Νέα

Margaret Thatcher ,13 October 1925 – 8 April 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φιλε ειναι θεμα γουστου. Για μενα μια νοτα pink floyd ειναι ικανη να αλλαξει την τροχια της γης. Μια ερμηνεια του freddie mercury αρκει για να ξεχασω οτιδηποτε ξερω γυρω απο το θεμα 'τραγουδιστης'. Ενα live των rolling stones αρκει για να μαθει καποιος τι θα πει εμπειρια ζωης.

Ειναι μουσικες που αλλαξαν τον κοσμο.  Που τραγουδηθηκαν απο εκατομμυρια, που εγιναν διαχρονικες. Περισσοτερο και απο τον πουτσινι και τον βερντι

Το γάμησες και ψόφησε.
Ο Βέρντι , πέθανε πριν 112 χρόνια.
Ο Μπετόβεν πριν ... 190.
Ο Μότσαρτ πριν 220.

Τα ζώα που αναφέρεις, είναι δημοφιλή σε ηλίθιους , χασικλήδες και πιθήκους,
αλλά άπαξ και ψοφήσουν , δεν ξέρουμε πόσοι θα ασχολούνται
μετά από 112-190-220 χρόνια.

Στο σκουπιδοντενεκέ θα έχουν πάει (δικαίως).

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
φανταζόμουνα πως κάποια από τα γκρουπ είναι από ΗΠΑ...

Τσου. Ολα απο Αγγλια ειναι.
Και να ταν τα μονα. Οι τυποι εχουν κορυφες παντου.
Πχ οι elton john και george michael δεν ειναι rock. Δεν τους γουσταρω, δεν μου αρεσει αυτο το στυλ. Αλλα η επιρροη τους ειναι κατι παραπανω απο εμφανης νομιζω. Οτι τραγουδιεται, βλεπεται, χορευεται κλπ σημερα εχει κατα 70% αγγλικη επιρροη ;)
Ασε που και στο σινεμα τρομεροι ειναι.....γενικα τα αγγλακια σε αυτα ειναι κορυφη. Τους βγαζω το καπελο  ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρεπουση?

Εγω απλα λεω οτι δεν γινεται να συγκρινεις κλασσικη μουσικη με πινκ φλοιντ η sex pistols.

Kαι εγω ρωταω που ειδες εσυ να ΣΥΓΚΡΙΝΩ? Ειπα οτι απλως αυτα που εβγαλαν οι αγγλοι αποτελουν μονο ενα μικρο μερος της μουσικης ιστορικα και παγκοσμιως οποτε δεν αρκουν για να χαρακτηρισουν την αγγλια ως μεγαλη δυναμη στη μουσικη.
Για το ποδοσφαιρο ειδα οτι δεν υπηρξαν αντιρρησεις παντως :grin: Mη μου πειτε τωρα οτι ειπα βλακειες και οτι και στο ποδοσφαιρο ειναι μεγαλη δυναμη και καραφλιασουμε νυχτιατικα  :grin:

Επισκέπτης
Ναι γιατι η χουντα το σεβαστηκε ας πουμε.

Ρε εσύ ... το ξέρουμε ότι είσαι μαλάκας.
Δεν χρειάζεται να μας το θυμίζεις.

Ξέρουμε επίσης , ότι τα πιο ψαγμένα ιστορικά βιβλία που διάβασες
(εκτός τα σχολικά , που πιθανόν δεν τα διάβασες ούτε αυτά , όντας σκεπάρνι)
είναι τα ένθετα ΒΗΜΑΤΟΣ-ΝΕΩΝ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι γιατι η χουντα το σεβαστηκε ας πουμε.

Kατα καποιο τροπο και ισως λιγο καταχρηστικα ναι, γιατι η εξεγερση της ΕΟΚΑ το 55 ειχε σαν αιτημα την ΕΝΩΣΗ και οχι ανεξαρτησια.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Το γάμησες και ψόφησε.
Ο Βέρντι , πέθανε πριν 112 χρόνια.
Ο Μπετόβεν πριν ... 190.
Ο Μότσαρτ πριν 220.

