Νέα

Μαρία Μολδαβή

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι φωτογραφίες της Μαρίας προτιμάτε;

  • Ημίγυμνες - θα τη γδύσω από κοντά...

    Ψήφοι: 140 12,6%
  • Γυμνές - να χαρεί το μάτι μας...

    Ψήφοι: 293 26,3%
  • Με εσώρουχα...

    Ψήφοι: 114 10,3%
  • Με ζαρτιέρες...

    Ψήφοι: 268 24,1%
  • Όλα στη φόρα...

    Ψήφοι: 297 26,7%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.112

JohnPAPAS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Μηνύματα
141
Κριτικές
12
Like
247
Πόντοι
291
κοντουλα με ωραιο σωματακι ,πλαστικό βυζι ,ωραιο κώλο που δεν δινει, παραφουσκωμενα χειλια στο στομα,παθητικη συμετοχη...
Δεν τα κλαις αλλα δεν θα σου μεινει αξεχαστη
 

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Μηνύματα
5.715
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
το θεωρώ υπερβολικό
7-8 την ημέρα είναι εφικτά
ειδικά αν έπιασε στασίδι στo Bill ..
Αμα ξεκιναει 10 το πρωι απο Μαρουσι μεχρι το βραδυ ξεπεταει σιγουρα 7-8. αλλα το 7ο και το 8ο χεσε μεσα !
 
OP
OP
iuakoya

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.294
Αμα ξεκιναει 10 το πρωι απο Μαρουσι μεχρι το βραδυ ξεπεταει σιγουρα 7-8. αλλα το 7ο και το 8ο χεσε μεσα !

Έχεις δίκιο... Αλλά και 7-8 δύσκολο το βλέπω να βγουν όχι μόνο λόγω χρόνου αλλά και προγραμματισμού. Ο καθένας από εμάς ζητάει την ώρα που τον βολεύει και άντε να τα βάλεις όλα αυτά σε μία σειρά οπότε έρχονται οι ακυρώσεις και πέφτει ο αριθμός των ραντεβού. Άσε που γενικά για κάθε κοπέλα υπάρχουν μέρες που κάνουν πολλά ραντεβού και μέρες που δεν κάνουν κανένα.
 

auta

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Μηνύματα
130
Κριτικές
61
Like
2.259
Πόντοι
7.111
Την είχα πάρει σαν Μισελ από GDE στα 120 €/h. Κορμί λεπτό και γυμνασμένο, βυζί πλαστικό τούμπανο, παραφουσκωμένα χείλη (υπερβολικά όμως), συμμετοχή αρκετά καλή. Τότε έδινε και κώλο. Nothing to write home about, που λένε και στα Ελληνικά. Τώρα στα 50 €/h αν δεν έχει ξεμουνιαστεί από τα πολλά ραντεβού και έχει γίνει ξεπέτα, είναι πολύ καλό VFM..
 

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Μηνύματα
2.518
Κριτικές
14
Like
3.635
Πόντοι
6.495
Χθεσινή συνεύρεση στο χώρο μου. VFM μια και πιο παλιά την έπαιρνα στα 80. Σκεφτεται να το ανεβάσει αλλά την απέτρεψα.
Θετικά. Τούμπανο (με καλτσοδέτες...sexy), χαρούμενη (πολύ σημαντικό), 2 γύροι, γεμάτη ώρα, σωστή στην αφιξή της της και δεκτική. 
Αρνητικά. Δεν δίνει πίσω πόρτα. Ίσως μελλοντικά.
 

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Μηνύματα
4.424
Κριτικές
10
Like
2.301
Πόντοι
1.720
Χθεσινή συνεύρεση στο χώρο μου. VFM μια και πιο παλιά την έπαιρνα στα 80. Σκεφτεται να το ανεβάσει αλλά την απέτρεψα.
Το αγαπουλιστάν δεν καταθέτει τα όπλα, θέλει να την πείσει να ανεβάσει οπωσδήποτε την τιμή.Μια κοπέλα όπως η Μαρία σπάει πιάτσα και τιμές όταν παραμένει στα 50 ευρώ.
Καλά έκανες και την απέτρεψες.
 

