kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.064
- Πόντοι
- 6.256
Γαλατάς;Δεν ξυπνάνε μόνο αυτοι την ώρα που δουλεύει το Μαράκι μας....
Γαλατάς;Δεν ξυπνάνε μόνο αυτοι την ώρα που δουλεύει το Μαράκι μας....
Όχι.Γαλατάς;
Εγώ ναιΕλλάδα είμαστε όχι Πολωνία η Νορβηγία να είναι όλες χαλαρά στο 1,75μ.
Πόσο κοντή να είναι;Η εσύ είσαι γύρω στο 1,90μ;
Τι να πω αδερφε......περι ορεξεος ο καθενας οτι γουσταρει.Εγω την θεωρω μεγαλη μπαζολα.Αν ξυπνάς μεσημέρι δεν μπορείς να την εκτιμήσεις....το να βλέπεις αυτό το ζουμπουρλο ξανθοκαυλιδιο ενώ ακόμα είναι σχεδόν νύχτα είναι ιδανικό για να ξυπνήσεις πριν τον καφέ.
αν παρεις και τον καμπουρακη σου δινουν μπονους τη μουναρα που εχει συμπαρουσιαστριαΠάρεα κ με τον Αλαφούζο η τον πορσοσαλτε αν χρειαστεί
Τύπε, θα της τα έριχνες στη μυτάρα;είναι ημίμετρια προς καλούτσικη. Λόγω καβλοφατσας ειδικά πιο παλιά συν ταβτσιμπιυκοχειλα την έπαιρνα πολύ δυνατα
Πάρεα κ με τον Αλαφούζο η τον πορσοσαλτε αν χρειαστεί
Δεν θέλω άνδρες....αλλά θα ήθελα να συμμετέχει και η αρχοντοκαυλα Λουίζα Κροντηρη με την αλυσίδα στο πόδι..Εγώ ναι
Η έτσι,
είναι ημίμετρια προς καλούτσικη. Λόγω καβλοφατσας ειδικά πιο παλιά συν ταβτσιμπιυκοχειλα την έπαιρνα πολύ δυνατα
Πάρεα κ με τον Αλαφούζο η τον πορσοσαλτε αν χρειαστεί
σκορπινα η χαρδαλω πατρινιαάλλο καλοντυμένη και άλλο όμορφη όμως
Είσαι σαδιστής...θα έμπαιναν τα φλοκια στα ρουθούνια και μετά θα έκλαιγε από το τσούξιμο.Τύπε, θα της τα έριχνες στη μυτάρα;
Γουστάρω ακόμα πιο πολύ....με ένα ναυάγιο είναι αλλά θα την στρώσω.σκορπινα η χαρδαλω πατρινια
Χαρδαλω=;Γουστάρω ακόμα πιο πολύ....με ένα ναυάγιο είναι αλλά θα την στρώσω.
Η Σία η άλογα? Δεν παίζει?Δεν θέλω άνδρες....αλλά θα ήθελα να συμμετέχει και η αρχοντοκαυλα Λουίζα Κροντηρη με την αλυσίδα στο πόδι..
Μια χαρά είναι η Ανασταστοπούλου.Είσαι σαδιστής...θα έμπαιναν τα φλοκια στα ρουθούνια και μετά θα έκλαιγε από το τσούξιμο.
Ποια μυτάρα ρε τύπε, εχει κανει πλαστικη στη μυτη εδω και ενα τριμηνο, αδιάβαστοςΤύπε, θα της τα έριχνες στη μυτάρα;
Την Φλυτζάνη? Σιγα την ξινομούρααν παρεις και τον καμπουρακη σου δινουν μπονους τη μουναρα που εχει συμπαρουσιαστρια
Σωστή τότε.Ποια μυτάρα ρε τύπε, εχει κανει πλαστικη στη μυτη εδω και ενα τριμηνο, αδιάβαστος
Μια χαρά είναι η μύτη της! Το καλύτερο θα είναι όταν ακουμπάει τον αφαλό σου!Σωστή τότε.
Δε βλέπω Σκάϊ, sorry.
Αχχχχ αυτή η αλυσίδα!Δεν θέλω άνδρες....αλλά θα ήθελα να συμμετέχει και η αρχοντοκαυλα Λουίζα Κροντηρη με την αλυσίδα στο πόδι..