You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mαρία η Σέρβα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdelos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 104
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Παντρέυτηκε και ζεί Ελλάδα όντως ετσι λένε!Προφανώς καποιο πελάτη
Unexperienced
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι παιδια το κοπελι παντρευτηκε φραγκατο πελατη και μενει ελλαδα, καλη ηταν
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Eίναι Σερβία. Αγνωστο αν θα συνεχίσει.
τι απτα 2 τελικα τυποι?ναι παιδια το κοπελι παντρευτηκε φραγκατο πελατη και μενει ελλαδα, καλη ηταν
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
τι απτα 2 τελικα τυποι?
Παντρεύτηκε και ζει στην Ελλάδα...Τώρα μάλλον δεν θα ξαναεργαστεί...
klearxoskontos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οχι μονο ομορφη κοπελα, αλλα και πολυ καλο τυπακι. Προς το παρον χλομο να επιστρεψει
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Δεν νομίζω να ξαναδουλέψει το κορίτσι. Κρίμα για μας. Καλό για εκείνη ;)
Ειχα την ευτυχια να συνευρεθω μαζι της οταν ηταν ακομα στο διδυμου 16 αν δεν κανω λαθος τον αριθμο και πρεπει να ταν και απο τις πρωτες της μερες.
Ουτε αγγλικα μιλαγε,ουτε ελληνικα,τιποτα,μονο σερβικα!
Εγω λογω του οτι μιλαω λιγα βουλγαρικα και ενεκα του οτι εχουν κοινη ριζα με τα σερβικα αρχισα της μιλαω και μολις με ακουσε φωτισε το προσωπο της!!!
Μιλαμε το κοριτσι πεταγε απο τη χαρα της που επιτελους βρηκε καποιον να πει 2 κουβεντες...
Αφου μου επαιρνε πιπα και χαμογελαγε κ μου μιλαγε...
Μετα δε,εκανε ενα σεξ απιστευτο...
Ξαναπηγα μετα απο μερικες μερες αλλα ειχε ηδη μαθευτει οτι ηταν ενας μουναρος εκει και κανανε ουρα τα πελατακια...
Ε,μετα απο λιγες μερες πηρε προαγωγη στα στουντιο που δεν ακολουθησα εκει για τι δεν θα δινα 50 για κατι που το ειχα με 20...
Θεωρω οτι πρεπει να ειναι απο τις πιο ωραιες γυναικες που εχουν περασει στην περιοχη,πριν την αυξητικη γιατι νομιζω καποια στιγμη μεγαλωσε τα βυζια της...εμενα οι σιλικονες δε μου αρεσουν...
Εγω λογω του οτι μιλαω λιγα βουλγαρικα και ενεκα του οτι εχουν κοινη ριζα με τα σερβικα αρχισα της μιλαω και μολις με ακουσε φωτισε το προσωπο της!!!
Μιλαμε το κοριτσι πεταγε απο τη χαρα της που επιτελους βρηκε καποιον να πει 2 κουβεντες...
Ξαναπηγα μετα απο μερικες μερες αλλα ειχε ηδη μαθευτει οτι ηταν ενας μουναρος εκει και κανανε ουρα τα πελατακια...
Ε,μετα απο λιγες μερες πηρε προαγωγη στα στουντιο που δεν ακολουθησα εκει για τι δεν θα δινα 50 για κατι που το ειχα με 20...
Θεωρω οτι πρεπει να ειναι απο τις πιο ωραιες γυναικες που εχουν περασει στην περιοχη,πριν την αυξητικη γιατι νομιζω καποια στιγμη μεγαλωσε τα βυζια της...εμενα οι σιλικονες δε μου αρεσουν...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Ειχα την ευτυχια να συνευρεθω μαζι της οταν ηταν ακομα στο διδυμου 16 αν δεν κανω λαθος τον αριθμο και πρεπει να ταν και απο τις πρωτες της μερες.
Σίγουρα ήταν αυτή;Νόμιζα ότι δεν έχει εργαστεί σε άλλα μαγαζιά εκτός από Κασσάνδρας και Κροκέων...
natasha srbija
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Like
- 0
Σίγουρα ήταν αυτή;Νόμιζα ότι δεν έχει εργαστεί σε άλλα μαγαζιά εκτός από Κασσάνδρας και Κροκέων...
Siga na min eitane Maria sto Didimou
O filos mas pio pano kani latos Mono duleve sto Kasandras,Krokeon ke merikes fores Triggrta.
Ke kati alo Maria milai aglika apo proti mera pou ehi erti Ellada !!!
E,kei kati alo mporo na sas po mono pos eine poli kala kei eftihizmeni ;) (OTI TIS AKSIZI PRAGMATIKA )
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Siga na min eitane Maria sto Didimou
O filos mas pio pano kani latos Mono duleve sto Kasandras,Krokeon ke merikes fores Triggrta.