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
2.370
Κριτικές
4
Like
1.335
Πόντοι
216
Το αγαπουλιστάν δεν καταθέτει τα όπλα, θέλει να την πείσει να ανεβάσει οπωσδήποτε την τιμή.Μια κοπέλα όπως η Μαρία σπάει πιάτσα και τιμές όταν παραμένει στα 50 ευρώ.
Καλά έκανες και την απέτρεψες.

Αναμένονται εναγωνίως "διπλανοί" οικονομικοί αναλυτές, κουβαρντάδες να αναλύσουν την τιμολογιακή πολιτική της!!! κοπέλας!!!

:coffee: :coffee: :coffee:
 

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Μηνύματα
4.424
Κριτικές
10
Like
2.301
Πόντοι
1.720

Συνημμένα

  • av.jpg
    av.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 29

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Μηνύματα
413
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Οσοι την εχετε συναντησει θα ηθαλα να μαθω μιλαει ελληνικα η οχι; μην τρολαρετε γιατι εγω δεν εχω γνωσεις περα της ελληνικης γλωσσας, λογος της παθηση μου δεν τα καταφερα μικρος να μαθω ξενη γλωσσα, και τωρα σχεδον στα 38 λιγο δυσκολο να το κανω. Ερχομαι Αθηνα να δω παλια φιλαρακια και θα ηθελα να την συναντησω αλλα δεν ξερω αν μιλαει την ελληνικη γλωσσα.
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Μιλάει μια χαρά ελληνικά...έμπαινε στο τερέν χωρίς άγχος...
 

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Μηνύματα
100
Like
198
Πόντοι
1
Φίλε άσε τη γλώσσα του σώματος να μιλήσει, δε θα κάνετε διάλεξη
 

