Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Iσχύει.Μιλφάρα.fατσάρα για πολύ χύσιμο το μιλφάκι
δεν γινεται να δεις δελτιο ειδησεων της ερτ και σου αδειαζουν τα αρχίδια απο τη μαλακία.. σαν την λινάρα στο οπενIσχύει.Μιλφάρα.
Ισχύει.Γυναικάρα η Μαρία Σιώζου ,αν και δεν την ξέρουν πολλοί.δεν γινεται να δεις δελτιο ειδησεων της ερτ και σου αδειαζουν τα αρχίδια απο τη μαλακία.. σαν την λινάρα στο οπεν
Πού τα βρίσκεις αυτά?Αρχηγέ, ετοιμάζεις thread και για Θεοδότα Τσιόπρα;
Εντάξει καλή η πλάκα,αλλά η Μαρία Σιώζου είναι όμορφη γυναίκα.Και καλή παρουσιάστρια.Είσαι και περίεργος, ρε μπαγάσα.
Μερακλής!!!δεν γινεται να δεις δελτιο ειδησεων της ερτ και σου αδειαζουν τα αρχίδια απο τη μαλακία.. σαν την λινάρα στο οπεν
Έχει τύπο...goth lovers θα πεφτανε με αλεξίπτωτο στην αυλή της.Αρχηγέ, ετοιμάζεις thread και για Θεοδότα Τσιόπρα;
Κριστοφερ Λι στο Φου Μαν Τσου ή στο Ντρακουλα θυμιζειΑρχηγέ, ετοιμάζεις thread και για Θεοδότα Τσιόπρα;
Goth πρέπει να ήταν η Σοφία Ζουζέλη και η Θωμαΐδα Αδάμου, στα νιάτα τους.Έχει τύπο...goth lovers θα πεφτανε με αλεξίπτωτο στην αυλή της.
Για goth lovers είναι ιδανική...Κριστοφερ Λι στο Φου Μαν Τσου ή στο Ντρακουλα θυμιζει
Θωαμ'ι'ς Αδαμου ΑΠΟΘΕΩΣΗ...Goth πρέπει να ήταν η Σοφία Ζουζέλη και η Θωμαΐδα Αδάμου, στα νιάτα τους.
Siouxsie και τέτοια.
Πολλά σκουλαρίκια και tattoos. Δεν ξέρω στα... γκουχ γκουχ... απόκρυφα σημεία τι γίνεται.
ChristineGoth πρέπει να ήταν η Σοφία Ζουζέλη και η Θωμαΐδα Αδάμου, στα νιάτα τους.
Siouxsie και τέτοια.
Πολλά σκουλαρίκια και tattoos. Δεν ξέρω στα... γκουχ γκουχ... απόκρυφα σημεία τι γίνεται.
Πρέπει να έχει ισιωσει πολλά παλούκια αυτή η Αδάμου κι όχι μόνο από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της περιοχής...έχει κάτι σέξυ και έκφυλο που με φτιάχνει τα μάλα.Goth πρέπει να ήταν η Σοφία Ζουζέλη και η Θωμαΐδα Αδάμου, στα νιάτα τους.
Siouxsie και τέτοια.
Ας βάλουμε ένα με Bob στην κιθάρα.Christine
The strawberry girl...!!!!
Χαίρομαι που οι παριστάμενοι θεαται ήσαν σε πολλές περιπτώσεις μικρότεροι των μελών του συγκροτηματος.Ας βάλουμε ένα με Bob στην κιθάρα.