Τα ζώα που αναφέρεις, είναι δημοφιλή σε ηλίθιους , χασικλήδες και πιθήκους,
αλλά άπαξ και ψοφήσουν , δεν ξέρουμε πόσοι θα ασχολούνται
μετά από 112-190-220 χρόνια.

Στο σκουπιδοντενεκέ θα έχουν πάει (δικαίως).

Οι rolling stones και οι beatles ειναι πιο διαχρονικοι απ οτιδηποτε αναφερεις και θα αναφερεις. Και αν οι πρωτοι ειναι ακομα εν ενεργεια, οι δευτεροι ειναι απλα η μεγαλυτερη μπαντα ολων των εποχων σε ολο τον κοσμο.
Αν σου λεει κατι, δεν εχω τιποτα απο αυτους. Δεν μου αρεσουν. Αλλο αυτο ομως και αλλο ο απεριοριστος σεβασμος και η αναγνωριση του μεγαλειου τους.

Δευτερον, οι πιθηκοι, οι χασικληδες και οι ηλιθιοι εχουν απειρως μεγαλυτερη γνωση για την μουσικη απο εσενα τον ουγκανο που οταν ειχαν ερθει οι stones για συναυλια επι χουντας, εστειλες τους ασφαλιτες να τους δειρουν(ετσι για να μην ξεχναμε τα ρεζιλικια που εγιναντοτε και μας ξεφτιλισαν διεθνως)....

Επισκέπτης
Οτι τραγουδιεται, βλεπεται, χορευεται κλπ σημερα εχει κατα 70% αγγλικη επιρροη ;)
Ασε που και στο σινεμα τρομεροι ειναι.....γενικα τα αγγλακια σε αυτα ειναι κορυφη. Τους βγαζω το καπελο  ;)

Είπαμε , είναι νούμερο 1 στους ηλίθιους.
Και κατά τα άλλα αντιαμερικανιστές.

Φυσικά οι ηλίθιοι , αγνοούν
ΟΤΙ ΟΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ,
ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΡΙΝ 50++ ΧΡΟΝΙΑ
ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΟΙ 1000000000000000% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ 2-3 ΑΙΩΝΕΣ.

Το κατά πόσο π.χ. οι ΗΠΑ, ανεβοκατέβεζαν κυβερνήσεις,
σηκωνει κουβέντα.

ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ , ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣ
ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥΣ.
(π.χ. Ελλάς 1917- Βενιζέλο) ....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και κατά τα άλλα αντιαμερικανιστές.

Φυσικά οι ηλίθιοι , αγνοούν
ΟΤΙ ΟΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ,
ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΡΙΝ 50++ ΧΡΟΝΙΑ
ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΟΙ 1000000000000000% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ 2-3 ΑΙΩΝΕΣ.

Το κατά πόσο π.χ. οι ΗΠΑ, ανεβοκατέβεζαν κυβερνήσεις,
σηκωνει κουβέντα.

ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ , ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣ
ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥΣ.
(π.χ. Ελλάς 1917- Βενιζέλο) ....

To 17 περισσοτερο οι Γαλλοι εβαλαν το Βενιζελο παρα οι Αγγλοι που δισταζαν :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Kαι εγω ρωταω που ειδες εσυ να ΣΥΓΚΡΙΝΩ? Ειπα οτι απλως αυτα που εβγαλαν οι αγγλοι αποτελουν μονο ενα μικρο μερος της μουσικης ιστορικα και παγκοσμιως οποτε δεν αρκουν για να χαρακτηρισουν την αγγλια ως μεγαλη δυναμη στη μουσικη.
Για το ποδοσφαιρο ειδα οτι δεν υπηρξαν αντιρρησεις παντως :grin: Mη μου πειτε τωρα οτι ειπα βλακειες και οτι και στο ποδοσφαιρο ειναι μεγαλη δυναμη και καραφλιασουμε νυχτιατικα  :grin:
Στη σημερινη μουσικη σκηνη και ειδικα στην Ροκ σκηνη εχει τα πρωτεια η Αγγλια.  Αυτο ελεγε ο kazabuburas δεν νομιζω οτι μιλουσε ιστορικα για την μουσικη. Για την συχρονη πορεια της μουσικη μιλαγε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Μαλάκα, ρεσιτάλ δίνεις.

Ρεσιτάλ μαλακίας θέλω να πω.

