Επισκέπτης
μεγάλο μείον :Sολα εκτος απο κωλο
μεγάλο μείον :Sολα εκτος απο κωλο
που ειναι χαμένη η κοπέλα ???? την έχετε δει σε καμια βάρδια ??? εχω πολυ καιρό να την δω
Νομιζω αγορασε Ταχι....που ειναι χαμένη η κοπέλα ???? την έχετε δει σε καμια βάρδια ??? εχω πολυ καιρό να την δω
Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Επειδή βλέπω ότι η συγκεκριμένη παίζει στο Πάτση 40 σήμερα απογευματάκι και αν και ψήνομαι να περάσω μια βόλτα, ισχύει ότι είναι η "γνωστή" περσονα, ΧΠ, και αν έχει κάνεις το τηλέφωνο της γιατί δεν είμαι πολύ τον στούντιο τα τελευταία χρόνια και θα προτιμούσα πριβε κατάσταση. Ευχαριστώ!
πανε στο στουντιο
κ αν εχεις να δωκεις 200 θα στο δωσει μονη της
Κάνε μου κατάθεση εμένα και πάω να σε αντιπροσωπέυσω στο στούντιο που δεν μου πέφτει και μακριά.Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση απλά ο σκοπός ήταν να αποφύγω την βόλτα στο στούντιο. Απ ότι κατάλαβα πράγμα αδύνατο. Είναι και μακριά το γαμημενο.
Κάνε μου κατάθεση εμένα και πάω να σε αντιπροσωπέυσω στο στούντιο που δεν μου πέφτει και μακριά.
Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση απλά ο σκοπός ήταν να αποφύγω την βόλτα στο στούντιο. Απ ότι κατάλαβα πράγμα αδύνατο. Είναι και μακριά το γαμημενο.
Ωραίοι είστε ρε σεις. Χρυσές δουλειές κάνετε Θα πάω, τι να κάνω. Εδώ που μένω (βουλιαγμένη) όλα μακριά είναι το κερατο μου. Δεν μου είπατε όμως είναι αυτή που λέω παραπάνω?
μην ακουω μπουρδες! οι δρομοι τωρα ειναι αδειοι!κ γω νοτια μενω κ σε μιση ωρα ειμαι εκει με κινηση,φαντασου τωρα που λειπουν ολοι.