petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.906
- Πόντοι
- 41.813
Η θερμοκρασία ανεβαίνει δεν νομίζετε.... :o
ε πως να μην ανεβει
Δεν έχω λόγια φίλε... Κορίτσαρος
Ωραίο μωρό. Δεν την έχω συναντήσει ακόμη. Σύντομα όμως.
Δεν έχω λόγια φίλε... Κορίτσαρος
Το διαμάντι όσο και να το λασπώσεις η λάμψη του δεν σβήνει.
Βρε καλή και ωραία είναι, αρκεί να μπορείς να πας στο Σινεμά Πρίαμος στην Μεταμόρφωση. Δυο τρεις φορές που της εστειλα μήνυμα για ραντεβού μου απήντησε ότι μπορεί μόνο στη Μεταμόρφωση. Από τις 5-8 μμ έχει τέτοια κίνηση που από νότια προάστια για να φτάσεις Μεταμόρφωση θέλεις πολύ ώρα και φτάνεις νευριασμένος και ξεθεωμενος. Δεν γίνεται όμως έτσι δουλειά. Μόνο οι Κηφισιωτες θα πηδάνε την Μαρία, οι νότιοι τον πούλο.
Δεν σε πιάνω τι θέλεις να πεις?τυπε το 90% των μασατζιδικων της αθηνας είναι από καλλιθεα και κατω
κατα 80% οι βίζιτες διαμενουν σ αυτές τις περιοχες :S
Κοινώς σου λέει να ψάξεις αλλού. Πάντως αν επιμένεις μπορείς να κανονίσεις για πρωινές ώρες και να το έχεις κλείσει από την προηγούμενη μέρα. Γιατί με την κίνηση που σωστά αναφέρεις αν πάει για νότια απόγευμα θα χάσει όλα τα άλλα ραντεβού της ημέρας. Πρωί όμως ίσως μπορεί να κατέβει νότια, πες της το, δεν χάνεις τίποτα ;)Δεν σε πιάνω τι θέλεις να πεις?
Κοινώς σου λέει να ψάξεις αλλού. Πάντως αν επιμένεις μπορείς να κανονίσεις για πρωινές ώρες και να το έχεις κλείσει από την προηγούμενη μέρα. Γιατί με την κίνηση που σωστά αναφέρεις αν πάει για νότια απόγευμα θα χάσει όλα τα άλλα ραντεβού της ημέρας. Πρωί όμως ίσως μπορεί να κατέβει νότια, πες της το, δεν χάνεις τίποτα ;)
θεά της κάβλας....Συναντηση με την Μαρια περασα σουπερ η κοπελα εχει κορμαρα...περασα πολυ γαματα
Συναντηση με την Μαρια περασα σουπερ η κοπελα εχει κορμαρα...περασα πολυ γαματα