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Μηνύματα
1.878
Κριτικές
24
Like
4.029
Πόντοι
1.666
Ελλείψει κάποιας "σελίδας" στην οποία να γράφονται οι κριτικές για την συγκεκριμένη κοπέλα, ας καταθέσω εδώ και την δική μου εντύπωση από πρόσφατη συνάντησή μου με την Μαρία, που δεν την είχα ξανασυναντήσει ως τώρα, γιατί αποφεύγω εδώ και κάποια χρόνια να συναντάω κοπέλες μέσω πρακτορείων.
Με μια κουβέντα: η κοπέλα από πλευράς κόστους ανήκει στο κάτω ράφι των ανεξάρτητων c.g. Από άποψη υπηρεσιών στο μεσαίο (ράφι), γιατί ναι μεν δεν βάζει φωτιά στο κρεβάτι, κρίνοντας τουλάχιστον από την 1η μου εμπειρία μαζί της, αλλά παρ' όλα αυτά προσφέρει ένα αρκετά πλήρες και "έντιμο" πακέτο υπηρεσιών και σεξουαλικών επιδόσεων, συνυπολογιζομένου και του κόστους. Και από άποψη εμφάνισης ανήκει, αν όχι στο πάνω ράφι, τουλάχιστον στο μεσαίο.
Πιο λεπτομερειακά:
Σε αντίθεση με ο,τι εντύπωση είχα σχηματίσει διαβάζοντας το θρεντ, δεν ήταν καθόλου δύσκολο να κλείσω με 2 μνμ ραντεβού μαζί της για την ίδια μέρα το μεσημεροαπόγευμα, λίγες ώρες πριν απ' αυτό. Μάλιστα η ίδια μου παραπονέθηκε ότι σε αντίθεση με ο,τι γράφεται, δεν έχει και πολλή δουλειά.
Ήρθε ακριβώς στην ώρα της.
Δεν έκλεψε χρόνο, ούτε στα πριν, ούτε στα ανάμεσα των 2 γύρων.
Δεν χαρίζει χρόνο όμως, με την έννοια ότι για όποιον δεν προλαβαίνει να φορτίσει τις μπαταρίες του πολύ γρήγορα και θέλει μια σχετική άνεση χρόνου για την 1,5 ώρα μου δήλωσε ότι θέλει €80 και για τις 2 ώρες €100 (κι όχι €200, όπως γράφτηκε ότι δήλωσε σε κάποιον), και μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν το συζητάει, επειδή προφανώς ξέρει ότι δεν ζητάει πολλά σε σχέση με την πιάτσα για το μονόωρο ραντεβού, που είναι ο "κράχτης" της.
Είναι όντως χαμογελαστή και καλοδιάθετη σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού.
Είναι επίσης πεντακάθαρη, μοσχομυριστή και με περιποιημένα άκρα.
Το στοματικό της είναι πάνω από τον μέσο όρο, το ίδιο και το στήσιμό της την ώρα του κυρίως πιάτου.
Είναι και δεκτική σε όσα επιδίωξα να της κάνω (εντός ορίων πάντα και πλην πρωκτικού, μιας και ήξερα ότι δεν), αλλά και φυσική στις αντιδράσεις της.
Προσπάθησα με τη σειρά μου για αρκετή ώρα να την κάνω να τελειώσει με στοματικό, αλλά ενώ έδειξε να το απολαμβάνει με φυσικό/αληθοφανή τρόπο, δεν τα κατάφερα, πράγμα το οποίο το προτιμώ από το να αντιλαμβανόμουν ότι με δουλεύει.
