masistas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.325
- Πόντοι
- 486
Μεταξουργείο στα γνωστά χοτελ κατεβαίνει η Μαρία;
Είναι γυναικάρα το Μαράκι, πολύ θερμή στο κρεβάτι, εξαιρετικό παιδί και τίμια. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι κι εσύ είσαι φυσιολογικός άνθρωπος και όχι "αγοραστής" κορμιών, ψυχών κλπ...Συναντηση με την Μαρια περασα σουπερ η κοπελα εχει κορμαρα...περασα πολυ γαματα
ΚαυλαΣυναντηση με την Μαρια περασα σουπερ η κοπελα εχει κορμαρα...περασα πολυ γαματα
Αν της φερθεις ωραια στο ανταποδιδει και με το παραπανω
Εγινε η πρωτη φορα θα ακολουθησουν σιγουρα και αλλεςΕίναι καλή τύχη να εχεις γνωρίσει το Μαράκι .....
Να είσαι σίγουρος ότι από την στιγμή που την "γνώρισες", θ' ακολουθήσουν κι άλλες. Λάβε δε υπόψιν σου ότι η πρώτη φορά είναι πάντα διερευνητική και για τους δύο. Όταν σου δωθεί ολοκληρωτικά, θα πάθεις ότι έπαθε η Μπάρτσα με την Λίβερπουλ. Θα χάσεις την μπάλα!!!!! Στο εγγυάται ο Μακεδόνας..Εγινε η πρωτη φορα θα ακολουθησουν σιγουρα και αλλες
Να είσαι σίγουρος ότι από την στιγμή που την "γνώρισες", θ' ακολουθήσουν κι άλλες. Λάβε δε υπόψιν σου ότι η πρώτη φορά είναι πάντα διερευνητική και για τους δύο. Όταν σου δωθεί ολοκληρωτικά, θα πάθεις ότι έπαθε η Μπάρτσα με την Λίβερπουλ. Θα χάσεις την μπάλα!!!!! Στο εγγυάται ο Μακεδόνας..
Δηλαδή αν η Μπάρτσα έτρωγε 4 από την Λίβερπουλ στο Γιουρόπα Λίγκ, τι θα άλλαζε; Δεν θα είχε χάσει την μπάλα;μην ανεβαζεις πολυ τον πηχη.
καλη ειναι, αλλα οχι για το champions league.
ειναι ωραιο τυπακι
Μακαρι να γινει ετσι φιλε μου...απ το στομα σου και στου θεου το αυτιΝα είσαι σίγουρος ότι από την στιγμή που την "γνώρισες", θ' ακολουθήσουν κι άλλες. Λάβε δε υπόψιν σου ότι η πρώτη φορά είναι πάντα διερευνητική και για τους δύο. Όταν σου δωθεί ολοκληρωτικά, θα πάθεις ότι έπαθε η Μπάρτσα με την Λίβερπουλ. Θα χάσεις την μπάλα!!!!! Στο εγγυάται ο Μακεδόνας..
Στο υπέγραψα ήδη, με την προϋπόθεση βέβαια να συμπεριφέρεσαι σαν άντρας. Γιατί αρσενικοί είμαστε όλοι...Μακαρι να γινει ετσι φιλε μου...απ το στομα σου και στου θεου το αυτι
Εχεις δικιο σε αυτο που λες πρωτη φορα την συναντησα της φερθηκα σπαθι για αυτο και με εκανε να περασω πολυ ωραια μαζι της και θελω να την ξανασυναντησω...οι επομενες φορες ειμαι σιγουρος θα ειναι πολυ καλυτερεςΣτο υπέγραψα ήδη, με την προϋπόθεση βέβαια να συμπεριφέρεσαι σαν άντρας. Γιατί αρσενικοί είμαστε όλοι...
Τώρα μιλάς όμορφα χαχα!Εχεις δικιο σε αυτο που λες πρωτη φορα την συναντησα της φερθηκα σπαθι για αυτο και με εκανε να περασω πολυ ωραια μαζι της και θελω να την ξανασυναντησω...οι επομενες φορες ειμαι σιγουρος θα ειναι πολυ καλυτερες