_TELIS_
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2022
- Like
- 545
- Πόντοι
- 81
Κορμάρα, ωραία φώτο τύπεΠιο καλά από πίσω, γιατί η φάτσα της βγάζει πολύ ξυνίλα....
Κορμάρα, ωραία φώτο τύπεΠιο καλά από πίσω, γιατί η φάτσα της βγάζει πολύ ξυνίλα....
Πιο καλά από πίσω, γιατί η φάτσα της βγάζει πολύ ξυνίλα....
συγκλονιστική μουνάρα
Μάρα Δαρμουσλή: Η πρώτη αντίδραση μετά τη φωτιά στο εστιατόριο του συζύγου της, Βασίλη Τσατσάκη - «Έχει καεί ολοσχερώς»Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της 24/3 σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, ποσοστό του οποίου ανήκει στον σύζυγο της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλη Τσατσάκη. Το
www.tlife.gr
|
Οταν ο ανδρας εχει λεφτά η διασημότητα η και τα δυο η ομορφιά πάει περίπατο.
Μάρα Δαρμουσλή: Η πρώτη αντίδραση μετά τη φωτιά στο εστιατόριο του συζύγου της, Βασίλη Τσατσάκη - «Έχει καεί ολοσχερώς»
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της 24/3 σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, ποσοστό του οποίου ανήκει στον σύζυγο της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλη Τσατσάκη. Τοwww.tlife.gr
Κι αυτή ομορφάντρα βρήκε βλέπω
Οταν ο ανδρας εχει λεφτά η διασημότητα η και τα δυο η ομορφιά πάει περίπατο.
Όλα τα μέλη του bou είναι διάσημα και με πολλά λεφτα
Βασικά λεφτά πρέπει να έχειΑυτός τί έχει δηλαδή;
Τι να σου πω ρε τυπε, μπορει να ψάρωσε επειδη ειναι σεφ, ως γνωστόν οι σεφ εχουν περάσει τα τελευταία χρονια, ισως να το βρήκε αρκετά μουνοδουλο ωστε να τον κανει οτι θελει και να εχει εναν ανδρα υποτακτικο που δεν θα τις ζαλίζει το μουνι.... Τι να σου πω άβυσσος η ψυχη της γυναίκας.Αυτός τί έχει δηλαδή;
Αυτός τί έχει δηλαδή;
Με ζαμπονακι just like Greek Army;μπορει να της φτιαχνει νοστιμα τηγανητα αυγα τυπε
1.75 είναι.....Άλλη μια περίπτωση μέτριας γκόμενας που έγινε σταρ με φτιασίδια. Μικρούλα, όταν είχε γυρίσει τη διαφήμιση της Lacta τη θεωρούσα θεόμουνο και κάργα ερωτεύσιμη, καθότι κι εγώ μικρός. Είμασταν τυχαία στο ίδιο γυμναστήριο και αναρωτιόμουν ποιο είναι αυτό το όμορφο γκομενάκι και που το ξέρω (μισοριξιά κανονική). Φυσικά δεν είχε και βυζιά τότε. Δεν την κατάλαβα...Ωραία, αλλά θα συμφωνήσω με το περίεργο πρόσωπο με γωνίες. Τώρα σα milfara φαίνεται ότι έχει να δώσει πιο πολλά στο κοινό της.
Βασίλης Τσατσάκης: «Δεν με πίστεψαν ότι βγαίνω με τη Μάρα Δαρμουσλή»Ο γνωστός σεφ Βασίλης Τσατσάκης φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το ΟΚ! μαζί με την σύζυγό του, Μάρα Δαρμουσλή και τον 6 μηνών γιο τους.
www.okmag.gr
|
Γιατί να είμαι εμπαθής ρε φίλε; Όλοι βλέπετε ίντριγκες και διαπλοκές παντού. Την άποψή μου είπα, προσωπική επαφή περιγράφω. Αν δε με πιστεύεις δικαίωμά σου αλλά μην χαρακτηρίζεις. Δεν την ξέρω σαν χαρακτήρα, δεν έχω ακούσει κάτι κακό, απεναντίας μόνο φυσιολογικά πράγματα, την εμφάνιση περιέγραψα. Αν αυτή είναι 1.75 εγώ είμαι 1,80 και η ταυτότητά μου γράφει 1,72...Επίσης τότε ήταν 45 κιλά. Μέτρια την είπα για super model που μας την πλασάρανε. Ωραιότατη γυναικάρα είναι. Super model ήταν η Νταρίλη τότε, που την είδα μπροστά μου και έχασα τη μιλιά μου.1.75 είναι.....
Το λές μισοριξιά?
Μιλάμε για διαστημική γκόμενα και καμμία σχέση σαν χαρακτήρας με τις περισσότερες του συναφιού της.
Απόλυτα ερωτεύσιμη και γήινη.
Μόνο μπούστης ή εμπαθής θα την έλεγε μέτρια κτλ....
Για μπούστης δεν μου φαίνεσαι.....