Εμφανισιακά, κρίνοντας από τις περιγραφές εδώ μέσα, περίμενα ότι θα έβλεπα μια κοπέλα με τα χείλη του ροφού, τύπου Έμιλυ, της Πολωνέζας σιτιτουρίστριας, για όσους παλιούς παίζανε σε τέτοιες πίστες παλιότερα, επί παχιών αγελάδων, αλλά δεν είναι έτσι. Εντάξει, είναι τονισμένα τα χείλη της, μάλιστα η ίδια επέμεινε ότι είναι από φυσικού της έτσι και δεν έχω λόγο να μη την πιστέψω. Προσωπικά μου θύμιζε στο πρόσωπο μια απ' αυτές τις νόστιμες, ξανθιές τηλεπερσόνες της μεσημεριανής ζώνης, που δεν θυμάμαι το όνομά της. Πάντως, αντιαισθητικά/παραμορφωμένα δεν τα λες επ' ουδενί τα χείλη της κατ' εμέ και είναι και ο,τι πρέπει για βαθειά γλωσσόφιλα, που τα δίνει αβίαστα.
Επίσης το στήθος της υστερεί πράγματι σε αίσθηση σε σχέση με το φυσικό ή το πολύ καλοφτιαγμένο, σαν φυσικό, γιατί είναι σκληρό στον "πυρήνα" του, άμα το ζουλάς, αλλά δεν θυμίζει με τίποτα το παραμορφωμένο στήθος της Jessy, της ξανθιάς μιλφάρας, πχ. Και σαν σχήμα είναι το σωστό, για τον σωματότυπό της, ενώ και οι ρώγες της είναι μονίμως πεταχτές και χορταστικές στο πιπίλιμα, αν και λίγο αδρανείς για τα δικά μου δεδομένα.
Το νινάκι της είναι όμορφο, γυαλισμένο, γευστικό και καθαρό, το ίδιο και το κωλαράκι της, στενό και καλοσχηματισμένο. Η επιδερμίδα της επίσης καθαρή, νεανική και σχετικά σφιχτή, όχι τούμπανο όμως.
Γενικά, ηλικιακά, σαν εμφάνιση αλλά και σαν στυλ c.g., η Μαρία δεν έχει κατ' εμέ καμία σχέση με την Μαρίνα60, όπως γράφτηκε από κάποιον, πλην της παραπλήσιας χρέωσής της. Εγώ θα την σύγκρινα περισσότερο με την Vika95, που μου την θύμισε αρκετά, και που επίσης ήταν/είναι μια πολύ καλή επιλογή, μόνο που η Μαρία κοστίζει αρκετά λιγότερα.
Τέλος, το μόνο ίσως ψεγάδι, αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι, είναι το ελαφρύ ψεύδισμά της, την ώρα που μιλάει, και η λίγο παιδική/τσιριχτή φωνή της, που δεν συμβαδίζει με την ηλικία της (30 κάτι), πράγματα που όμως συνηθίζονται μετά από λίγο.
Συμπερασματικά, είναι μια έντιμη επιλογή, για όσους δεν θέλουν να δώσουν πολλά, αλλά παράλληλα δεν θέλουν και να νιώθουν ότι τα χώνουν σε κάποιαν που δεν αξίζει να την πληρώνουν για να πάνε μαζί της, όπως είναι δυστυχώς αρκετές (αν όχι οι περισσότερες) από το πιο οικονομικό, το κάτω ράφι. Μπορεί να μην σου μένει αξέχαστο το γαμήσι μαζί της, αλλά και με τπτ δεν τα κλαις τα λεφτά σου στο τέλος της συνάντησης από την άλλη. Για κάποιους που τυχόν τα φέρνουν δύσκολα μπορεί να γίνει και στανταράκι, για κάποιους άλλους πάλι θα είναι απλά ένα ακόμα συμπαθητικό ξεφόρτωμα της μιας φοράς κι όχι παραπάνω. Περί ορέξεως...
Υ.Γ. Για να προλάβω τυχόν μηνύματα στο ινμποξ μου που δεν θα απαντήσω, το τηλ. της το βρήκα στο λινκ της 1ης σελίδας του θρεντ, πατώντας εκεί που λέει "προβολή τηλεφώνου". Επίσης, αν οι διαχειριστές αποφασίσουν να της ανοίξουν σελίδα για κριτικές, την εκθεσούλα μου θα την μεταφέρω ευχαρίστως κι εκεί. Τέλος, συναντήσεις η κοπέλα προτιμάει να κάνει στα βόρεια και στο κέντρο (Bill), όπως μου δήλωσε. Και τα Ελληνικά τα μιλάει μια χαρά, για όσους δεν τα πάνε καλά με άλλες γλώσσες.
 

