Giorgos(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2020
- Like
- 2.982
- Πόντοι
- 446
Υπέροχη ακόμα και με κοντό μαλλί όπως η Σια της καρδιάς μου....Γυναικάρα πάντα....
Δεν την έχω για τόσο προχωρημένη....μάλλον αγνοεί την ύπαρξη μας.Τι βυζαρες είναι αυτές... Άραγε να μπαίνει να διαβάσει τι λέμε για αυτή?
Κρίμα. Θα γούσταρε πιστεύω. Μη σου πω θα έδειχνε τις βυζάρες της πιο συχνάΔεν την έχω για τόσο προχωρημένη....μάλλον αγνοεί την ύπαρξη μας.
Κι αυτη σ αρεσει?Πολύ αισιόδοξο....
Τρελά...επιπλέον τυγχάνει διοπτροφορος ....τι καλύτερο για έναν διοπτρολαγνο σαν εμένα;Κι αυτη σ αρεσει?
Κι εμενα μ αρεσουν τα γυαλια στις γυναικεςΤρελά...επιπλέον τυγχάνει διοπτροφορος ....τι καλύτερο για έναν διοπτρολαγνο σαν εμένα;
Να σου πώ, στα τέσσερα με την καυλάρα μου μέσα της, να δείς πόσο καλύτερη θα ήτανε η μιλφάρα μας!Είναι φοβερό μιλφ. Από κοντά είναι καλύτερη να ξέρετε...
Και να κρέμονται οι βυζαρες της?Να σου πώ, στα τέσσερα με την καυλάρα μου μέσα της, να δείς πόσο καλύτερη θα ήτανε η μιλφάρα μας!
Οχι αδελφε. Δεν θα επετρεπα κατι τετοιο. Δεν θα αφηνα ποτε να κρεμονται οι βυζαρες της, απο δω κι απο κει . Θα τις κρατουσα σφιχτα,Και να κρέμονται οι βυζαρες της?
Ισχύει για το στιγμιότυπο που σκύβει ενώ βάζει ένα παπούτσι,πιο πάνω.Θυμίζει κάτι από Brandi Love