You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαντόνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdelos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 832
- Εμφανίσεις 179K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Την εχω δει κ παραλια στη βουλα γιατρέ δε χρειάζεται,λυπάμαι με τρανς απλά δεν πάω!
Το σέβομαι αυτό που λες, αλλά μην νομίζεις πως θα το καταλάβαινες εύκολα αν δεν το ήξερες.
Να δεις πόσοι την είχαν πάρει στο στούντιο αρκετές φορές και μετά όταν το διάβασαν εδώ μέσα το κατάλαβαν!
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
+1 στον pilo , για κανένα λόγο με τρανς...χίλιες φορές μαντόννα...και εγώ έχω αδυναμία στα μιλφς...
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Το σέβομαι αυτό που λες, αλλά μην νομίζεις πως θα το καταλάβαινες εύκολα αν δεν το ήξερες.
Να δεις πόσοι την είχαν πάρει στο στούντιο αρκετές φορές και μετά όταν το διάβασαν εδώ μέσα το κατάλαβαν!
αυτό ξαναπες το τρελέ ! παραλίγο να την πατήσω και εγώ...δεν το αναγνωρίζεις για κανένα λόγο αν δεν σου το πούνε
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Αν ήταν όλες οι γριές σαν τη Μαντόνα οι πιτσιρικες θα ήταν παρθένες μεχρι τα 30 τους!ειμαι μιλφακιας σορρυ...
Και πάλι θα συμφωνήσω πως οι μιλφς κάνουν καλύτερο σεξ από τα πιπίνια, εξ ού και όλη η φιλοσοφία περί της Μολδαβής (δεν είναι Ρωσίδα τελικά) νεαράς καλονής που λέγαμε τις προάλλες.
Η συγκεκριμένη μιλφ όμως βγήκε στην δουλειά πριν πέντε χρόνια και ήταν ήδη 40+ αν και πολύ καλά κρατημένη.
Δυστυχώς όμως άλλο η 40άρα άλλο η 46άρα, εκεί γερνάνε οι γυναίκες, όσο καλά γονίδια κι αν έχουν...
Y.Γ. Για ευνόητους λόγους δεν παραθέτω λινκ με το f/b profil της γυναίκας, διότι εκεί αναφέρεται με το κανονικό της όνομα και οφείλουμε να σεβαστούμε την πρόθεσή της να μην γίνει ευρέως γνωστή ως βίζιτα.
Βέβαια με την τόση προβολή που κάνει στην άλλη της ιδιότητα πως περίμενε να μην διαρρεύσει το "μυστικό" της δεν ξέρω, αλλά ας το αφήσουμε στην άκρη...
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
Εχει αναφερθει πολλακις σε αρκετα threads. Δεν ειναι καθολου μυστικο.Και πάλι θα συμφωνήσω πως οι μιλφς κάνουν καλύτερο σεξ από τα πιπίνια, εξ ού και όλη η φιλοσοφία περί της Μολδαβής (δεν είναι Ρωσίδα τελικά) νεαράς καλονής που λέγαμε τις προάλλες.
Η συγκεκριμένη μιλφ όμως βγήκε στην δουλειά πριν πέντε χρόνια και ήταν ήδη 40+ αν και πολύ καλά κρατημένη.
Δυστυχώς όμως άλλο η 40άρα άλλο η 46άρα, εκεί γερνάνε οι γυναίκες, όσο καλά γονίδια κι αν έχουν...
Y.Γ. Για ευνόητους λόγους δεν παραθέτω λινκ με το f/b profil της γυναίκας, διότι εκεί αναφέρεται με το κανονικό της όνομα και οφείλουμε να σεβαστούμε την πρόθεσή της να μην γίνει ευρέως γνωστή ως βίζιτα.
Βέβαια με την τόση προβολή που κάνει στην άλλη της ιδιότητα πως περίμενε να μην διαρρεύσει το "μυστικό" της δεν ξέρω, αλλά ας το αφήσουμε στην άκρη...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Εχει αναφερθει πολλακις σε αρκετα threads. Δεν ειναι καθολου μυστικο.
Τα ξέρω μωρέ, αλλά είπα να μην δώσω συνέχεια στο θέμα.
Η συγκεκριμένη όταν δούλευε στα στούντιος είχε μια εμμονή με την "ιδιωτικότητά" της σε βαθμό υστερίας. Ας πούμε έμπαινε μέσα φορώντας τεράστια μαύρα γυαλιά και καλά για να μην την αναγνωρίσουν, μέχρι που σκέπαζε και τις πινακίδες της παλιάς μερσεντές που άφηνε στο πάρκινγκ με ροζ καλύματα!
Με την ευκαιρία ας δει κάποιος το δεύτερο λινκ σου κι ας μας πει αν του αρέσει αυτό που βλέπει κι αν έχω δίκιο περί προσομοιάσεως με τραβέλι...
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
αλλο να μοιαζει κ αλλο να ειναι οντως ....Τα ξέρω μωρέ, αλλά είπα να μην δώσω συνέχεια στο θέμα.
Η συγκεκριμένη όταν δούλευε στα στούντιος είχε μια εμμονή με την "ιδιωτικότητά" της σε βαθμό υστερίας. Ας πούμε έμπαινε μέσα φορώντας τεράστια μαύρα γυαλιά και καλά για να μην την αναγνωρίσουν, μέχρι που σκέπαζε και τις πινακίδες της παλιάς μερσεντές που άφηνε στο πάρκινγκ με ροζ καλύματα!
Με την ευκαιρία ας δει κάποιος το δεύτερο λινκ σου κι ας μας πει αν του αρέσει αυτό που βλέπει κι αν έχω δίκιο περί προσομοιάσεως με τραβέλι...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
αλλο να μοιαζει κ αλλο να ειναι οντως ....
Γιατί ενδιαφέρεσαι να κάνετε μαζί παιδί; Μήπως έχει εμμηνόπαυση δεν ξέρω. (Κακία!)
Ρε σύ γι αυτό ακριβώς ανέφερα τις άλλες που είναι όντως.
bourdelos
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 175
- Πόντοι
- 4.445
no news,good news....
no news, bad news θα ελεγα εγω
Arhidatos!
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
Εχουμε τιποτα νεότερο; Καμιά βίζιτα παίζει;
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
Μάστορα, βρίσκεσαι σε ένα σάιτ που λέγεται bourdela και πραγματεύεται την επί πληρωμή ερωτική πράξη.Μολις τελοιωσουν τα λεφτα του "ταχονιδη" που τρωει τωρα θα επιστρεψει στην ενεργω δραση .
Σιγα μην αφησει τοσους αγαπουλιδες με τα ..."δωρακια" στο χερι που την αναζητουν να πανε χαμενα
υπομονη
Η κοπέλα η συγκεκριμένη δεν τα κλέβει τα λεφτά, ούτε τα τρώει . Τα δουλεύει και τα αμοίβεται. Και τα δουλεύει πολύ σκληρά και τα αξίζει γιατί ίσως είναι και η καλύτερη στο χώρο. Αυτά που κάνει η συγκεκριμένη στο δωμάτιο, άλλες δεν τα κάνουν καθόλου.
Και όταν κάποιος πληρώνει για τις υπηρεσίες της, δεν είναι "ταχωνίδης" και "αγαπούλης".
Θέλει τα λεφτά του να πιάνουν τόπο.
Από κει και πέρα, αν κάποιος ψάχνει για έρωτες στα στούντιο , τότε είναι δικό του το πρόβλημα
Tsikone
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μάστορα παρεξήγησες .Μάστορα, βρίσκεσαι σε ένα σάιτ που λέγεται bourdela και πραγματεύεται την επί πληρωμή ερωτική πράξη.
Η κοπέλα η συγκεκριμένη δεν τα κλέβει τα λεφτά, ούτε τα τρώει . Τα δουλεύει και τα αμοίβεται. Και τα δουλεύει πολύ σκληρά και τα αξίζει γιατί ίσως είναι και η καλύτερη στο χώρο. Αυτά που κάνει η συγκεκριμένη στο δωμάτιο, άλλες δεν τα κάνουν καθόλου.
Και όταν κάποιος πληρώνει για τις υπηρεσίες της, δεν είναι "ταχωνίδης" και "αγαπούλης".
Θέλει τα λεφτά του να πιάνουν τόπο.
Από κει και πέρα, αν κάποιος ψάχνει για έρωτες στα στούντιο , τότε είναι δικό του το πρόβλημα
ίσα ίσα που υποστήριξα την κοπέλα . αντί να γαμιέται στη δουλειά με 20 άτομα κάθε μέρα, γαμιέται μόνο με έναν.
νομίζω ότι είναι απλή λογική . δεν είναι καλύτερα και πιο ξεκούραστα ??
εσύ ως αυτόκλητος συνήγορος πως ξέρεις αν τα 'κλεβει' και τα 'τρωει' ???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 461
- Εμφανίσεις