argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Κοντεύω να γλείψω την οθόνη όταν την βλέπω....Αχχχχ αυτή η αλυσίδα!
Κοντεύω να γλείψω την οθόνη όταν την βλέπω....Αχχχχ αυτή η αλυσίδα!
Δυστυχώς δεν το προβάλουν όσο θα έπρεπε το μωρό..Κοντεύω να γλείψω την οθόνη όταν την βλέπω....
Παίζει με ποιότητα...κάνει την διαφορά στο λίγο που βγαίνει....αλυσίδα στο πόδι έχω να δω από την μιλφαρα Ελένη Τσαγκα!!!Δυστυχώς δεν το προβάλουν όσο θα έπρεπε το μωρό..
Θα την αφήσω να κάνει κάνα φαγητό....θα μας προλάβει μετά!!!!Η Σία η άλογα? Δεν παίζει?
Τι θα πει "χαρδαλω";Είσαι σαδιστής...θα έμπαιναν τα φλοκια στα ρουθούνια και μετά θα έκλαιγε από το τσούξιμο.
Ελένη Τσαγκα (βυζάρες) Star channel εποχές Μαλέλη!Τι μου θύμησες...Πρέπει να αναλάβει και τον Σκαι ως σκηνοθέτης ο Μαλέλης, να τους δείξει πως γινεται...Παίζει με ποιότητα...κάνει την διαφορά στο λίγο που βγαίνει....αλυσίδα στο πόδι έχω να δω από την μιλφαρα Ελένη Τσαγκα!!!
Βασικά 1,98.Ελλάδα είμαστε όχι Πολωνία η Νορβηγία να είναι όλες χαλαρά στο 1,75μ.
Πόσο κοντή να είναι;Η εσύ είσαι γύρω στο 1,90μ;
Που χάθηκε η Τσαγκα ρε...;Μπααα....ο,τι προλάβαμε προλάβαμε!Είχε σαχλαμάρες τότε το δελτίο .Τώρα στο ΣΚΑ'Ι' έχει σεμνές εμφανίσεις...ευτυχώς η αρχοντοκαυλα Λουίζα Κροντηρη με την αλυσίδα στο πόδι ανεβάζει λίγο το επίπεδο στις κορυφές των παλιών καλών ημερών.Ελένη Τσαγκα (βυζάρες) Star channel εποχές Μαλέλη!Τι μου θύμησες...Πρέπει να αναλάβει και τον Σκαι ως σκηνοθέτης ο Μαλέλης, να τους δείξει πως γινεται...
Εγώ που στατιστικά προτιμώ ξανθιές κάνω καλό πρωινό με το ξανθό Μαράκι...ίσως να προτιμάς τις μελαχροινές όπως οι περισσότεροι Έλληνες σύμφωνα με έρευνα.Βασικά 1,98.
Αλλά και πάλι δεν έχει σχέση το ύψος.
Είναι εντελώς απωθητική από όλες τις απόψεις.
Μάλλον έχει γίνει συγγραφέας χα χα.Που χάθηκε η Τσαγκα ρε...;Μπααα....ο,τι προλάβαμε προλάβαμε!
Εγώ ΧΑΛΑΡΑ πάντως!Τύπε, θα της τα έριχνες στη μυτάρα;
Ναι ρε φίλε!!!Αναστασοπουλου Και Φλυτζανη για διπλο τσιμπουκι. Η μια να ρουφαει αρχιδια και η αλλη να γλυφει κεφαλακι με εναλλαγες για ενα βραδακι ολοκληρο.
#parTouZItSAmetamoRaKIatouSkaiftoukaivgeno
E όχι και Παγιατάκη, ρε φίλε! Είσαι "ανώμαλος"!Τον Μπαίζουμε με Νικολουλη και Παγιατακη τυπε!
Κάνετε συνέχεια "ραδιοφωνικές μεταδόσεις" χωρίς να υπάρχει live εικόνα (τηλεοπτικό). Βάλτε κανα video να πάρουμε μάτι....Σήμερα το Μαράκι είναι μέσα στη καυλα. Να γλύφεις από αστραγάλους μέχρι πάνω
Στα "όρθια" το μωρό! Τι κολάρα, θεε΄ μου!...
Τι κάνει αυτή, αλήθεια; Έχει "χαθεί" λίγο από την τηλεόραση....Ή ανασυντάσσεται για να ξαναγυρίσει; Θυμάμαι τις υπέροχες βυζάρες της στο STAR, σήμα κατατεθέν!Παίζει με ποιότητα...κάνει την διαφορά στο λίγο που βγαίνει....αλυσίδα στο πόδι έχω να δω από την μιλφαρα Ελένη Τσαγκα!!!
Λιώνω για την αλυσίδα στο πόδι...ευτυχώς φοράει η αρχοντοκαυλα Λουίζα Κροντηρη.Τι κάνει αυτή, αλήθεια; Έχει "χαθεί" λίγο από την τηλεόραση....Ή ανασυντάσσεται για να ξαναγυρίσει; Θυμάμαι τις υπέροχες βυζάρες της στο STAR, σήμα κατατεθέν!