Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.845
- Πόντοι
- 9.931
Παραμένει ωραία η Μαρία...
Βαμβακουλας με μπικινι
Ενδεικτικό του πνευματικού της επιπέδου...Αν δεν βρει περιθωριακο παρακμιακο τυπο δεν μπορει να κανει σχέση αυτή η γυναίκα.
Η φωνή της είναι πραγματικά απαίσια σε συνδυασμό με το μαλλί και τα φρύδια ...έχει κάτι ανδρικό και κάτι γυναικείο.Απο εμένα είναι όχι...Βαμβακουλας με μπικινι
ΓαμιολαΗ μιλφάρα τι ανεβάζει!!
Θα τσακωνόταν όλη μέρα με τον μπαμπά της...αυτός με την πειθαρχία και αυτή ο,τι να 'ναι.Παίρνει ακόμα, συνταξη αγαμης κορασίδας μπαμπά, στρατιωτικου?
Αέρα φιλεΕμπαινες φιλε;
αντικειμενικα ειναι ασχημη γυναικα,γονιδιακα ειναι πολυ ατυχη και αυτα που παρατηρησες σχετιζονται μαλλον με το οτι -οπως εχω γραψει και παλαιοτερα- παιζει να εχει μαυρο αιμα μεσα της,παρολαυτα και προς τιμην της ειναι πραγματικα αδυνατη και επειδη την εχω δει και απο κοντα ειναι αυθεντικο πετιτ και αρα πανευκολα γαμευσιμηΗ φωνή της είναι πραγματικά απαίσια σε συνδυασμό με τομε το μαλλί και τα φρύδια ...έχει κάτι ανδρικό και κάτι γυναικείο.
Σιγά μην τρώει και σιγά μην μαγειρεύει...βηγκαν μαλακίες θα τρώει και θα έχει γίνει μέτοχος του "Γρηγόρης Μικρογευματα".αντικειμενικα ειναι ασχημη γυναικα,γονιδιακα ειναι πολυ ατυχη και αυτα που παρατηρησες σχετιζονται μαλλον με το οτι -οπως εχω γραψει και παλαιοτερα- παιζει να εχει μαυρο αιμα μεσα της,παρολαυτα και προς τιμην της ειναι πραγματικα αδυνατη και επειδη την εχω δει και απο κοντα ειναι αυθεντικο πετιτ και αρα πανευκολα γαμευσιμη
καλα κανει,ενα μηλο να τρωει την ημερα φτανει,πηξαμε στις φακλανεςΣιγά μην τρώει .βηγκαν μαλακίες
Βυζάρες καταπληκτικές