You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαρία Βούσουλα έμπαινες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SEXTYPHOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Η Κορινα Γεωργίου πολύ σκυλοφατσα.! Να την γαμας απο κωλο και μετά να την χύσεις στα κωλομαγουλα.! Καυλα σκέτη.!!Ξεροχύνουμε και με κορινα γεωργιου, νομιζω δεν εχει νήμα, ανοιξτε ενα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.047
- Πόντοι
- 9.297
Σωστό.Ξεροχύνουμε και με κορινα γεωργιου, νομιζω δεν εχει νήμα, ανοιξτε ενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δικό μας κορίτσι ,το στηρίζουμε εμείς οι Βόρειοι.Ποια βουσουλα ρε μαγκες, Λένα φλυτζανη και χάνουν οι πέτρες
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.901
- Πόντοι
- 3.446
Δεν ξέρω . Ειναι και παντρεμένη διάβασα, άσε μην κλείσουμε κανένα σπιτικό..πόσο φιλική δηλαδή; λες να την έχει φάει ο καμεραμάν
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 458
- Πόντοι
- 291
Μη σου πω ότι τό χω και τύψεις τώρα γιατί πραγματικά δεν το ήξερα όσο την έβλεπα στην τηλεόραση............... να μας συγχωρέσει ο σύζυγοςΔεν ξέρω . Ειναι και παντρεμένη διάβασα, άσε μην κλείσουμε κανένα σπιτικό..
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 458
- Πόντοι
- 291
η κάθε μία με την γοητεία τηςΠοια βουσουλα ρε μαγκες, Λένα φλυτζανη και χάνουν οι πέτρες
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
Η Βούσουλα είναι για άγριο ξεκώλιασμα. Είναι για παρτούζες και χύσιμο στη μάπα. Θέλει το βρώμικο γαμήσι. Η Λένα από την άλλη βγάζει κάτι πιο χαλαρό και ήρεμο στο σεξ. Θα την βγάλεις για φαγητό, θα κάνεις ένα ωραίο σεξ μαζί της και μετά θα την πάρεις και αγκαλιά να δείτε Netflix. ( Ναι εννοείτε την ξεκώλιαζα και την Λένα )Ποια βουσουλα ρε μαγκες, Λένα φλυτζανη και χάνουν οι πέτρες
Η Βούσουλα είναι για άγριο ξεκώλιασμα. Είναι για παρτούζες και χύσιμο στη μάπα. Θέλει το βρώμικο γαμήσι. Η Λένα από την άλλη βγάζει κάτι πιο χαλαρό και ήρεμο στο σεξ. Θα την βγάλεις για φαγητό, θα κάνεις ένα ωραίο σεξ μαζί της και μετά θα την πάρεις και αγκαλιά να δείτε Netflix. ( Ναι εννοείτε την ξεκώλιαζα και την Λένα )
Θα τις ήθελα και τις δύο στο κρεβάτι
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
Μονο κωλο.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.318
- Πόντοι
- 28.246
Τολμω να πω απο τις φωτο και το βιντεο που την βλεπω οτι το 150αρι το υποστηριζει. Για πες μας και εσυ κατα ποσο συμφωνεις που την εχεις δει απο κοντα. Φτανουν ή να βαλουμε παραπανω;Δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο απο ομορφιά, αλλά εντάξει , κάτι γίνεται . Απο κοντά ειναι καλυτερη. Την έχω δει απο κοντά σε ρεπορτάζ στο Συνταγμα και ήταν πολύ φιλική με τον καμεραμαν και κάποιους που την ήξεραν και της φώναζαν απο μακριά ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑ.... Αθάνατοι γυπαετοί μου..
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Εμένα για όρθιο στυλιάρι μου κάνει....Τολμω να πω απο τις φωτο και το βιντεο που την βλεπω οτι το 150αρι το υποστηριζει. Για πες μας και εσυ κατα ποσο συμφωνεις που την εχεις δει απο κοντα. Φτανουν ή να βαλουμε παραπανω;
Έχει και κάτι απροσδιόριστα ντεκαβλέ.....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.318
- Πόντοι
- 28.246
Ενας λιγοτερος. Ευχαριστουμε!Εμένα για όρθιο στυλιάρι μου κάνει....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.047
- Πόντοι
- 9.297
Eξειδικευση...ωραίος!Η Βούσουλα είναι για άγριο ξεκώλιασμα. Είναι για παρτούζες και χύσιμο στη μάπα. Θέλει το βρώμικο γαμήσι. Η Λένα από την άλλη βγάζει κάτι πιο χαλαρό και ήρεμο στο σεξ. Θα την βγάλεις για φαγητό, θα κάνεις ένα ωραίο σεξ μαζί της και μετά θα την πάρεις και αγκαλιά να δείτε Netflix. ( Ναι εννοείτε την ξεκώλιαζα και την Λένα )
Ναι...από εκεί θα σε αφήσει!Μονο κωλο.
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.901
- Πόντοι
- 3.446
Φτάνουν, μην το παρακάνουμε. Αλλά πρώτα θα πρέπει να δώσει το οκ ο σύζυγος..Τολμω να πω απο τις φωτο και το βιντεο που την βλεπω οτι το 150αρι το υποστηριζει. Για πες μας και εσυ κατα ποσο συμφωνεις που την εχεις δει απο κοντα. Φτανουν ή να βαλουμε παραπανω;
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.318
- Πόντοι
- 28.246
Ποιος του δινει σημασια αυτουνου;Φτάνουν, μην το παρακάνουμε. Αλλά πρώτα θα πρέπει να δώσει το οκ ο σύζυγος..
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Δαπιτισσα της Παντείου που της άρεσαν οι μεγαλύτεροι
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Mπράβο ζαφκο, για αυτό είναι το bou, να έχουμε την πληροφορια που κάνει την διαφορά, εγώ για ανθυποβίζιτα την έκοβα, insta tik tok κάμερα και άγιος ο θεός αλλά τελικά είναι σοβαρή κοπέλα.Και παντρεμένη να προσθέσω
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Μπράβο Αρίστιπε για αυτό είναι το bou, να έχουμε την πληροφορια που κάνει την διαφορά εγώ την είχα για σοβαρή κοπέλα.Δαπιτισσα της Παντείου που της άρεσαν οι μεγαλύτεροι
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.003
- Πόντοι
- 5.506
χονδρη....
καλα εσυ εισαι βαζελας....απο γουστο δεν τοχετεΕμένα για όρθιο στυλιάρι μου κάνει....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 165
- Εμφανίσεις
- 17K