kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Μόνο θα τη πούμε ξεκολακιΜαρία Σολωμού: Σε μια περίοδο είχα μαζί 3 - 4 άνδρες | in.gr
Αποκαλυπτική η Μαρία Σολωμού για την ερωτική της ζωή, τις σχέσεις της, τον τράπερ Mente Fuertewww.in.gr
Ενταξει Μαρακι δεν θα σε πούμε ΠΟΥΤΑΝΑ-ΠΑΡΤΟΛΑ!
τι ειδους μυαλο μανας ειναι αυτο που λεει τετοιες μαλακιες Δημοσια ? ενταξει ολοι και ολες πηδιομαστε κλπ, πρεπει να το ξερουν τα ανηλικα παιδια μας?
Αφου ρε μαν με τον άλλον είχαν αγαθεψει από τη πολλή σκονη,κάψιμο εγκεφάλουΕντάξει αμα εχεις ακατοίκητο εγκέφαλο η τα εχεις ολα γραμμενα στο μουνι σου βγαίνεις και λες τετοιες μαλακιες. Παλι καλα που δεν μας ειπε οτι κάποιες φορες γαμιοταν και με 2-3 ταυτόχρονα(οχι οτι δεν το εχω πιθανο για την συγκεκριμενη).
Λέει λοιπόν το ΜαράκιΜαρία Σολωμού: Σε μια περίοδο είχα μαζί 3 - 4 άνδρες | in.gr
Αποκαλυπτική η Μαρία Σολωμού για την ερωτική της ζωή, τις σχέσεις της, τον τράπερ Mente Fuertewww.in.gr
Κριμα στο 17χρονο γιο της που ακούει οτι η μανα του ειναι πουτανα απο τα ιδια της τα χειλια.
ευχομαι να μην αδειασει ποτε ο τραπεζικος της λογαριασμος. οσο ειναι γεματος θα λεει οτι μαλακια της κατεβει. αν αδειασει, την γαμησε.Λέει λοιπόν το Μαράκι
«Δεν με φλερτάρουν εύκολα γιατί έχω και κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς μου που κρατάω τον άλλον σε απόσταση. Με πλησιάζουν κάποιοι, οι οποίοι πια πιστεύω ότι έχουν πρόβλημα και έρχονται. Η προσπάθεια κάποιου να με προσεγγίσει σε σχέση με αυτά που λέω είναι πως νομίζει ο άλλος ότι θα μου πει κάτι και θα καταφέρει να με αφήσει κάτω ξερή» αποκάλυψε στη συνέχεια
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά εννοεί πως τώρα που κοντεύει τα 50 όσοι την πλησιάζουν είναι προβληματικοι γιατί έχει τον τρόπο της να τους κρατάει σε απόσταση πριν έρθουν
Κοιμάται και ονειρεύεται περασμένα μεγαλεία λέω εγώ...
Εχει κάνει τη καβατζα τηςευχομαι να μην αδειασει ποτε ο τραπεζικος της λογαριασμος. οσο ειναι γεματος θα λεει οτι μαλακια της κατεβει. αν αδειασει, την γαμησε.
Για εμένα Πουτάνες είναι αυτές που γαμιούνται για τα λεφτά . άμεσα ή έμμεσα , αυτές που γαμιούνται με όποιους και όσους γουστάρουν , απλά τις παραδέχομαιΜαρία Σολωμού: Σε μια περίοδο είχα μαζί 3 - 4 άνδρες | in.gr
Κριμα στο 17χρονο γιο της που ακούει οτι η μανα του ειναι πουτανα απο τα ιδια της τα χειλια.
Κι εγω αυτό εύχομαι τυπε.ευχομαι να μην αδειασει ποτε ο τραπεζικος της λογαριασμος. οσο ειναι γεματος θα λεει οτι μαλακια της κατεβει. αν αδειασει, την γαμησε.
Αν πάνε τα φλόκια σε αυτά τα μαλλιά, άντε να τα καθαρίσει μετά...Να της τα ρίξεις όλα!
της τον γεμίζουμε κάθε μήνα τύπε, είναι ανύπαντρη θυγατέρα συν μονογονεική μανούλαευχομαι να μην αδειασει ποτε ο τραπεζικος της λογαριασμος. οσο ειναι γεματος θα λεει οτι μαλακια της κατεβει. αν αδειασει, την γαμησε.
Αυτές θα τις πληρώνουμε μέχρι να σβήσει ο ήλιος, όσα μνημόνια και να γίνουν, γιατί οι μπαμπάδες τους είναι αυτοί στους οποίους βασίζεται και αναπαράγεται το υφιστάμενο σύστημα...Πόσα μνημόνια θέλει αυτή η χώρα για να σταματήσουμε να πληρωνουμε άγαμες θυγατέρες του δημοσίου?