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.337
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
:hi: Ωραίος !
 

grgcpr

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2011
Μηνύματα
8
Κριτικές
3
Like
30
Πόντοι
0
Συνάντησα την Μαρία 2η φορά πριν λίγες μέρες για ένα 2ωρο.
Είχα ξανάγραψει κάποια πράγματα , θετικά ως επι το πλείστον τα οποία επιβεβαιώθηκαν ξανά.
Απλά θέλω να πω για το μασάζ της  (που ισως ενδιαφέρει καποιους) ότι αυτή τη φορά  ήταν αξιοπρεπέστατο και πολύ πολύ καλύτερο από αυτό της πρώτης μας συνάντησης.
Για να μην κουράσω άλλο , συμφωνώ και συνυπογράφω (αν μου επιτρέπεται ) την έκθεση-κριτική του baby face
 

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.240
Κριτικές
90
Like
13.551
Πόντοι
25.700
Ελλείψει κάποιας "σελίδας" στην οποία να γράφονται οι κριτικές για την συγκεκριμένη κοπέλα, ας καταθέσω εδώ και την δική μου εντύπωση από πρόσφατη συνάντησή μου με την Μαρία, που δεν την είχα ξανασυναντήσει ως τώρα, γιατί αποφεύγω εδώ και κάποια χρόνια να συναντάω κοπέλες μέσω πρακτορείων.
Με μια κουβέντα: η κοπέλα από πλευράς κόστους ανήκει στο κάτω ράφι των ανεξάρτητων c.g. Από άποψη υπηρεσιών στο μεσαίο (ράφι), γιατί ναι μεν δεν βάζει φωτιά στο κρεβάτι, κρίνοντας τουλάχιστον από την 1η μου εμπειρία μαζί της, αλλά παρ' όλα αυτά προσφέρει ένα αρκετά πλήρες και "έντιμο" πακέτο υπηρεσιών και σεξουαλικών επιδόσεων, συνυπολογιζομένου και του κόστους. Και από άποψη εμφάνισης ανήκει, αν όχι στο πάνω ράφι, τουλάχιστον στο μεσαίο.
Πιο λεπτομερειακά:
Σε αντίθεση με ο,τι εντύπωση είχα σχηματίσει διαβάζοντας το θρεντ, δεν ήταν καθόλου δύσκολο να κλείσω με 2 μνμ ραντεβού μαζί της για την ίδια μέρα το μεσημεροαπόγευμα, λίγες ώρες πριν απ' αυτό. Μάλιστα η ίδια μου παραπονέθηκε ότι σε αντίθεση με ο,τι γράφεται, δεν έχει και πολλή δουλειά.
Ήρθε ακριβώς στην ώρα της.
Δεν έκλεψε χρόνο, ούτε στα πριν, ούτε στα ανάμεσα των 2 γύρων.
Δεν χαρίζει χρόνο όμως, με την έννοια ότι για όποιον δεν προλαβαίνει να φορτίσει τις μπαταρίες του πολύ γρήγορα και θέλει μια σχετική άνεση χρόνου για την 1,5 ώρα μου δήλωσε ότι θέλει €80 και για τις 2 ώρες €100 (κι όχι €200, όπως γράφτηκε ότι δήλωσε σε κάποιον), και μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν το συζητάει, επειδή προφανώς ξέρει ότι δεν ζητάει πολλά σε σχέση με την πιάτσα για το μονόωρο ραντεβού, που είναι ο "κράχτης" της.
Είναι όντως χαμογελαστή και καλοδιάθετη σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού.
Είναι επίσης πεντακάθαρη, μοσχομυριστή και με περιποιημένα άκρα.
Το στοματικό της είναι πάνω από τον μέσο όρο, το ίδιο και το στήσιμό της την ώρα του κυρίως πιάτου.
Είναι και δεκτική σε όσα επιδίωξα να της κάνω (εντός ορίων πάντα και πλην πρωκτικού, μιας και ήξερα ότι δεν), αλλά και φυσική στις αντιδράσεις της.
Προσπάθησα με τη σειρά μου για αρκετή ώρα να την κάνω να τελειώσει με στοματικό, αλλά ενώ έδειξε να το απολαμβάνει με φυσικό/αληθοφανή τρόπο, δεν τα κατάφερα, πράγμα το οποίο το προτιμώ από το να αντιλαμβανόμουν ότι με δουλεύει.
Εμφανισιακά, κρίνοντας από τις περιγραφές εδώ μέσα, περίμενα ότι θα έβλεπα μια κοπέλα με τα χείλη του ροφού, τύπου Έμιλυ, της Πολωνέζας σιτιτουρίστριας, για όσους παλιούς παίζανε σε τέτοιες πίστες παλιότερα, επί παχιών αγελάδων, αλλά δεν είναι έτσι. Εντάξει, είναι τονισμένα τα χείλη της, μάλιστα η ίδια επέμεινε ότι είναι από φυσικού της έτσι και δεν έχω λόγο να μη την πιστέψω. Προσωπικά μου θύμιζε στο πρόσωπο μια απ' αυτές τις νόστιμες, ξανθιές τηλεπερσόνες της μεσημεριανής ζώνης, που δεν θυμάμαι το όνομά της. Πάντως, αντιαισθητικά/παραμορφωμένα δεν τα λες επ' ουδενί τα χείλη της κατ' εμέ και είναι και ο,τι πρέπει για βαθειά γλωσσόφιλα, που τα δίνει αβίαστα.
