Νέα

Μαντόνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdelos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 179K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Αμάν!!που λέει και ο συνάδελφος από πάνω...κόλαση η κυρία!!δεν περίμενα βέβαια κάτι λιγότερο από μαντόνα!!

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
Αμάν!!που λέει και ο συνάδελφος από πάνω...κόλαση η κυρία!!δεν περίμενα βέβαια κάτι λιγότερο από μαντόνα!!
Κωλαση  ειναι η κυρια Αdrea μου οπως το ειπες !!!! Απ  τα πιο  εκφυλα και καβλωτικα πλασματα που παιζουν  στην κατηγορια των Μιλφ αυτη την στιγμη  , αν και μερικες φορες ειναι λιγο κυκλοθυμικη η κυρια , αλλα στις περισσοτερες φορες εχω περασει σουπερ με την Μιλφαρα  Μαντονα  :tits: :tits: :fuck1:!!!
 Και μονο να σε εχει στο στομα της με αυτες τις τσιμπουκοχειλαρες και να σε κοιτα με αυτες τις εκφυλες ματαρες της ..... απλα λιωνεις  μες στο στομα της , δεν περιγραφω κατι αλλο διοτι θα εχω ατυχηματα μεσημεριατικα , συνηθως τα Σουκου δουλευει η κυρια αν θυμαμαι καλα ,  για  ριχτε κανα  σημα αν την δει καποιος και που   :hi: :hi: :hi:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
ποτε δεν δουλευει τα ΣΚ chico!

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
ποτε δεν δουλευει τα ΣΚ chico!
Την  εχω πετυχει και κατι  ΣουΚου ρε συ   Pilo , αν και δεν πιατσαρω Σουκου  διοτι παιζει πολυ κοσμακης και traffic , o Chicha χτυπαει καθημερινες και χαλαρες ωρες , και συννεφιασμενα απογευματα που ολοι ειναι μεσα στα καβουκια τους  ;) ;) ;),
Μισω  Παρασκευες κ Σαββατα ειδικα , γουσταρω απογευματινες Κυριακες και καθημερινες , Τριτες , Τεταρτες  my favorite  ;) ;) ;) , Τεταρτες την εχω παρει την Μαντονα μας  :hi: :hi: :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Την  εχω πετυχει και κατι  ΣουΚου ρε συ   Pilo , αν και δεν πιατσαρω Σουκου  διοτι παιζει πολυ κοσμακης και traffic , o Chicha χτυπαει καθημερινες και χαλαρες ωρες , και συννεφιασμενα απογευματα που ολοι ειναι μεσα στα καβουκια τους  ;) ;) ;),
Μισω  Παρασκευες κ Σαββατα ειδικα , γουσταρω απογευματινες Κυριακες και καθημερινες , Τριτες , Τεταρτες  my favorite  ;) ;) ;) , Τεταρτες την εχω παρει την Μαντονα μας  :hi: :hi: :hi:

Δικος μου εισαι

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
To ξερω  ;) ;) ;) αυτες ειναι οι μερες που βγαζω τον  Chicha απ το  Batcave , αν και δεν επρεπε να αποκαλυψω αυτο το επτασφραγιστο μυστικο , αλλα οκει  ενα τιπ το πηρατε  :hi: :hi: :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Κωλαση  ειναι η κυρια Αdrea μου οπως το ειπες !!!! Απ  τα πιο  εκφυλα και καβλωτικα πλασματα που παιζουν  στην κατηγορια των Μιλφ αυτη την στιγμη  , αν και μερικες φορες ειναι λιγο κυκλοθυμικη η κυρια , αλλα στις περισσοτερες φορες εχω περασει σουπερ με την Μιλφαρα  Μαντονα  :tits: :tits: :fuck1:!!!
 Και μονο να σε εχει στο στομα της με αυτες τις τσιμπουκοχειλαρες και να σε κοιτα με αυτες τις εκφυλες ματαρες της ..... απλα λιωνεις  μες στο στομα της , δεν περιγραφω κατι αλλο διοτι θα εχω ατυχηματα μεσημεριατικα , συνηθως τα Σουκου δουλευει η κυρια αν θυμαμαι καλα ,  για  ριχτε κανα  σημα αν την δει καποιος και που   :hi: :hi: :hi:

Όπως τα λες φίλε και εγώ δύο φορές που έχω πάει άριστες εντυπώσεις...άσε τις περιγραφές και πέρνα στην πράξη!!!  :grin:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
Όπως τα λες φίλε και εγώ δύο φορές που έχω πάει άριστες εντυπώσεις...άσε τις περιγραφές και πέρνα στην πράξη!!!  :grin:
  Ρε  Andrea  λες να την παρω ??? Λες  να ειναι  καλη και μεσα στο  δωματιο  :- :-  ;) ???? Λες να περασω και στην πραξη ???

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
  Ρε  Andrea  λες να την παρω ??? Λες  να ειναι  καλη και μεσα στο  δωματιο  :- :-  ;) ???? Λες να περασω και στην πραξη ???

