Νέα

Margaret Thatcher ,13 October 1925 – 8 April 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Εγω που την ειδα τη μαλακια?

Αφου δεν υπαρχει περιπτωση συνεννοησης,γιατι να το συζητησουμε?

Οσο για το ποδοσφαιρο που αναφερθηκε εγινε απο λαικο αθλημα που ηταν πριν ιν και χαι ιβεντ για καβατζωμενους μεσοαστους και τις κυρατσες τους.

Αυτο ηθελε η Θατσερ.Eιναι πλεον πασιγνωστο και τεκμηριωμενο οτι τα γεγονοτα στο Χιλσμπορω μαγειρευτηκαν επικοινωνιακα απο διαφορα τσατσονια για περασουν οι αντιστοιχες πολιτικες.

Εισαι ευτυχισμενος ρε μπαγασα ζεις σε δικο σου κοσμο ντοπιο ειναι η απο Αλβανια μερια???

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη μεταπολεμική πολιτική φυσιογνωμία παγκοσμίως!

Όταν αυτή μιλούσε για αποκρατικοποιήσεις (και τις έκανε!) οι ανά τον κόσμο "προοδευτικοί" έριχναν αναθέματα, αλλά και οι λοιποί συντηρητικοί την κοιτούσαν με τα μάτια γουρλωμένα σαν να σκεφτόταν "Μα γίνονται αυτά τα πράγματα;"

Εδώ πρόσφατα το καταλάβαμε (όχι κι όλοι βέβαια) πως αυτό ήταν καλό και έφερνε ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας, αλλά ακόμα ούτε τον ΟΠΑΠ και την ΔΕΠΑ δεν έχουμε σώσει να αποκρατικοποιήσουμε.
Διότι τα λοιπά περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου έχουν απαξιωθεί σε τέτοιο βαθμό που κανένας δεν τα παίρνει ούτε τζάμπα...

εκανε το αγγλικο ποδοσφαιρο το υπ'αριθμο ενα προιον παγκοσμιως που πουλα η Αγγλια
και με τεραστια εσοδα .

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ειχαμε μητσοτακη τυπε που ετυχε της ιδιας αποδοχης

Καταλαβαίνεις για ποια εποχή μιλάμε; Για το 1979! Δυο χρόνια πριν από το 1981 οπότε και ήρθε εν Ελλάδι η λαίλαπα του Σοσιαλισμού made in Grecce.
Νομίζεις πως ο φρύδιας (για να μην σου πω το Ράλλη ή τον Αβέρωφ) είχε το σθένος να μιλήσει για αποκρατικοποιήσεις; Η γνώμη μου είναι πως δεν πίστευε καν σ' αυτές!

Κι ο Μητσοτάκης που πίστευε δέκα χρόνια μετά με την πίστη έμεινε, διότι στην πράξη τίποτα δεν έκανε.

Επισκέπτης
URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καταλαβαίνεις για ποια εποχή μιλάμε; Για το 1979! Δυο χρόνια πριν από το 1981 οπότε και ήρθε εν Ελλάδι η λαίλαπα του Σοσιαλισμού made in Grecce.
Νομίζεις πως ο φρύδιας (για να μην σου πω το Ράλλη ή τον Αβέρωφ) είχε το σθένος να μιλήσει για αποκρατικοποιήσεις; Η γνώμη μου είναι πως δεν πίστευε καν σ' αυτές!

Κι ο Μητσοτάκης που πίστευε δέκα χρόνια μετά με την πίστη έμεινε, διότι στην πράξη τίποτα δεν έκανε.

τι να κάνει ρε ντοκ??

εδώ τους Σταμουλοκολλάδες προσπάθησε (και εν πολλοίς το πέτυχε) να ιδιωτικοποιήσει (και μάλιστα με διαδικασίες διαμάντι και αποτέλεσμα άριστο) και κάηκε η αθήνα .... τους δέρνανε και τους ξεβρακώνανε τους ανθρώπους (ακολουθώντας τις προτεινόμενες τακτικές υπερπόντικα)...

και βγήκε ο σκατά-στον-λάκκο του και το πρώτο που έκανε ήταν να τις ξανακρατικοποίησει... που πέρα από τα ελλείματα που μας φορτώσανε τόσα χρόναι οι χαχόλοι φάγαμε και μια πούτσα μέχρι τα παπούτσα από το Ευρωπαικό Δικαστήριο (καμμιά 15 δις δραχμές της εποχής που πληρώσαμε στους ΣΕΠιτζήδες)...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
τι να κάνει ρε ντοκ??

