Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 5.646
Διατάσεις όπως πρέπει;Ναι μόνο έτσι βασικά...
Διατάσεις όπως πρέπει;Ναι μόνο έτσι βασικά...
Έχει κάνει την απαραίτητη εκπαίδευση.Μουνάκι από τα λίγα, για τρελό σκίσιμο και θα αντέχει άνετα γιατί είναι γυμνασμένη
Στοιχηματιζω ότι ο τύπος την έκανε τάρανδο στο κέρατο..μην νομίζετε ότι θα είναι διαθέσιμο το μιλφακι γιατί πλέον θα έχει αφοσιωθεί στα παιδιά.Θα περάσει καιρός μέχρι να επανέλθει στην ενεργό δραση.Βελούδινο διαζύγιο για γνωστή Ελληνίδα και τον σύζυγό της
Η Μάντη Περσάκη και ο πρωταθλητής του kickboxing Αλέξανδρος Νικολαΐδης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και τα δυο τους παιδιά είναι για εκείνουςwww.tlife.gr
Αυτη πρέπει να εχει χωρισει κανα δυο χρονια τωρα απλα τωρα μαλλον επισημοποιήθηκε το διαζύγιο. Ο τυπος ειχε εξαφανιστεί εδω και καιρο απο το Instagram της κυριας.
με οσες χωρισμενες εχουμε πηδηχτει μια απο τις πρωτες μου ερωτησεις ειναι, τι ηλικια εχουν τα παιδια της.Γνωστή μου περίπτωση ζει το ίδιο ακριβώς....η κοπέλα ( ωραίο μιλφακι)έγινε τάρανδος,χώρισε ( άσχημα ,όχι βελούδινα όπως η Μάντυ) και τώρα σπίτι ,δουλειά ,παιδί...τίποτα άλλο.Οταν με το καλό πιασει τα 15 το παιδί ίσως αρχίσει να ψάχνεται να καλύψει τα σεξουαλικά της κενά.Μεχρι τότε διάγει παιδοκεντρικο/ σχεδόν μοναστηριακό βίο.Χωρις βοήθειες συγγενικών προσώπων πλην του αδερφού της που προσέχει το παιδί όσο εργάζεται (και όχι παραπάνω όπως μου τονισε η ίδια ).
Τυπε τα παιδιά της ειναι 3 και 7, αν περιμένει να γίνουν 15 για να γαμηθει τοτε χεστα και κατουρατα! Γνωμη μου μια χαρα θα γαμιεται και τωρα, εχει μανα και υπάρχουν και babysitter που μπορει να αφήνει τα παιδια της 2-3 ωρες και να γαμιεται με την ησυχια της, ασε που λογο του επαγγέλματος μπορει ανετα να βρει ανδρες και μαλιστα γυμνασμένους και εμφανίσιμους.Γνωστή μου περίπτωση ζει το ίδιο ακριβώς....η κοπέλα ( ωραίο μιλφακι)έγινε τάρανδος,χώρισε ( άσχημα ,όχι βελούδινα όπως η Μάντυ) και τώρα σπίτι ,δουλειά ,παιδί...τίποτα άλλο.Οταν με το καλό πιασει τα 15 το παιδί ίσως αρχίσει να ψάχνεται να καλύψει τα σεξουαλικά της κενά.Μεχρι τότε διάγει παιδοκεντρικο/ σχεδόν μοναστηριακό βίο.Χωρις βοήθειες συγγενικών προσώπων πλην του αδερφού της που προσέχει το παιδί όσο εργάζεται (και όχι παραπάνω όπως μου τονισε η ίδια ).
Πολύ ωραία σε αυτές τις φωτό
Για την συγκεκριμένη περίπτωση που ανέφερες,θα συμφωνήσω....Τυπε τα παιδιά της ειναι 3 και 7, αν περιμένει να γίνουν 15 για να γαμηθει τοτε χεστα και κατουρατα! Γνωμη μου μια χαρα θα γαμιεται και τωρα, εχει μανα και υπάρχουν και babysitter που μπορει να αφήνει τα παιδια της 2-3 ωρες και να γαμιεται με την ησυχια της, ασε που λογο του επαγγέλματος μπορει ανετα να βρει ανδρες και μαλιστα γυμνασμένους και εμφανίσιμους.