arouraios123
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά, πως μπορω να επικοινωνησω με την κοπελα, γιατι ειμαι νεος στο σαιτ και δεν ξερω ακομα πως λειτουργει
διαβασε την πρωτη σελιδα.Καλησπέρα παιδιά, πως μπορω να επικοινωνησω με την κοπελα, γιατι ειμαι νεος στο σαιτ και δεν ξερω ακομα πως λειτουργει
για να ρωταω μαλλον θα εχω τους λογους μου...αλλωστε ολοι ξερετε οτι δεν με ενδιαφερει η καθε κοπελα απο που ειναι αρκει να μην ειναι well done...Τι σημασια εχει απο που ειναι; Ωραιο μωρο να ειναι και να κανει καλο σεξ. Σωστα;
τι ωρες εργαζετεε?
ολοσωστοςγια μένα παύει πλέον να είναι vfm γιατί υπάρχει και το κόστος του ξενοδοχείου
είναι συμπαθέστατη και ευγενική αλλά με την νέα τιμή δεν θα ξαναπάρω
άλλωστε με την ίδια εκδιδόμενη δεν πάω παραπάνω από 2-3 φορές, οπότε δεν χάνω και τίποτα
αν υπάρχουν γραίες που ζητούν τα ίδια, να τις απορρίπτουμε ώστε να ζητούν λιγότερα από 50 ευρώ
Παιδια τοσο καιρο δεν αποφασιζα να την παρω. Γιατι; Τα 50 ευρω με τρομαζαν, λεω σιγα μην ειναι αυτο το μωρο που λενε ολοι, κατι στραβο θα εχει, χαλια θα ειναι. Τωρα στα 80 θα την παρω. Πειτε με περιεργο αλλα στα 50 μονο μπαζα εχω παρει ως τωρα. Εκλεισα ηδη ραντεβου και το βραδυ θα πω εντυπωσεις.
Απο εκει και περα καθε αποψη σεβαστη.
εκτός αν έβαλε κώλο στο πρόγραμμα με τα 80
αν ναι θα αναθεωρήσω την άποψη μου
εκτός αν έβαλε κώλο στο πρόγραμμα με τα 80
αν ναι θα αναθεωρήσω την άποψη μου
ναι με κώλο στη νέα τιμή θα την έπαιρναΧαχαχα... Σου έχει μείνει απωθημένο, έτσι;
ναι με κώλο στη νέα τιμή θα την έπαιρνα
μα να την έχεις στα 4 να χαζεύεις το κωλοτρυπίδι της
και να μην επιτρέπεται να μπεις να πεις μια καλησπέρα?