Dryokolapths
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2018
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1
τι μου κάνεις τώραΑφιερωμένη εξαιρετικά
τι μου κάνεις τώραΑφιερωμένη εξαιρετικά
δεν θα την δώσει ξανά γιατί έχει θέμα με τον σφιγκτήρα τηςτο ξέρω για την σιλικόνη συναγωνιστή,,,σε λίγο καιρό θα την δώσει πάλι πιστεύω,,γιατί ό ανταγωνισμός είναι μεγάλος,,και κάτι πρέπει να γίνει
παντα με την καλη κουβεντα στο στομα εσυ
Eγω που ειμαι πελατης εποχης πεντικιουρ, ξαναπηγαινα στα πενηντα..Καλά τα λέει γιατί είναι παλιός πελάτης φαίνεται όπως και εγώ. Πενήντα και πίσω πόρτα.
Όμως να λέμε και την αλήθεια στα cg των 80αριών κρίνεται από τα καλύτερα τόσο εμφανισιακά όσο και αγωνιστικά..
Ούτε εγώ την έχω συναντήσει την κοπέλα. Αλλά φαίνεται μούναρος και θα τιμηθεί μόλις βρω ευκαιρία. Τα σχόλια του καθενός με αφήνουν αδιάφορο. Όποιος προλάβει στέλνει εντυπώσεις στον άλλοΦίλε μου προσωπικά δεν γνωρίζω πόσο καλή είναι η Μαρία στις υπηρεσίες της ( ελπίζω να μάθω ). Όμως εάν είναι τόσο καλή όσο αναφέρεται στις τόσες κριτικές της και κάποιος περνάει ωραία μαζί της δεν πιστεύω πως η αύξηση των 30€ είναι τόσο μεγάλος αποτρεπτικός παράγοντας για να μην την ξανασυναντήσει.
Αυτά από εμένα να περνάτε καλά και να καλύτερα.
Κι εγω θεωρώ ότι η Μαρία είναι καλή επιλογή για αυτο που ζητάς. Είναι καλός χαρακτήρας, ευγενική και στο κρεβάτι θα σε κανει να μην έχεις άγχος.
Το μόνο κακό είναι ότι θα ανεβάσεις απο την αρχή πολυ τα στανταρ σου και μετά θα τις συγκρίνεις όλες με τη Μαρία... Τέτοιο κορμί θα βρίσκεις ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ
εκλογές του χρόνου...Μπήκε ψηφοφορία στη σελίδα. Τέρμα επάνω ψηφίστε τι φωτογραφίες θέλετε να ανεβαίνουν στη σελίδα...
Εδώ είσαι φίλε:που σε βρισκουμε Μαρακι???
Εσύ ψήφισες όλα στη φόρα;εκλογές του χρόνου...
εκλογές του χρόνου...
Ο άνθρωπος παίρνει όσκαρ ηθοποιίας χωρίς αντίπαλο...ησουν στη συνεντευξη τυπου του πινοκιο?
εννοείτε...Εσύ ψήφισες όλα στη φόρα;
με καταριέσαι...?ησουν στη συνεντευξη τυπου του πινοκιο?
Δεν είχα καμία αμφιβολία φίλε μου ;)εννοείτε...
και αν είχες επιλογή στάση...
θα προτιμούσα στα 4 και θα ψήφιζα 2 φόρες....
αν κάνω λάθος διόρθωσε με...Δεν είχα καμία αμφιβολία φίλε μου ;)
ούτε φτύσιμο δεν αξίζουν...
ξερω γω. σε ειδα πολυ σιγουρο