Mansionescapemassage
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2024
- Like
- 138
Απελευθερωμένος είσαι όταν ξαπλώνεις γυμνός ...νιώθεις ελεύθερος χωρίς πετσέτα χωρίς μποξερακι στρινγκακι...απελευθερωμένος είσαι όταν επιτρέπεις να σε αγγίξουν Μασαζικα παντού...απελευθερώνεσαι χαλαρώνεις ξεκουράζεσαι ...απελευθερωμένα είναι το τάντρα μασάζ όπου στην Αθήνα βρίσκομαι στην 1η θέση απελευθερωμένο είναι το lingam απελευθερωμένο είναι το detail το μασάζ λεπτομέρειας απελευθερωμένο είναι το μασάζ αγκαλιας απελευθερωμένο είναι το μασάζ προστάτη απελευθερωμένο είναι το speciality...αγαπητέ αγαπητή αν διάβασες το website αν διάβασες κ κάποιες απαντήσεις μου εδώ κ δεν έβγαλες άκρη...ούτε σου κάνω ούτε μου κάνεις...άφησε το για τους άλλους που διαβάζουν κ αντιλαμβάνονται πλήρως...οι λεπτομερειες που ζητάς να μάθεις είναι σαν να σου πει ο KFC πως φτοιαχνει το τηγανητό κοτόπουλο κ τον πουρέ του...πόλλυ το επιχείρησαν ...αλλά δεν.....το μασαζ απολαμβανεται δεν αναλύεται...ότι είσαι από τους άτυχους που δεν είχαν μέχρι τώρα αυτή τη συναρπαστική εμπειρία ...Δικό σου πρόβλημα....δεν νομίζω ότι έχει διαλέξει λάθος σαιτ, απλώς θέλει να το παρουσιάσει ότι προσφέρει κάτι διαφορετικό το ονομάζει μάλιστα "απελευθερωμένα"
διαφορετικά θα προσπαθούσε κάπου αλλού αφού από τα περίπου 25 είδη μασάζ που προσφέρει το μασατζίδικο μόνο τα 3 είναι τα απελευθερωμένα