εδώ τους Σταμουλοκολλάδες προσπάθησε (και εν πολλοίς το πέτυχε) να ιδιωτικοποιήσει (και μάλιστα με διαδικασίες διαμάντι και αποτέλεσμα άριστο) και κάηκε η αθήνα .... τους δέρνανε και τους ξεβρακώνανε τους ανθρώπους (ακολουθώντας τις προτεινόμενες τακτικές υπερπόντικα)...

και βγήκε ο σκατά-στον-λάκκο του και το πρώτο που έκανε ήταν να τις ξανακρατικοποίησει... που πέρα από τα ελλείματα που μας φορτώσανε τόσα χρόναι οι χαχόλοι φάγαμε και μια πούτσα μέχρι τα παπούτσα από το Ευρωπαικό Δικαστήριο (καμμιά 15 δις δραχμές της εποχής που πληρώσαμε στους ΣΕΠιτζήδες)...

Κι εκεί οι ντόπιοι Σταμουλοκολάδες και υπερπόντικες δεν κάθησαν με τα χέρια κάτω. Και ξύλο ρίξανε στους συνεδέλφους τους που ήθελαν να δουλέψουν (προφανώς όμως καλά θα τους κάνανε αφού ήταν "απεργοσπάστες"! :grin:) και το ηλεκτρικό κόβανε και τη χώρα την γεμίσαν με σκουπίδια, μέχρι έξω από το κοινοβούλιο.

Στο τέλος όμως ΑΥΤΗ επεκράτησε!

Κι άσε τώρα τον κάθε πυροβολημένο καραγκιόζη "προοδευτικό" του κώλου να βγάζει όλη του τη χολή για κάποιαν που μόλις έχει πεθάνει και ακόμα δεν έχει ταφεί. (Πόσο ευγενικό!)
Τιμή της περιποιεί το μίσος των ανοήτων πολιτικών της αντιπάλων!

Αιωνία της η μνήμη!
Και σίγουρα θα είναι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κι εκεί οι ντόπιοι Σταμουλοκολάδες και υπερπόντικες δεν κάθησαν με τα χέρια κάτω. Και ξύλο ρίξανε στους συνεδέλφους τους που ήθελαν να δουλέψουν (προφανώς όμως καλά θα τους κάνανε αφού ήταν "απεργοσπάστες"! :grin:) και το ηλεκτρικό κόβανε και τη χώρα την γεμίσαν με σκουπίδια, μέχρι έξω από το κοινοβούλιο.

Στο τέλος όμως ΑΥΤΗ επεκράτησε!

Κι άσε τώρα τον κάθε πυροβολημένο καραγκιόζη "προοδευτικό" του κώλου να βγάζει όλη του τη χολή για κάποιαν που μόλις έχει πεθάνει και ακόμα δεν έχει ταφεί. (Πόσο ευγενικό!)
Τιμή της περιποιεί το μίσος των ανοήτων πολιτικών της αντιπάλων!

Αιωνία της η μνήμη!
Και σίγουρα θα είναι.

όπως και το έργο της... πήρε μια Αγγλία στο έσχατο στάδιο της παρακμής και την ξαναέκανε οικονομική δύναμη...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
εκανε το αγγλικο ποδοσφαιρο το υπ'αριθμο ενα προιον παγκοσμιως που πουλα η Αγγλια
και με τεραστια εσοδα .

αφού περιόρισε την βία με ταυτότητες φιλάθλων, απαγόρευση εισόδου σε γήπεδα μετά από καταδίκη για επεισόδια και σωματικούς ελέγχους στις θύρες.

εδώ ακόμη σκάνε οι φωτοβολίδες δίπλα στους τερματοφύλακες.

Μπλιόνας είπατε?

Επισκέπτης
Αιωνια της η μνημη,να ζησουμε να τη θυμομαστε ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΕΣΙΜΟ...
458376.jpg

Κοπυραιτ Λαλακης...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Α! Και κάτι ακόμα.
Προ μηνός που είχε αποβιώσει ο τουλάχιστον γραφικός και αμφιλεγόμενος τριτοκοσμικός (κοινοβουλευτικός) δικτάτορας Τσάβεζ, κάποιοι είχαν βγει και μας εγκαλούσαν διότι δήθεν είχαμε χαρεί (που χέστηκα εγώ τώρα τί γίνεται στη Βενεζουέλα!), απλά και μόνον επειδή είχα(-με) βγει και είχα (-με) πει την γνώμη μου (-ας) για τον αποβιώσαντα.
(Το θρεντ εκεί είναι, ας μου βρει κάποιος κάπου δικό μου ποστ μου να βρίζει ή να επιχαίρει.)