Εγώ λέω να πέρασεις φίλε chicharito!!να περάσουμε γενικώς... :grin: ;)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
Εγώ λέω να πέρασεις φίλε chicharito!!να περάσουμε γενικώς... :grin: ;)
Andreas   σορρυ  αν θα σε απογοητευσω  αλλα  με την Μαντονα  εχω περασει  αρκετες  φορες φιλε μου  , περιπου  γυρω  στις 8  φορες απο  τοτε που την πρωτογνωρισα  , σορρυ αν  σε τρολαρα λιγακι  , παντως  δοκιμασε την κι εσυ αν δεν την εχεις δοκιμασει , η τυπισσα ειναι  εγγυηση στην κατηγορια  Μιλφ , οποτε  χωσου μην το σκεφτεσαι  :hi: :hi: :hi:

Tsikone

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
το παράξενο είναι ότι στα 50 € είναι λίγο ξεπέτα , στα 100 € τα πράγματα είναι καλύτερα . αμα έχεις 200 € είσαι βασιλιάς . γενικά οσο πιο πολλά  € .... καταθέσεις  τόσο καλύτερά δουλευουν ....οι σιλικονες  :2funny: :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Andreas   σορρυ  αν θα σε απογοητευσω  αλλα  με την Μαντονα  εχω περασει  αρκετες  φορες φιλε μου  , περιπου  γυρω  στις 8  φορες απο  τοτε που την πρωτογνωρισα  , σορρυ αν  σε τρολαρα λιγακι  , παντως  δοκιμασε την κι εσυ αν δεν την εχεις δοκιμασει , η τυπισσα ειναι  εγγυηση στην κατηγορια  Μιλφ , οποτε  χωσου μην το σκεφτεσαι  :hi: :hi: :hi:
μεταξυ αντρεα κια νικολ ρωσσιδας που ομως η νικο εινια βουλγαρα παρε την νικολ ασυζητητι--ειναι ιδια κατηγορια θωρηκτα  σσ η νικολ ειναι αυτη που ηταν στουντιοκοριτσο και τωρα κανει σιτυτουρ με φωτογραφιες με ασπρο φανελακι που ποζαρει σε φερραρι

http://www.*****.com/lady/2068

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291

Όχι φίλε μου δεν με τρόλαρες το κατάλαβα από το προηγούμενο μήνυμα..εννοούσα ξαναπέρνα στην πράξη χαχαχα  :grin:
Όσο για την νικόλ που λέει ο άλλος φίλος πιο πάνω μπορεί να στείλει με πμ το link?είναι η γνωστή από γερμανούς?την ξέρουμε και αυτή.. :grin:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
το παράξενο είναι ότι στα 50 € είναι λίγο ξεπέτα , στα 100 € τα πράγματα είναι καλύτερα . αμα έχεις 200 € είσαι βασιλιάς . γενικά οσο πιο πολλά  € .... καταθέσεις  τόσο καλύτερά δουλευουν ....οι σιλικονες  :2funny: :2funny:
δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 50 κ ειναι παντα υπεροχη κ αβιαστη!
μεταξυ αντρεα κια νικολ ρωσσιδας που ομως η νικο εινια βουλγαρα παρε την νικολ ασυζητητι--ειναι ιδια κατηγορια θωρηκτα  σσ η νικολ ειναι αυτη που ηταν στουντιοκοριτσο και τωρα κανει σιτυτουρ με φωτογραφιες με ασπρο φανελακι που ποζαρει σε φερραρι

η συγκριση αυτη που κολλαει παικτουρα?εκτος κ αν εχασα επεισοδιο μεταξυ σας...
Όχι φίλε μου δεν με τρόλαρες το κατάλαβα από το προηγούμενο μήνυμα..εννοούσα ξαναπέρνα στην πράξη χαχαχα  :grin:
Όσο για την νικόλ που λέει ο άλλος φίλος πιο πάνω μπορεί να στείλει με πμ το link?είναι η γνωστή από γερμανούς?την ξέρουμε και αυτή.. :grin:
ναι αυτη ειναι,πανε εσκορτνιουζ κ θα τη βρεις

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 50 κ ειναι παντα υπεροχη κ αβιαστη!η συγκριση αυτη που κολλαει παικτουρα?εκτος κ αν εχασα επεισοδιο μεταξυ σας...ναι αυτη ειναι,πανε εσκορτνιουζ κ θα τη βρεις
μπραβο!.ετσι!,να μην δινεις ποτε πανω απο 50!..εδω αλλες ζητανε 60 και ειναι χαλια,και δεν κανουν και τιποτα.!!!.... :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
βρε ουτε καν παντελονακι κατω! κοινως τρωμε πιτσα απο εκει  :gay:

OP
OP
bourdelos

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
αυριο  στο ΣΠ40...θα γινει χαμος  :pipa2: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :cum: :cum:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
αυριο  στο ΣΠ40...θα γινει χαμος  :pipa2: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :cum: :cum:
Ποποοο μας  καβλωσες  βραδιατικα μπουρδελε μου  :rockon: :rockon: :rockon:!!!!
  Ετσι  μου  ρχετε  αυριο  οπως θα γυριζω απο  εθνικη οδο ,  με το που μπω  Αθηνα  να το στριψω με τη μια  για Σπυρου Πατση40  για  τσιμπουκα λυσσασμενη απο  Μαντονα  :pipa1: :pipa1: :lheel: :lheel:, ειχες δεν ειχες μας τσιτωσες  βραδιατικα  :hi: :hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom