Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.883
- Πόντοι
- 1.336
Είπαμε VFM το Μαράκι, αλλά μην το ξεφτιλίσουμε το θέμα ……το λέει καθαρά στην αγγελία της ….80ε την ώρα και τέλος….
τζαπα ρεΕίπαμε VFM το Μαράκι, αλλά μην το ξεφτιλίσουμε το θέμα ……το λέει καθαρά στην αγγελία της ….80ε την ώρα και τέλος….
Ειδικά οι ρώγες για ατελείωτο ρούφηγμαΤο απολυτο κορμι...κορμαρα για πολυ γλυψιμο
Τι εννοεις;;Άνθρακας ο χρυσός κύριοι...
Τι εννοεις;;
Φιλαράκι, επειδή το όνομα Μαρία είναι σαν το Γιάννης, παίζει να συνάντησες κάποια άλλη. Να συνάντησες την Μαρία και να μην σου άρεσε λίγο δύσκολο. Μάλλον κάτι πρέπει να αλλάξεις εσύ...Φόλα η κοπέλα
Αλλος ένας που δεν ξέρει ποια κοπέλα έχει συναντήσει.......Φόλα η κοπέλα
φίλε η καταγωγή τι σχέση έχει; χαχα καλό... Δεν έχει καμία σχέση με την καταγωγή... Οποία θέλει και μπορεί δίνει... Αν μπορεί να τον πάρει από κωλο, πονάνε αρκετές αλλά καβλωνουν και τους αρέσει... Δλδ αν είναι από Χαϊδάρι παράδειγμα λέμε να δίνει κωλο ενώ από Χολαργό όχι; μη λέτε ότι να ναι...παιδια η Μαρια εδινε ποτε κωλαρακι γιατι η κωλοτρυπιδα της δειχνει και δουλεμενη και η καταγωγη της το επιτρεπει ...
Μη δίνεις σημασία φίλε μου. Ο τύπος γράφει αρνητικά σχόλια εδώ και καιρό χωρίς να την έχει συναντήσει. Πάμε παρακάτω...Φιλαράκι, επειδή το όνομα Μαρία είναι σαν το Γιάννης, παίζει να συνάντησες κάποια άλλη. Να συνάντησες την Μαρία και να μην σου άρεσε λίγο δύσκολο. Μάλλον κάτι πρέπει να αλλάξεις εσύ...
Μη δίνεις σημασία φίλε μου. Ο τύπος γράφει αρνητικά σχόλια εδώ και καιρό χωρίς να την έχει συναντήσει. Πάμε παρακάτω...
Δεν έχεις αφήσει κακή κριτική να μη σχολιάσεις και έγραψες ξεκάθαρα ότι δεν θα τη συναντήσεις και τώρα έστειλες και κριτική; Οκ, μας έπεισες...Που έγραψα αρνητικά σχόλια τυπε εδώ κ καιρό κιόλας; Κριτική έγραψα κ περιμένω να ανέβει...
Φιλαράκι, επειδή το όνομα Μαρία είναι σαν το Γιάννης, παίζει να συνάντησες κάποια άλλη. Να συνάντησες την Μαρία και να μην σου άρεσε λίγο δύσκολο. Μάλλον κάτι πρέπει να αλλάξεις εσύ...
Δεν έχεις αφήσει κακή κριτική να μη σχολιάσεις και έγραψες ξεκάθαρα ότι δεν θα τη συναντήσεις και τώρα έστειλες και κριτική; Οκ, μας έπεισες...
Μην το συνεχίζεις, την κοπέλα την έχουν συναντήσει μύστες εδώ μέσα με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ τους. Από την πρώτη στιγμή μίλαγες αρνητικά χωρίς καν να την έχεις δει οπότε δεν μας πείθεις, οκ;Ναι οκ αδερφέ μου,σορι που δεν πέρασα καθόλου καλά με την κοπέλα.. το τι πρέπει να αλλάξω άστο να το ξέρω καλύτερα, μάλλον άλλοι πρέπει να αλλάξουν μυαλά γιατι ήρθαμε σε σημείο να θεοποιούμε την κάθε μετριότητα.
1. Δεν βγάζουμε στη φόρα μηνύματα...Οκ δεν σας πειθω...