Νέα

Μαρία Βασιλάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panoskam
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
7.203
Πόντοι
4.027
Στη δουλειά μια γυναίκα με είπε ότι θα άφηνα τον άντρα μου για τον Jason Statham. Μιλάμε για ένα παλτό όμως. Ρε μάγκες,οι γυναίκες από που την βρίσκουν αυτή την αυτοπεποίθηση?
Από τα λιγουρια που τις κυνηγούν. Ή απλά έχουν καλη γνώση του μάρκετινγκ

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
7.203
Πόντοι
4.027
1000006529.jpg
Ωραίο, αλλά προσωπικά θα το προτιμούσα εντελώς ξυρισμενο ή με τις τριχουλες πιο πάνω, δλδ να είναι ατριχη η περιοχή γλυψιματος.

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
0
Πόντοι
0

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
1.014
Πόντοι
201
Στη δουλειά μια γυναίκα με είπε ότι θα άφηνα τον άντρα μου για τον Jason Statham. Μιλάμε για ένα παλτό όμως. Ρε μάγκες,οι γυναίκες από που την βρίσκουν αυτή την αυτοπεποίθηση?
Από εκεί που την βρίσκεται κι εσείς και περνάτε τον εαυτό σας για όμορφο και για μεγάλο κοκόρια,τυπε.

George2019

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Μαρία καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία και πολλή τύχη εύχομαι! ειμαι καινούργιος εδω οπως βλέπεις και προσπάθησα να μπώ στο προφίλ σου και να στείλω φωτογραφία αλλά δεν με αφήνει, μπορείς να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να απαντήσεις για το πως μπορώ να στείλω; Mε συγχωρείς αν είναι χαζή ερώτηση αλλά είμαι νέος στο forum! :cheesy:

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
1.014
Πόντοι
201
Μαρία καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία και πολλή τύχη εύχομαι! ειμαι καινούργιος εδω οπως βλέπεις και προσπάθησα να μπώ στο προφίλ σου και να στείλω φωτογραφία αλλά δεν με αφήνει, μπορείς να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να απαντήσεις για το πως μπορώ να στείλω; Mε συγχωρείς αν είναι χαζή ερώτηση αλλά είμαι νέος στο forum! :cheesy:
Καμμία άποψη δεν είναι χαζή.Ξαναπροσπαθησε,τι να πω; Καλή χρονιά!!!!

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.288
Πόντοι
2.046
Πρέπει να συμπληρώσεις 5 μηνύματα στο φόρουμ για να μπορέσεις να στείλεις προσωπικό μήνυμα.

George2019

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2019
Like
8
Πόντοι
0
προσπάθησα να στείλω μήνυμα παρόλο που έχω ξεπεράσει τον όριο των 5 μηνυμάτων, αλλά τίποτα! Μαρία θα κάνεις την καρδια σου πέτρα να στείλεις ένα μήνυμα;

1736105861215.png

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.501
Πόντοι
8.345
Όπως νομίζεις.Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να δώσω το νεο αριθμό τηλεφώνου μου,που πλέον δεν το κάνω γιατί ενοχλούσε ο κάθε άσχετος,άσχημος και λιγουρης.Οσοι θέλετε πλέον μόνο εδώ σε προσωπικό μήνυμα κι αν μου αρέσετε σας δίνω το τηλέφωνο μου.Καλα να περνάτε.

Καθόλου πονηρό.Πονηρο από άλλους που το εκμεταλλεύτηκαν ίσως.Εγω κάνω τίμια συναλλαγή.Ο καθένας εύλογο να διατυπώνει όπως σκέφτεται τις απόψεις του.

φτιαξε ενα telegram Μαρια που δεν φαινεται το τηλεφωνο σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom