kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
παρα πολυ αντικειμενικη και αντιπροσωπευτικη της πραγματικοτητας κριτικη!
εγω ξενερωσα με την φωνη της στο τηλεφωνο και δεν πηρα
σαν ψευδη μου φανηκε
παρα πολυ αντικειμενικη και αντιπροσωπευτικη της πραγματικοτητας κριτικη!
εγω ξενερωσα με την φωνη της στο τηλεφωνο και δεν πηρα
σαν ψευδη μου φανηκε
Τεμπέληδες φίλε. Τι περιμένεις.θα του το δώσεις και μετά μην τον είδατε.Ρε φιλαρακο μονο 21 σελιδες εχει το νημα. Ξεκινα από τη πρωτη σελιδα και αν δεν το βρεις σε ενα λεπτο ξαναρωτα να στο δωσουμε.....
Πιο λεπτομερειακά:
Σε αντίθεση με ο,τι εντύπωση είχα σχηματίσει διαβάζοντας το θρεντ, δεν ήταν καθόλου δύσκολο να κλείσω με 2 μνμ ραντεβού μαζί της για την ίδια μέρα το μεσημεροαπόγευμα, λίγες ώρες πριν απ' αυτό.
κοστος για 1,5 ώρα..??Συνάντηση σήμερα με την Μαρία σε ξενοδοχείο του κέντρου. Δεν έχω να γράψω πολλά, τα έχουν πει οι προηγούμενοι. Ήρθε στην ώρα της και όταν άνοιξα την πόρτα αντίκρισα ένα ντροπαλό και πολύ όμορφο κορίτσι να με κοιτάει. Μου έφτιαξε αμέσως την διάθεση και μετά από λίγη κουβεντούλα ξεκινήσαμε την 1,5ωρη συνεύρεση μας. Εξαιρετική πίπα, προθυμία για οτιδήποτε ζήτησα, καθαρό, περιποιημένο και απαλό σώμα, ρώγες που βγάζουν μάτι, δεν παραπονέθηκε καθόλου παρ'οτι άλλαξα 15 στάσεις! Πέρασα πολύ ωραία και σίγουρα αξίζει τα λεφτά που ζητάει. Μάλλον θα την ξαναδώ σύντομα
ΥΓ: Μιλάει πολύ καλά ελληνικά, δεν τίθεται θέμα συνεννόησης. Επίσης μου είπε ότι δεν έχει πολλή δουλειά τελευταία, όπως είπαν και προηγούμενοι.
Καλημέρα , συνάντησα την κοπέλα για 4η φορά τώρα στο bill.Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει να ζηλέψει η κοπέλα από όλες τις υπολοιπες .Συνενόηση αψογη , ποτέ δεν καθυστέρησε , καλη στο social με αψογα ελληνικά .Η πιπα της εξαιρετική και γενικά είναι καλότροπη καθώς δεν χαλάει χατήρι σε τίποτα .Το μόνο που δεν κάνει είναι anal .80 ευρώ για 1,5 ώρα... Το έγραψε φίλος στην προηγούμενη σελίδα...
όλες οι ρωσογενείς ή ρωσοαναθρεμμένες έχουν πρόβλημα με το θήτα διότι δεν υπάρχει ως φθόγγος στο ρωσικό αλφάβητο, γι'αυτο το αντικαθιστούν με το φιΔεν είναι ψευδή η κοπέλα... Πολλές ξένες έχουν ένα θέμα με την προφορά των ελληνικών, ειδικά όταν μιλάνε γρήγορα...
όλες οι ρωσογενείς ή ρωσοαναθρεμμένες έχουν πρόβλημα με το θήτα διότι δεν υπάρχει ως φθόγγος στο ρωσικό αλφάβητο, γι'αυτο το αντικαθιστούν με το φι
έτσι κάποιος νομίζει ότι είναι ψευδές ενώ δεν είναι
Καλημέρα , συνάντησα την κοπέλα για 4η φορά τώρα στο bill.Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει να ζηλέψει η κοπέλα από όλες τις υπολοιπες .Συνενόηση αψογη , ποτέ δεν καθυστέρησε , καλη στο social με αψογα ελληνικά .Η πιπα της εξαιρετική και γενικά είναι καλότροπη καθώς δεν χαλάει χατήρι σε τίποτα .Το μόνο που δεν κάνει είναι anal .
Πιστευω ότι είναι το καλύτερο vfm call girl που κυκλοφορεί αυτή την εποχή .