petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.730
- Πόντοι
- 41.813
επ τι έχουμε εδώ...?
λες να ερωτευθηκα???
επ τι έχουμε εδώ...?
Γιατί όχι; Σοβαρά τώρα είναι σούπερ το μωρό!λες να ερωτευθηκα???
Άσε μας ρε παιδί μου να ηρεμήσουμε μεσημεριατικα άνθρωπο!!!Απλά υπέροχη!!!
Απλά υπέροχη!!!
τούμπανο...!!!Απλά υπέροχη!!!
Απλά υπέροχη!!!
πάρε τηλ την Μαρία κλείσε ραντεβού πες της ότι εισαι παρθένος και θα περάσεις καλά είναι καλό άτομο και δεν θα σε κομπλάρει .... παρόλα αυτά υπάρχει άλλο νήμα ψάξε λίγο ... αν και προφανώς τρολλαρεις ...!καλησπερα. ξερω οτι δεν ειναι απολυτως σχετικο με το θεμα αλλα επειδη ειμαι νεος και δεν μπορω να ανοιξω δικο μου θεμα θα ποσταρω εδω κ οποιος μπορει βοηθαει. ειμαι 22 χρονων παρθενος και εχω καταληξει οτι ισως το καλυτερο που μπορω να κανω πρωτα απ' ολα για να μου φυγει το αγχος και η πιεση του "πρεπει" της πρωτης φορας ειναι ο αγοραιος ερωτας. ψαχνω εδω και αρκετο καιρο στο φορουμ και διαβαζοντας κριτικες, αποψεις κλπ νομιζω πως η φαση του call girl ειναι η καλυτερη δυνατη για την περιπτωση μου αφου θα εχω την ανεση χρονου αλλα και μια καλυτερη επαφη με την κοπελα. απ αυτα που διαβαζα και με βαση τα προσωπικα μου γουστα εχω καταληξει στη μαρια μολδαβη και στη vika95 και λογω μπατζετ βεβαια. οποιαδηποτε συμβουλη ειναι καλοδεχουμενη και για το ποια κοπελα να επιλεξω αλλα και για το τι ειναι καλυτερο να κανω για την περιπτωση μου. αν εχετε καποια διαφορετικη προταση θελω να την ακουσω
22 χρονών και πρώτη φορά τυπε;εδώ τα κορίτσια από 14 ετών και κάνουν πίπες στα θρανία, και εσύ πήγες φαντάρος και δεν μάλλον πλάκα μάς κάνεις.παρε Μαρία να σού πετάξει τα μάτια έξωκαλησπερα. ξερω οτι δεν ειναι απολυτως σχετικο με το θεμα αλλα επειδη ειμαι νεος και δεν μπορω να ανοιξω δικο μου θεμα θα ποσταρω εδω κ οποιος μπορει βοηθαει. ειμαι 22 χρονων παρθενος και εχω καταληξει οτι ισως το καλυτερο που μπορω να κανω πρωτα απ' ολα για να μου φυγει το αγχος και η πιεση του "πρεπει" της πρωτης φορας ειναι ο αγοραιος ερωτας. ψαχνω εδω και αρκετο καιρο στο φορουμ και διαβαζοντας κριτικες, αποψεις κλπ νομιζω πως η φαση του call girl ειναι η καλυτερη δυνατη για την περιπτωση μου αφου θα εχω την ανεση χρονου αλλα και μια καλυτερη επαφη με την κοπελα. απ αυτα που διαβαζα και με βαση τα προσωπικα μου γουστα εχω καταληξει στη μαρια μολδαβη και στη vika95 και λογω μπατζετ βεβαια. οποιαδηποτε συμβουλη ειναι καλοδεχουμενη και για το ποια κοπελα να επιλεξω αλλα και για το τι ειναι καλυτερο να κανω για την περιπτωση μου. αν εχετε καποια διαφορετικη προταση θελω να την ακουσω
αυτό βλέπω και εγώ τών παίζω από τώρα με τής φωτογραφίες τήςΑπλά υπέροχη!!!