Επίσης το στήθος της υστερεί πράγματι σε αίσθηση σε σχέση με το φυσικό ή το πολύ καλοφτιαγμένο, σαν φυσικό, γιατί είναι σκληρό στον "πυρήνα" του, άμα το ζουλάς, αλλά δεν θυμίζει με τίποτα το παραμορφωμένο στήθος της Jessy, της ξανθιάς μιλφάρας, πχ. Και σαν σχήμα είναι το σωστό, για τον σωματότυπό της, ενώ και οι ρώγες της είναι μονίμως πεταχτές και χορταστικές στο πιπίλιμα, αν και λίγο αδρανείς για τα δικά μου δεδομένα.
Το νινάκι της είναι όμορφο, γυαλισμένο, γευστικό και καθαρό, το ίδιο και το κωλαράκι της, στενό και καλοσχηματισμένο. Η επιδερμίδα της επίσης καθαρή, νεανική και σχετικά σφιχτή, όχι τούμπανο όμως.
Γενικά, ηλικιακά, σαν εμφάνιση αλλά και σαν στυλ c.g., η Μαρία δεν έχει κατ' εμέ καμία σχέση με την Μαρίνα60, όπως γράφτηκε από κάποιον, πλην της παραπλήσιας χρέωσής της. Εγώ θα την σύγκρινα περισσότερο με την Vika95, που μου την θύμισε αρκετά, και που επίσης ήταν/είναι μια πολύ καλή επιλογή, μόνο που η Μαρία κοστίζει αρκετά λιγότερα.
Τέλος, το μόνο ίσως ψεγάδι, αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι, είναι το ελαφρύ ψεύδισμά της, την ώρα που μιλάει, και η λίγο παιδική/τσιριχτή φωνή της, που δεν συμβαδίζει με την ηλικία της (30 κάτι), πράγματα που όμως συνηθίζονται μετά από λίγο.
Συμπερασματικά, είναι μια έντιμη επιλογή, για όσους δεν θέλουν να δώσουν πολλά, αλλά παράλληλα δεν θέλουν και να νιώθουν ότι τα χώνουν σε κάποιαν που δεν αξίζει να την πληρώνουν για να πάνε μαζί της, όπως είναι δυστυχώς αρκετές (αν όχι οι περισσότερες) από το πιο οικονομικό, το κάτω ράφι. Μπορεί να μην σου μένει αξέχαστο το γαμήσι μαζί της, αλλά και με τπτ δεν τα κλαις τα λεφτά σου στο τέλος της συνάντησης από την άλλη. Για κάποιους που τυχόν τα φέρνουν δύσκολα μπορεί να γίνει και στανταράκι, για κάποιους άλλους πάλι θα είναι απλά ένα ακόμα συμπαθητικό ξεφόρτωμα της μιας φοράς κι όχι παραπάνω. Περί ορέξεως...
Υ.Γ. Για να προλάβω τυχόν μηνύματα στο ινμποξ μου που δεν θα απαντήσω, το τηλ. της το βρήκα στο λινκ της 1ης σελίδας του θρεντ, πατώντας εκεί που λέει "προβολή τηλεφώνου". Επίσης, αν οι διαχειριστές αποφασίσουν να της ανοίξουν σελίδα για κριτικές, την εκθεσούλα μου θα την μεταφέρω ευχαρίστως κι εκεί. Τέλος, συναντήσεις η κοπέλα προτιμάει να κάνει στα βόρεια και στο κέντρο (Bill), όπως μου δήλωσε. Και τα Ελληνικά τα μιλάει μια χαρά, για όσους δεν τα πάνε καλά με άλλες γλώσσες.

:thumbsup:
 

alamiariis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2017
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει καποιος να στηλει το τηλεφωνο της σε pm ευχαριστω.....
 

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Μηνύματα
825
Κριτικές
4
Like
1.255
Πόντοι
206
Μπορει καποιος να στηλει το τηλεφωνο της σε pm ευχαριστω.....
Ρε φιλαρακο μονο 21 σελιδες εχει το νημα. Ξεκινα από τη πρωτη σελιδα και αν δεν το βρεις σε ενα λεπτο ξαναρωτα να στο δωσουμε.....
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.118
Κριτικές
491
Like
37.365
Πόντοι
41.447
Ελλείψει κάποιας "σελίδας" στην οποία να γράφονται οι κριτικές για την συγκεκριμένη κοπέλα, ας καταθέσω εδώ και την δική μου εντύπωση από πρόσφατη συνάντησή μου με την Μαρία, που δεν την είχα ξανασυναντήσει ως τώρα, γιατί αποφεύγω εδώ και κάποια χρόνια να συναντάω κοπέλες μέσω πρακτορείων.

παρα πολυ αντικειμενικη και αντιπροσωπευτικη της πραγματικοτητας κριτικη!
  :hi:
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom