Εγω που την ειδα τη μαλακια?
Αφου δεν υπαρχει περιπτωση συνεννοησης,γιατι να το συζητησουμε?
Οσο για το ποδοσφαιρο που αναφερθηκε εγινε απο λαικο αθλημα που ηταν πριν ιν και χαι ιβεντ για καβατζωμενους μεσοαστους και τις κυρατσες τους.
Αυτο ηθελε η Θατσερ.Eιναι πλεον πασιγνωστο και τεκμηριωμενο οτι τα γεγονοτα στο Χιλσμπορω μαγειρευτηκαν επικοινωνιακα απο διαφορα τσατσονια για περασουν οι αντιστοιχες πολιτικες.
Ti λες ρε φιλε?
Που σκοτωνονταν οι οπαδοι εκτος και εντος γηπεδων? Που πηγαιναν ολοι αλοιφη απο τις μπυρες και τα εκαναν γης μαδιαμ?
Αυτο σημαινει λαικο?
Εχει καμια σχεση εκεινο το εκτρωμα που στην τελικη κοστισε ποσους νεκρους, με αυτο που βλεπεις σημερα στην τηλεοραση?
Δηλαδη εσυ χαλιεσαι οταν βλεπεις premier? Μαλλον εισαι ο μοναδικος.
Η Premier εγινε οτι εγινε γιατι οι Αγγλοι εδρασαν.
Πηραν το εθνικο τους σπορ και το εκαναν το πιο εμπορικο πρωταθλημα στον κοσμο. Το βλεπουν απο Χιλη μεχρι Ιαπωνια.
Γηπεδαρες, ομαδαρες, οικογενειες στις κερκιδες, παιδια, γυναικες. Γιορτη γαμωτο.
Αν αυτο σημαινει οτι κοπηκε το γηπεδο σε 'λαικα' παιδια που θα πηγαιναν εκει μετα απο καμια δεκαρια μπυρες σε καμια pub τοτε πολυ καλως κοπηκε. Στα τσακιδια τα 'λαικα' παιδια.
Κοιτα τι κανεις εσυ με το εθνικο σου σπορ.
Καθε χρονο εχεις τελικο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο μπασκετ.
Το μεγαλυτερο ντερμπι της Ευρωπης. Ματς για το οποιο υπαρχει τεραστιο ενδιαφερον εκτος συνορων. Και τι κανεις?
Δινεις 500 εισιτηρια σε ουγκανια απο δω και αλλα 500 σε Ορκ απο την αλλη και παλι...δεν μπορεις να εγγυηθεις οτι ολα θα πανε καλα!
Δεν εισαι ικανος να κανεις γιορτη εναν τελικο κυπελου! Σε κλειστο γηπεδο!
Να προωθησειςαυτο το ματς σε ολη την Ευρωπη. Να του δωσεις την αξια που πρεπει να εχει.
Να το χεσω το 'λαικο' του θεματος.
Εγω θελω να βλεπω 10000 ατομα(παιδια, γυναικες, οικογενειες) καθε χρονο στον τελικο μπασκετ.
Να βλεπω ομαδαρες(που παντα ειχαμε), γηπεδαρες(που επισης εχουμε στο μπασκετ) και θεαμα, γιορτη!
Να το φχαριστιεμαι ρε παιδακι μου.
Ας παει το ειστηριο στα 80 και τα 100 ευρω! Να μην πηγαινει κανενας 'λαικος'.
Σε διαβεβαιωνω οτι δεν θα λειψει σε κανεναν......