pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 680
- Πόντοι
- 306
Και εγω ψαχνω να βρω λιγο χρονο να γραψω κριτικη για το μωρο απο συναντηση που ειχαμε την προηγουμενη βδομαδα......Απιστευτη καβλα.....
Κατ οίκον έρχεται?Σωστα αλλα με μια ρογα που βγαζει ματι μεχρι και κλειδια κρεμας.
Κατ οίκον έρχεται?
Κατ οίκον έρχεται?
Καλησπέρα παίχτη ναι πάει αποτι ξέρω.Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς αν η κοπέλα έρχεται στο Priamos στην Ηλιούπολη?
Καλησπέρα παίχτη ναι πάει αποτι ξέρω.
Φιλε μου γραψε μια κριτικη να μας πεις πως περασες λεπτομερειεςΑποψινή συνάντηση με το Μαράκι. Δέκα με τόνο σε όλα για την κοπέλα……. Μπράβο, αξίζει 100%.
Παιδιά επειδή είμαι νέο μέλος δεν έχω τη δυνατότητα και να απαντώ σε προσωπικά μηνύματα καθ'ότι δεν μου επιτρεπεται από τον κανονισμό λειτουργίας του site. Υπήρξε συναγωνιστής που με ρώτησε για το πρόσωπο της Μαρίας...προσωπικά δεν το θεωρώ ιδιαίτερα όμορφο. Το διευκρινίζω όμως ότι είναι καθαρά δικό μου γούστο...Είναι θέμα και λίγο υποκειμενικό. Πολλοί άλλωστε που την γνώρισαν έχουν αντίθετη άποψη από εμένα. Σε κάθε περίπτωση ακόμη κι αν κάποιος δεν ξετρελαθεί με το προσωπο θα ανταμειφθεί σίγουρα από Υπηρεσίες και Σώμα!!!!!!
Το νερο ειναι δροσερο αλλα εμεις αναψαμε τωρα!Η Μαρία κάνει το μπάνιο της και μας λέει καλημέρα!!!
Νομίζω οτι είναι λίγο δροσερό το νερό....
Καρακουκλάρα το ΜαράκιΗ Μαρία κάνει το μπάνιο της και μας λέει καλημέρα!!!
Λοιπόν δύο λόγια για το Μαράκι. Καταπληκτικός χαρακτήρας, ερεθιστικότατο ντύσιμο γιατί σέβεται τον άντρα που θα περάσει κάποιο χρόνο μαζί του,πάρα πολύ καθαρή γυναίκα και φανταστικές υπηρεσίες. Θα ακολουθήσει κριτική μέσα στο σαβατοκύριακο.Η Μαρία κάνει το μπάνιο της και μας λέει καλημέρα!!!
Πιο όμορφη από κάθε φοράΗ Μαρία κάνει το μπάνιο της και μας λέει καλημέρα!!!
Η Μαρία κάνει το μπάνιο της και μας λέει καλημέρα!!!
Κορυφη το Μαρακι!!!Η Μαρία κάνει το μπάνιο της και μας λέει καλημέρα!!!