E,kei kati alo mporo na sas po mono pos eine poli kala kei eftihizmeni ;) (OTI TIS AKSIZI PRAGMATIKA )
Γεια σου Νατάσσα,και εγώ δεν νομίζω να εργαζόταν εκεί,μάλλον λάθος έχει κάνει συναγωνιστής...Μπορεί όμως σε λίγο καιρό να ξαναγυρίσει έτσι δεν είναι...Ούτε η ίδια δεν ξέρει ακόμη βέβαια...
Εγω ειμαι βεβαιος οτι ηταν αυτη γιατι οταν πηρε την προαγωγη στο στουντιο εψαξα και ειδα τις φωτογραφιες της.
Επισης,οταν ξαναπηγα μετα απο μερες ξανα στη Δυδυμου ελειπε και ρωτησα την τσατσα και μου ειπε οτι πηγε σε στουντιο και οτι τι θα περιμενα,να κατσει τετοια γυναικα σε μπουρδελο?Ακριβως αυτα ηταν τα λογια της και οτι πολυ εκατσε...
Τωρα τι μου λετε εσεις τα ακουω βερεσε...
Δεν ειναι αναγκη να κρυβεις νατασα απο που ξεκινησε,δεν ειναι ντροπη ουτε χανει την αξια της...
Απλα,ημασταν τυχεροι αυτοι που τη γευτηκαμε φτηνα πριν ανεβασει το κασε της...
Επισης,οταν ξαναπηγα μετα απο μερες ξανα στη Δυδυμου ελειπε και ρωτησα την τσατσα και μου ειπε οτι πηγε σε στουντιο και οτι τι θα περιμενα,να κατσει τετοια γυναικα σε μπουρδελο?Ακριβως αυτα ηταν τα λογια της και οτι πολυ εκατσε...
Τωρα τι μου λετε εσεις τα ακουω βερεσε...
Δεν ειναι αναγκη να κρυβεις νατασα απο που ξεκινησε,δεν ειναι ντροπη ουτε χανει την αξια της...
Απλα,ημασταν τυχεροι αυτοι που τη γευτηκαμε φτηνα πριν ανεβασει το κασε της...
bourdelos
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 175
- Πόντοι
- 4.445
επειδη ετυχε να τη γνωρισω, ειναι και πολυ καλο παιδι...Siga na min eitane Maria sto Didimou
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
την αννα την σερβα εννοει ο τυποςSiga na min eitane Maria sto Didimou
drizzt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 762
- Πόντοι
- 306
εχεις πληροφοριες για επιστροφη απο το Μαράκι ??? αν είναι να λαδώσουμε τα εργαλία μας ;)Γεια σου Νατάσσα,και εγώ δεν νομίζω να εργαζόταν εκεί,μάλλον λάθος έχει κάνει συναγωνιστής...Μπορεί όμως σε λίγο καιρό να ξαναγυρίσει έτσι δεν είναι...Ούτε η ίδια δεν ξέρει ακόμη βέβαια...
Λες να ηταν η Αννα και να κανω τοσο μεγαλο λαθος ρε τυπε????την αννα την σερβα εννοει ο τυπος
Θυμαμαι ενα θηριο,ξανθια μουναρα...
Εχουμε καμια φωτο της να δω?
Μπορει να κανω λαθος,σερβα η μια,σερβα η αλλη...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
εχεις πληροφοριες για επιστροφη απο το Μαράκι ??? αν είναι να λαδώσουμε τα εργαλία μας ;)
Πιστεύω πως θα ξαναεπιστρέψει,χωρίς να είμαι σίγουρος...Έχει και πολύ ζήτηση απ'ότι βλέπω...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η αννα η σερβα ειχε θητευσει για λιγο σε μπουρδελο στην διδυμουΛες να ηταν η Αννα και να κανω τοσο μεγαλο λαθος ρε τυπε????
Θυμαμαι ενα θηριο,ξανθια μουναρα...
Εχουμε καμια φωτο της να δω?
Μπορει να κανω λαθος,σερβα η μια,σερβα η αλλη...
ειχα παει 2 φορες μπας και μπω αλλα η σειρα αναμονης ηταν μεγαλυτερη απο δημοσιο νοσοκομειο
και την εκανα
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
η αννα η σερβα ειχε θητευσει για λιγο σε μπουρδελο στην διδυμου
ειχα παει 2 φορες μπας και μπω αλλα η σειρα αναμονης ηταν μεγαλυτερη απο δημοσιο νοσοκομειο
και την εκανα
Γιατί δεν έδωσες κανένα ψηλό παράπανω να αγοράσεις χαρτάκι προτεραίοτητας? ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις