διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
θα αφυδατωθείς με τόση ώρα γλυφομούνι,Μετά,γλυφομούνι 40 λεπτά... ....και τέλος γαμήσι.....
μην ξεχνάς να πίνεις άφθονο νερό
θα αφυδατωθείς με τόση ώρα γλυφομούνι,Μετά,γλυφομούνι 40 λεπτά... ....και τέλος γαμήσι.....
Μ' αρρωσταίνει αυτό το μουνι, δέκατα ανεβάζω!
http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/publishingimages/2014/02/140214200946_6929.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Για τα δέκατα να παίρνεις ντεπόν.
Για τα δέκατα να παίρνεις ντεπόν.
Πάντα έχω νεράκι μαζί μου.........θα αφυδατωθείς με τόση ώρα γλυφομούνι,
μην ξεχνάς να πίνεις άφθονο νερό
1.68 λεει το imdb ποιο κατω την υπολογιζω....την κονσερβα με την ενδειξη "κοντη ωραια ξανθια γαλανοματα και ναζιαρα νιαου νιαου" δεν την βαρεθηκε να την σερβιρει το Χολλυγουντ τα τελευταια 500 χρονια?
1.68 γκόμενα θεωρείται κοντή; Είστε σοβαροί; Επίσης από πότε σου σερβίρει το "κοντή ωραία ξανθιά" το χολυγουντ; Εκτός κιαν μιλάς για το ίδιο χολυγουντ που σου σερβίρει την Καθριν ζετα τζοουνς, την Αντζελίνα τζολι, την ανν χαθαγουεη, την Χαλεη Μπερυ, την Εμμα στοουν, την Μέγκαν Φοξ, την Μιλα Κανις, την Έμμα Γουότσον, την Τζέσικα Άλμπα, την Σάλμα Χαγιεκ και την Έβα Γκρην... Μερικές από αυτές που μου ρχονται τώρα στο μυαλό.
Θα μπορούσαμε για εσένα να παραγγείλουμε στο χόλυγουντ να μην προσλαμβάνουν ξανθιές με γαλάζια μάτια βέβαια αφού έχεις κουραστεί τόσο πολύ.