Ωνσγμσ
Αμάν! Δανάη Μπάρκα striper edition???
Ετσι όπως είναι αναμαλλιασμένη και μέσα στις στάχτες την ξέσκιζαΩνσγμσ
Στο θέμα της φωνής δεν μου αρέσει η Ναντίν Χαρδαλιά όμως είναι η πιο καλοντυμενη εκεί μέσα.Μετριότατη, ανορεξικη, με αντιπαθητικη φωνη, ντεκαβλε οσο δεν παιρνει
Γενικότερα ομιλώντας, αυτό είναι ένα λάθος που κάνουμε: κρίνουμε όλες τις ''διάσημες'' από την εικόνα την οποία αποπνέουν στο ''γυαλί'' έχοντας 4 δόσεις σοβά και με διόρθωση των κάθε είδους ατελειών.Δες από κοντά και έλα πες μου
Aυτο με τις γυναίκες να καπνίζουν συντελεί στο να φαίνεται ως τριτοκοσμική χώρα η Ελλάδα στα μάτια Βορειοευρωοπαιων...και δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό στοιχείο υποβάθμισης!Γενικότερα ομιλώντας, αυτό είναι ένα λάθος που κάνουμε: κρίνουμε όλες τις ''διάσημες'' από την εικόνα την οποία αποπνέουν στο ''γυαλί'' έχοντας 4 δόσεις σοβά και με διόρθωση των κάθε είδους ατελειών.
Την εν λόγω την είχα δει κάποια στιγμή σε ένα μαγαζί Σάββατο βράδυ (νωρίς) όπου ήταν με άλλες γυναίκες παρέα (ίσως ήταν από τη δουλειά της οι λοιπές). Κάπνιζε ακατάπαυστα, αν δεν ήταν ''διάσημη'' δε θα έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση σε σχέση με άπειρες άλλες γυναίκες που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο.