iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Αφιερωμένη εξαιρετικάΤα ρούχα είναι περιττά.. :S :S :S
Μαρία χωρίς να φαίνονται, μασταρια και ρώγα κάγκελο δεν νοείται..
Αφιερωμένη εξαιρετικάΤα ρούχα είναι περιττά.. :S :S :S
Μαρία χωρίς να φαίνονται, μασταρια και ρώγα κάγκελο δεν νοείται..
Αλήθεια τώρα, μπορεί το κορίτσι να έρθει στο ραντεβού μας μ' αυτά τα εσώρουχα;Τα λόγια είναι περιττά!!!
Αν την έχεις ενημερώσει από νωρίς γιατί όχι; ;)Αλήθεια τώρα, μπορεί το κορίτσι να έρθει στο ραντεβού μας μ' αυτά τα εσώρουχα;
Στα 80 είναι μια χαρά ούτε παρακάτω ούτε παραπάνω...Απορω πως και δεν εχει αυξησει την τιμη με τοση ζητηση, οχι οτι δεν θα το αξιζε..
μπερδεύτηκες αδερφέ;;γεια σου στελα! συνονοματη!
Οταν ξεκολλήσεις και συ από το προμοταρισμα που κάνειςΞεκόλλα επιτέλους...
τι βυζάρες είναι αυτές πω πω,, και κάτι ρόγες σαν σταφύλια έτοιμες για φαγωμα λέμε!!!!!!Αφιερωμένη εξαιρετικά
Καλά μην τρελαίνεσαι. 2,5άρια είναι σιλικονάτα αλλά για τις ρώγες συμφωνώ. Σαν βαβλβίδες ποδηλάτου που είχε πεί και άλλος συναγωνιστής..τι βυζάρες είναι αυτές πω πω,, και κάτι ρόγες σαν σταφύλια έτοιμες για φαγωμα λέμε!!!!!!
όταν έχεις πάρει με πενήντα
πρέπει να είσαι χαζός να πάρεις με ογδόντα
έχοντας υπόψη ότι η πουτάνα γερνάει και η τιμή φθίνει(2 χρόνια πέρασαν από τότε)
Καλά τα λέει γιατί είναι παλιός πελάτης φαίνεται όπως και εγώ. Πενήντα και πίσω πόρτα.παντα με την καλη κουβεντα στο στομα εσυ
το ξέρω για την σιλικόνη συναγωνιστή,,,σε λίγο καιρό θα την δώσει πάλι πιστεύω,,γιατί ό ανταγωνισμός είναι μεγάλος,,και κάτι πρέπει να γίνειΚαλά μην τρελαίνεσαι. 2,5άρια είναι σιλικονάτα αλλά για τις ρώγες συμφωνώ. Σαν βαβλβίδες ποδηλάτου που είχε πεί και άλλος συναγωνιστής..
Αχ αυτή η πίσω πόρτα... Γιατί να μην την δίνει πιά... Πιο παλιά ήταν στάνταρ και πολυδουλεμένη...
Ας ελπίσουμε σε καλύτερες μέρες....το ξέρω για την σιλικόνη συναγωνιστή,,,σε λίγο καιρό θα την δώσει πάλι πιστεύω,,γιατί ό ανταγωνισμός είναι μεγάλος,,και κάτι πρέπει να γίνει
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο...Το καλύτερο πακέτο και σε σωστή τιμή. Εμπειρη και ΚΟΥΚΛΑΡΑ
μετά και την έξοδο από τα μνημόνια,,,,, σίγουρα έρχονται!!!!Ας ελπίσουμε σε καλύτερες μέρες....
Την ποια; Καλό!!!μετά και την έξοδο από τα μνημόνια,,,,, σίγουρα έρχονται!!!!
χα χα Καλό για να είναι αληθινό,,, έτσι το έγραψα για πλάκαΤην ποια; Καλό!!!
Καλή η πλάκα αλλά για να μιλήσουμε σοβαρά. Η Μαρία, η Στέλλα, η Κατερίνα και η κάθε κοπέλα εδώ μέσα αποφασίζει τι πρόγραμμα θα έχει και αν μας αρέσει επιλέγουμε, αν όχι επιλογές υπάρχουν για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια...χα χα Καλό για να είναι αληθινό,,, έτσι το έγραψα για πλάκα
έχεις δίκιο συμφωνώ απόλυτα, δικό τούς είναι το μαγαζί και αυτές,αποφασίζουν πως θα το δουλέψουν,απλά εμείς σαν πελάτες κάνουμε κριτική,,,και αν θέλουμε ψωνίζουμε αλλιος πάμε παρακάτωΚαλή η πλάκα αλλά για να μιλήσουμε σοβαρά. Η Μαρία, η Στέλλα, η Κατερίνα και η κάθε κοπέλα εδώ μέσα αποφασίζει τι πρόγραμμα θα έχει και αν μας αρέσει επιλέγουμε, αν όχι επιλογές υπάρχουν για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια...
Αφιερωμένη εξαιρετικά