Ας κάνει κάποιος τον κόπο να ξαναδιαβάσει την πρώτη σελίδα του παρόντος θρεντ για να δει για τί επίπεδο πολιτισμού συζητάμε..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι μου λες τωρα?Σε απογοητευσα δηλαδη?

Μηπως σε στελνω και στον Μπαμπη απο την πολλη απογοητευση?Πες το μου γιατι θα με φαει η αγωνια...

μπαααα... προβλέψιμος είσαι... όπως και ο λαλάκης...

Επισκέπτης
και με τεραστια εσοδα .
Ενταξει,και εσυ προσπαθησες με τα τραβελια αλλα επεσες σε κατι οπισθοδρομικους που δεν γουσταραν τεραστια εσοδα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
εντάξει δεν βρίσκω και μεγάλες διαφορές μεταξύ σας...

Με πρόλαβες! Έλεγα μήπως είσαι αφελής και τον θεωρείς πιο πολιτισμένο; :grin:

Θα έλεγα πως ίσως ο Λάκης να είναι (ήταν;) κάπως πιο γραφικός, αλλά ο ποντικός δεν κάνει καν κάποια προσπάθεια για να κρύψει την κακεντρέχειά του, οπότε κατά πάσαν πιθανότητα είναι πολύ χειρότερος χαρακτήρας.
Είναι αυτό που ο απλός λαός λέει "κακός άνθρωπος".

Κρίμα! Χαμένο ταλέντο.
Στην Γκεστάπο, τον ΟΠΛΑ, την Νι-Κα-Βε-Ντε, τους "Ερυθρούς Χμερ" και την Στάζι θα έκανε καριέρα.
Μόνο που τώρα όλοι αυτοί οι "φιλανθρωπικοί οργανισμοί" έχουν διαλυθεί...

Επισκέπτης
μπαααα... προβλέψιμος είσαι... όπως και ο λαλάκης...
Ευτυχως εχουμε κατι φωνες εδω μεσα οπως ελογου σου που ειναι απροβλεπτες γιατι δεν εχουν κολληματα,σκεφτονται διαφορετικα,κοιτανε μπροστα και αλλα τετοια...

Επισκέπτης
Α! Και κάτι ακόμα.
Προ μηνός που είχε αποβιώσει ο τουλάχιστον γραφικός και αμφιλεγόμενος τριτοκοσμικός (κοινοβουλευτικός) δικτάτορας Τσάβεζ, κάποιοι είχαν βγει και μας εγκαλούσαν διότι δήθεν είχαμε χαρεί
Άντε πάλι με τη μόνιμη φαντασίωση πως ενοχλείς κάποιον..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Με πρόλαβες! Έλεγα μήπως είσαι αφελής και τον θεωρείς πιο πολιτισμένο; :grin:

Θα έλεγα πως ίσως ο Λάκης να είναι (ήταν;) κάπως πιο γραφικός, αλλά ο ποντικός δεν κάνει καν κάποια προσπάθεια για να κρύψει την κακεντρέχειά του, οπότε κατά πάσαν πιθανότητα είναι πολύ χειρότερος χαρακτήρας.

πως είναι δυνατόν να θεωρώ ένα φασιστοειδές όπως ο λάκης ή ο πόντικας πολιτισμένο ??????

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ενταξει,και εσυ προσπαθησες με τα τραβελια αλλα επεσες σε κατι οπισθοδρομικους που δεν γουσταραν τεραστια εσοδα...

Αρες μαρες κουκουναρες πες μου τελικα ντοπιο η απο Αλβανια??
Και ασε τους Αγγλους στην δυστυχια τους  :2funny: :2funny: :2funny:
και απολαυσε τωρα τους κοπους σου μαζι με τους υπολοιπους τελειωμενους της ευρωπης. :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Α! Και κάτι ακόμα.
Προ μηνός που είχε αποβιώσει ο τουλάχιστον γραφικός και αμφιλεγόμενος τριτοκοσμικός (κοινοβουλευτικός) δικτάτορας Τσάβεζ, κάποιοι είχαν βγει και μας εγκαλούσαν διότι δήθεν είχαμε χαρεί (που χέστηκα εγώ τώρα τί γίνεται στη Βενεζουέλα!), απλά και μόνον επειδή είχα(-με) βγει και είχα (-με) πει την γνώμη μου (-ας) για τον αποβιώσαντα.
(Το θρεντ εκεί είναι, ας μου βρει κάποιος κάπου δικό μου ποστ μου να βρίζει ή να επιχαίρει.)
Ε,και εγω τη γνωμη μου για την αποβιωσασα ειπα,τι ζορι τραβας λοιπον?
Ασε που δεν σου την ειπα για οτι εγραφες για τον Τσαβεζ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom