Νέα

Ad Mansion Massage, αρχοντικό μασάζ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mansionescapemassage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
138
δεν νομίζω ότι έχει διαλέξει λάθος σαιτ, απλώς θέλει να το παρουσιάσει ότι προσφέρει κάτι διαφορετικό το ονομάζει μάλιστα "απελευθερωμένα"
διαφορετικά θα προσπαθούσε κάπου αλλού αφού από τα περίπου 25 είδη μασάζ που προσφέρει το μασατζίδικο μόνο τα 3 είναι τα απελευθερωμένα
Απελευθερωμένος είσαι όταν ξαπλώνεις γυμνός ...νιώθεις ελεύθερος χωρίς πετσέτα χωρίς μποξερακι στρινγκακι...απελευθερωμένος είσαι όταν επιτρέπεις να σε αγγίξουν Μασαζικα παντού...απελευθερώνεσαι χαλαρώνεις ξεκουράζεσαι ...απελευθερωμένα είναι το τάντρα μασάζ όπου στην Αθήνα βρίσκομαι στην 1η θέση απελευθερωμένο είναι το lingam απελευθερωμένο είναι το detail το μασάζ λεπτομέρειας απελευθερωμένο είναι το μασάζ αγκαλιας απελευθερωμένο είναι το μασάζ προστάτη απελευθερωμένο είναι το speciality...αγαπητέ αγαπητή αν διάβασες το website αν διάβασες κ κάποιες απαντήσεις μου εδώ κ δεν έβγαλες άκρη...ούτε σου κάνω ούτε μου κάνεις...άφησε το για τους άλλους που διαβάζουν κ αντιλαμβάνονται πλήρως...οι λεπτομερειες που ζητάς να μάθεις είναι σαν να σου πει ο KFC πως φτοιαχνει το τηγανητό κοτόπουλο κ τον πουρέ του...πόλλυ το επιχείρησαν ...αλλά δεν.....το μασαζ απολαμβανεται δεν αναλύεται...ότι είσαι από τους άτυχους που δεν είχαν μέχρι τώρα αυτή τη συναρπαστική εμπειρία ...Δικό σου πρόβλημα....

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
138
νομιζω πως εχεις διαλεξει λαθος σαιτ να προωθησεις το επαγγελμα σου
εδω ειναι το Μπουρδελα που αναφερεται στον αγοραιο ερωτα
θα τρελλαθουμε εντελως ρε παιδια ημαρτον πια
Αντρακο μου ο αγοράιος έρωτας σεξ δηλαδή..που μου θες κ έρωτα αγοραίο...είναι στη κατηγορία στούντιο στην κατηγορία call girl .εδώ είμαστε μασάζ .κάνε δεξιά σκροραλε κ βρες αυτό που ψάχνεις για να μην τρελαίνεται καννενας μας δηλαδή .δηλαδή κάπου όπα

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
138
Όσο για το κοινό σου που προσπαθούμε να υποτιμήσουμε δεν το βλέπω να υπάρχει πουθενά εδώ και να έχει γράψει έστω μια καλή κουβέντα για την επιχειρηματίες Αλίκη...........
Ακου αντρακο μου το κοινό που απευθύνομαι είναι αρσενικοί .ο αρσενικός κρατάει τη συνεδρία για τον εαυτό του όταν βρίσκεται με μια κυρία.Δεν κάθεται να γράφει αρχίδιες κ πως αυτό κ πως το ένα κ πως το άλλο...είναι του ίδιου επιπέδου με μένα.Αρχοντικο λέγεται το μασάζ ! Επίσης δεν περιγράφεται η εμπειρία ώστε να την μοιραστείς ...δε μου λες λες να μην έχω άντρες φίλους να τους βάλω να γράψουν 5 κ 20 κ 200 κριτικές ? Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι γνωρίζω πόλλυ καλά τι προσφέρω κ δεν το έχω ανάγκη ?σε είδα από την αρχή του νήματος που είχες γράψει εσύ δεν ξέρεις μασάζ τώρα έμαθες ? Σε αγνόησα όμως.ο λόγος που σου απάντησα σήμερα ήταν γιατί είδα άλλη μια φορά Κάκια κ χωρίς λόγο από τη στιγμή που με έχεις γνωρίσει ...καλή χρονιά δεν θέλω να αποσπαω τη προσοχή κ τα εύσημα με λόγια...αλλά με πράξεις

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.735
Πόντοι
2.036
Ακου αντρακο μου το κοινό που απευθύνομαι είναι αρσενικοί .ο αρσενικός κρατάει τη συνεδρία για τον εαυτό του όταν βρίσκεται με μια κυρία.Δεν κάθεται να γράφει αρχίδιες κ πως αυτό κ πως το ένα κ πως το άλλο...είναι του ίδιου επιπέδου με μένα.Αρχοντικο λέγεται το μασάζ ! Επίσης δεν περιγράφεται η εμπειρία ώστε να την μοιραστείς ...δε μου λες λες να μην έχω άντρες φίλους να τους βάλω να γράψουν 5 κ 20 κ 200 κριτικές ? Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι γνωρίζω πόλλυ καλά τι προσφέρω κ δεν το έχω ανάγκη ?σε είδα από την αρχή του νήματος που είχες γράψει εσύ δεν ξέρεις μασάζ τώρα έμαθες ? Σε αγνόησα όμως.ο λόγος που σου απάντησα σήμερα ήταν γιατί είδα άλλη μια φορά Κάκια κ χωρίς λόγο από τη στιγμή που με έχεις γνωρίσει ...καλή χρονιά δεν θέλω να αποσπαω τη προσοχή κ τα εύσημα με λόγια...αλλά με πράξεις
Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε......
Καλή χρονιά και σε εσένα και καλές επιχειρηματικές δουλειές.

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
347
Πόντοι
21

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
347
Πόντοι
21

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
347
Πόντοι
21
Tired Good Morning GIF by Rodney Dangerfield
Ούτε χειρογλυκανο δεν ξέρει να κάνει.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.844
Πόντοι
29.667
Πήγατε σε πολλά θεραπευτήρια κ κυκλοφορούσαν με στρινγαρες κ χουφτωνατε ? Χαχα έχετε όντως πόλλυ πλάκα μερικοί ...μερικές...
Δυστυχώς για σένα, ναι χουφτωναμε και προχωρουσαμε στο παρασύνθημα!!!

Χαχα χαχα παλιότερα απαντούσα : Δε μου λέτε ρε μάγκες ? Επειδει λέγετε μπουρδέλα το σάιτ μερικοί κάνετε τις πουτανες ? Τώρα δεν θα σου απαντήσω έτσι έχω ωριμάσει χαχα απλά χαμογελάω 02.00? Όχι 5παραεικοσι το πρωί ήταν
Πρόσεχε απαντάς συνέχεια σε όλους εδώ μέσα, όπως έκανες πριν κάτι χρόνια στο παλιό νήμα που είχες ανοίξει. Βέβαια αυτό σε βολεύει, γιατί έτσι έχεις τζάμπα διαφήμιση!!!

Όσο για το κοινό σου που προσπαθούμε να υποτιμήσουμε δεν το βλέπω να υπάρχει πουθενά εδώ και να έχει γράψει έστω μια καλή κουβέντα για την επιχειρηματία Αλίκη...........
Τι καλό να γράψει κάποιος, αφού όσοι έχουν πάει χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο!!!

Τελικά υπάρχει ισπανικό ;
Η φλογέρα ;
Ισπανικό ίσως, φλογέρα...μάλλον δύσκολο.
Στο είπα και πριν, δεν αγνοείς, αλλά απαντάς. Τώρα όσο αναφορά το νήμα, ο σκοπός του είναι η ενημέρωση, για να ξέρουμε τι έγινε με το κάθε κορίτσι, με σκοπό να ξέρουμε αν μας κάνει ή όχι και αν τυχόν μας κάνει να ξέρουμε τι θα συναντήσουμε!!!

Το 100σταρι θέλει να σου πάρει.
Ακριβώς αυτό που λες!!!

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
347
Πόντοι
21
Τελικά υπάρχει ισπανικό ;
Η φλογέρα ;
Όταν σου πάρει τα 100 έχει μια ξύλινη φλογέρα να σου παίξει έναν σκοπό σαν παλιό αρχοντοσπιτο που είναι...χαχαχα...όσο για το ισπανικό θα στο ψελλίσει στην έξοδο και θα σημαίνει στα ελληνικά..αντε γεια σου μλκ..ενημερωτικά εγώ έχω πάει 2 φορές την πρώτη όταν είχε πρώτο ανοίξει το αρχοντοσπιτο και έδωσα 60 για ένα κακό μασάζ κ χειρογλυκανο κ την δεύτερη έδωσα 80 για τα ίδια κ χειρότερα με πολύ μπλα μπλα...είχε φάει από την πρώτη άκυρο αλλά ήθελα να το εμπεδωσω και τώρα είμαι 100% σίγουρος για ότι λέω...

DopeAmazing

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Δεν είναι άσχημη γυναίκα , απλά δεν έχει «κάπως « τρόπους .
Σαν γυναίκα παντός είναι αρκετά ελκυστική.Κ έχει βυζαρες !

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.735
Πόντοι
2.036
Δυστυχώς για σένα, ναι χουφτωναμε και προχωρουσαμε στο παρασύνθημα!!!

Πρόσεχε απαντάς συνέχεια σε όλους εδώ μέσα, όπως έκανες πριν κάτι χρόνια στο παλιό νήμα που είχες ανοίξει. Βέβαια αυτό σε βολεύει, γιατί έτσι έχεις τζάμπα διαφήμιση!!!

Τι καλό να γράψει κάποιος, αφού όσοι έχουν πάει χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο!!!

Ισπανικό ίσως, φλογέρα...μάλλον δύσκολο.

Στο είπα και πριν, δεν αγνοείς, αλλά απαντάς. Τώρα όσο αναφορά το νήμα, ο σκοπός του είναι η ενημέρωση, για να ξέρουμε τι έγινε με το κάθε κορίτσι, με σκοπό να ξέρουμε αν μας κάνει ή όχι και αν τυχόν μας κάνει να ξέρουμε τι θα συναντήσουμε!!!

Ακριβώς αυτό που λες!!!
Ακου.... Έχω βρεθεί μαζί της 2 φορές πριν κάνει τον χώρο της. Για αυτό που προσφέρει το κάνει καλά. Το είχα γράψει και στο παλιό της νήμα. Όμως όπως είχα πει τότε στα 60 με δικό της χώρο είναι ένα value.
Τα 100 για εμένα είναι υπερβολή. Όμως αυτή είναι δική μου άποψη, άλλος μπορεί να τα δώσει και να είναι και happy

• Like
Αντιδράσεις: Ykoum

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
8
Like
1.632
Πόντοι
481
Μηπως ειναι η Χριστινα με το κασετοφωνακι;

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
138
Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε......
Καλή χρονιά και σε εσένα και καλές επιχειρηματικές δουλειές.
Εγω σ' αγαπάω όλους τους άντρες σας αγαπάω αλλά άντρας ίσον σεβασμός.ειναι βαρετό όταν δεν θέλω γλωσσοφιλα δεν θέλω σεξ πίπες κ τα σχετικά να ακούω σαχλαμαριτσες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom