Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Εγώ γουστάρω μουνάρες, όχι μουνίτσεςπαντως οποιος γουσταρει στυλ μαρια σολωμου σιγουρα θα γουσταρει κ μουνιτσα
Εγώ γουστάρω μουνάρες, όχι μουνίτσεςπαντως οποιος γουσταρει στυλ μαρια σολωμου σιγουρα θα γουσταρει κ μουνιτσα
Mη λες τετοια θα παρεξηγηθει η μουνιτσα μας....Εγώ γουστάρω μουνάρες, όχι μουνίτσες
παντως οποιος γουσταρει στυλ μαρια σολωμου σιγουρα θα γουσταρει κ μουνιτσα ο νοων νοητω!
Ηταν!!!Το μόνο καλό πάνω της ειναι τα ΒΥΖΙΑ της!!
απο κοντά φίλε στέλιος έιναι ένα ωραίο κοριτσάκι που αν δεν την είχες δει στη tv δεν θα έδινες 2η ματιά.Η σολωμου ειναι απο τις ελαχιστες "σταρ" που ειχω δει απο κοντα( στα 2 μετρα!)αν και ειναι σπαστικο το στυλ της παραδεχομαι οτι εχει εναν αερα τριγυρω ειναι δυνατη γκομενα(σε αντιθεση με την νταριλη που εχω δει και με απογοητευσε)
ινε πολι ανομαλι ι γινεκα τιν παο με χιλια εχι τιπο
κ εγω υπ αυτη την εννοια την παρομοιασα με τη μουνιτσα?
κλαραμπελ το εσωσα τωρα?
Εγώ την γούσταρα οταν την είχα πρωτοδει στην τηλεόραση αλλα φορούσα ακουστικά και δεν την άκουγα με τη στυλάκι μίλαγε μέχρι που είδα αυτο το ξενέρωτο κακιασμένο ύφος και έβγαλα τα ακουστικά και νόμιζα οτι μιλάει ο καπεταν αντρέας.Πολυ αγοροκόριτσο κακό παράδειγμα για τις γυναικες και το λέω αυτο γιατι ξέρω πολλες που έχουν ακριβώς αυτο το στυλ