Συγκρίσεις ΓΤΠΚΑ.

Ποιός την έχει μακρύτερη.

Πες ντε ότι είναι όλοι τους στράκια.

ΥΓ. Δηλαδή αν πούμε για λογοτεχνία και θέατρο τι θα γίνει;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
αληθεια τις τελευταιες δεκαετιες τι εχουν να επιδειξουν?

Ωρα εχεις? Μπορω να γραφω και ολο το βραδυ. Οτι νεο ξεκιναει στην μουσικη, βγαινει απο Αγγλια.
Eσυ μπορει να μην ακους τετοια μουσικη, δεκτο αυτο. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι και κορυφαια δυναμη στην μουσικη.
Η Αυστρια τον τελευταιο αιωνα τι εχει να επειδειξει πχ?
Δεν λεει τιποτα αυτο. Προσεφερε τοτε που ηταν η εποχη της. Περασε, εδωσε τα σκηπτρα αλλου. Απλο  ;)

Επισκέπτης
Οι rolling stones και οι beatles ειναι πιο διαχρονικοι απ οτιδηποτε αναφερεις και θα αναφερεις. Και αν οι πρωτοι ειναι ακομα εν ενεργεια, οι δευτεροι ειναι απλα η μεγαλυτερη μπαντα ολων των εποχων σε ολο τον κοσμο.

Συνεχίζεις να μας αποδεικνύεις τη βλακεία σου.
ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΚΡΟΥΠ ;;;;;;;;;;;;;;;

Πόσο μαλάκας θέλεις να δείξεις ότι είσαι ;;;;;;;

Ο Μπετόβεν έγραψε μουσική.
Το ότι τα ΖΩΑ δεν καταλαβαίνουν από μουσική, είναι άλλο θέμα.

Η εμπορικότητα , δεν δείχνει τίποτε.

Και τα μπέργκερ των μάκ ντόναλντς πουλάνε ......

Για να υιοθετήσω παράδειγμα του χώρου σου
ΚΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΥΓΕΣ ΤΡΩΝΕ ΣΚΑΤΑ ..........

ΟΠΩΣ ΔΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΠΗΤΛΣ
ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΕΤΟΒΕΝ ........

ακριβώς το ίδιο είναι .......

Πήγαινε τώρα σε πίθηκους,
να τους πεις ότι το
Love , Love me do,
u know i lov u

υπερέχει της 5ης του Μπετόβεν ........

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε εσύ ... το ξέρουμε ότι είσαι μαλάκας.
Δεν χρειάζεται να μας το θυμίζεις.

Ξέρουμε επίσης , ότι τα πιο ψαγμένα ιστορικά βιβλία που διάβασες
(εκτός τα σχολικά , που πιθανόν δεν τα διάβασες ούτε αυτά , όντας σκεπάρνι)
είναι τα ένθετα ΒΗΜΑΤΟΣ-ΝΕΩΝ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.
Α τα δικα σου ιστορικα βιβλια δεν μιλανε για πραξικοπημα. Καταλαβα............

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τσου. Ολα απο Αγγλια ειναι.
Και να ταν τα μονα. Οι τυποι εχουν κορυφες παντου.
Πχ οι elton john και george michael δεν ειναι rock. Δεν τους γουσταρω, δεν μου αρεσει αυτο το στυλ. Αλλα η επιρροη τους ειναι κατι παραπανω απο εμφανης νομιζω. Οτι τραγουδιεται, βλεπεται, χορευεται κλπ σημερα εχει κατα 70% αγγλικη επιρροη ;)

Άρες, μάρες, κουκουνάρες.

Αν δεν έφερναν οι Stones τα blues από τον Μισσισσιπή οι Άγγλοι θα τραγουδούσαν ακόμη: "Χαρωπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ".

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

Οι 'ηλιθιοι' ειναι ασυγκριτα περισσοτεροι απο εσενα οποτε βουλωνε γιατι δεν σε βλεπω καλα αν αρχιζεις να λες τετοιες μαλκιες στον δρομο(που φυσικα τιποτα απ οσα λες εδω μεσα δεν λες εξω γιατι θα ησουν σε χαντακι πολυ καιρο τωρα)

Τραβα για υπνο τωρα, γιατι προβλεπεται παντοφλα συντομα  :-*

Επισκέπτης
Στη σημερινη μουσικη σκηνη και ειδικα στην Ροκ σκηνη εχει τα πρωτεια η Αγγλια.  Αυτο ελεγε ο kazabuburas δεν νομιζω οτι μιλουσε ιστορικα για την μουσικη. Για την συχρονη πορεια της μουσικη μιλαγε.

αααααααααα
για τη μουσική του κώλου δηλαδή ..........

οκ ........

και την εποχή του Μπετόβεν , θα υπήρχαν ξεφτίλες
που κοπάναγαν κιθαρες,
για υπανθρώπους σε χαμαιτυπία .........

Ευτυχώς για την ανθρωπότητα τότε,
δεν υπήρχε φωνόγραφος
και κατεληξαν εκεί που ανήκαν (στα σκουπίδια)
νωρίτερα .........

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Άρες, μάρες, κουκουνάρες.

Αν δεν έφερναν οι Stones τα blues από τον Μισσισσιπή οι Άγγλοι θα τραγουδούσαν ακόμη: "Χαρωπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ".

Και οι stones απο που ειναι δικε μου? Απο τον αρη?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν σου λεει κατι, δεν εχω τιποτα απο αυτους. Δεν μου αρεσουν. Αλλο αυτο ομως και αλλο ο απεριοριστος σεβασμος και η αναγνωριση του μεγαλειου τους.

Δευτερον, οι πιθηκοι, οι χασικληδες και οι ηλιθιοι εχουν απειρως μεγαλυτερη γνωση για την μουσικη απο εσενα τον ουγκανο που οταν ειχαν ερθει οι stones για συναυλια επι χουντας, εστειλες τους ασφαλιτες να τους δειρουν(ετσι για να μην ξεχναμε τα ρεζιλικια που εγιναντοτε και μας ξεφτιλισαν διεθνως)....

Σορρυ κιολας αλλα εδω αντιφασκεις. τα συγκροτηματα που αναφερεις εχουν 3-4 δεκαετιες ζωης, με ποια κριτηρια τα εβαλες στα " μεγαλυτερα"? Και μαλιστα διαχρονικα??Οταν ηδη στις νεοτερες γενιες δλδ 20 περιπου εχουν ξεφτισει. Κατσε να δουμε αν σε 2-3 γενικες ακομη θα ακουγονται. Ειναι πολυ νωρις για να βγαλεις ενα τετοιο συμπερασμα.
Το Μπαχ ακομη και 350 χρονια μετα τον ξερουν. Εδω ουτε 35 καλα καλα δε περασαν... Περιμενε, ηρεμησε :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στη σημερινη μουσικη σκηνη και ειδικα στην Ροκ σκηνη εχει τα πρωτεια η Αγγλια.  Αυτο ελεγε ο kazabuburas δεν νομιζω οτι μιλουσε ιστορικα για την μουσικη. Για την συχρονη πορεια της μουσικη μιλαγε.
Στο πρωτο του ποστ ειπε οτι παραδεχεται την Αγγλια για το ποδοσφαιρο, τη μουσικη και το χιουμορ. Μουσικη εγραψε οχι συγχρονη μουσικη η ροκ μουσικη κλπ ξερω γω. Τεσπα δεν εινα θεμα απλως αφορμη για συζητηση :grin:

Επισκέπτης
Οι 'ηλιθιοι' ειναι ασυγκριτα περισσοτεροι απο εσενα οποτε βουλωνε γιατι δεν σε βλεπω καλα αν αρχιζεις να λες τετοιες μαλκιες στον δρομο(που φυσικα τιποτα απ οσα λες εδω μεσα δεν λες εξω γιατι θα ησουν σε χαντακι πολυ καιρο τωρα)

Μαλακία ποιό είναι ;;;;
Ότι ο Μπετόβεν είναι Μουσική
και οι Μπητλς-Στόουνς είναι σαλτιμπάγκοι ;;;;;;
Και ότι η Μουσική είναι για καλλιεργημένους,
ενώ τα πλακατσίμπανα των Σαλτιμπάγκων είναι για κρετίνους ;;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom