Νέα

Ad Mansion Massage, αρχοντικό μασάζ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mansionescapemassage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.985
Πόντοι
1.446
Η αρχαία πρακτική του ταντρικου μασάζ βασίζεται σε μια ποικιλία αρχών από τους κλάδους της ψυχολογίας κ της φυσιολογίας ..Αποτελεί μια αρμονική συμφωνία αφής αναπνοής κ ροής ενέργειας η οποία μπορεί να αφυπνίσει τις αισθήσεις κ να πυροδοτήσει το πνεύμα..

Ήρθες τώρα στους γυπαετους του σαιτ να πουλήσεις μπρόκολο...
Δεν τα τρώμε τα ζαρζαβατικα ...

Η βάλε κρεας στο μενού ... η κλεισε την ταβέρνα... :sunglasses:

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.101
Πόντοι
361
Αρα δηλαδή μασάζ με εκτόνωση στα 100€ και δώρο η αποτρίχωση; Η οποία πως γίνεται;

• Χαχα
Αντιδράσεις: makmak

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.496
Πόντοι
5.595
Ο πελάτης είναι όπως αισθάνεται..απελευθερωμένος ...εδώ υπάρχουν όλα κ πετσετουλα κ βρακάκια κ σαμπουάν κ αφρολουτρα κ Σφουγγαράκη για το μπάνιο (μιας χρήσης) κ οδοντόβουρτσα (μιας χρήσης) κ νήμα για τα δόντακια του κ όλα !!!!

Βρείτε μου ένα μέλος του μπου που να αισθάνεται απελευθερωμένος με βρακάκι και αναλαμβάνω να τον πετάξω έξω με τις κλωτσιές

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
162
Βρείτε μου ένα μέλος του μπου που να αισθάνεται απελευθερωμένος με βρακάκι και αναλαμβάνω να τον πετάξω έξω με τις κλωτσιές
Xaxa εγώ είπα ότι υπάρχει για όποιον θέλει.εγω κ αθλητικό να κάνει κάποιος πάντα τον αφήνω να είναι άνετος!!!εξάλλου κάνουμε πάντα κ δωράκι αποτρίχωση σε όποιο σημείο της επιλογής σου κ πάντα το προτείνω ασχέτως ποιο μασάζ θα επιλέξει.Για να είναι καθαρός κ περιποιημένος ❤️

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
4.855
Πόντοι
736
Ο πελάτης είναι όπως αισθάνεται..απελευθερωμένος ...εδώ υπάρχουν όλα κ πετσετουλα κ βρακάκια κ σαμπουάν κ αφρολουτρα κ Σφουγγαράκη για το μπάνιο (μιας χρήσης) κ οδοντόβουρτσα (μιας χρήσης) κ νήμα για τα δόντακια του κ όλα !!!!
Μόνο ο Bob ? Ο Patrick ?

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
4.855
Πόντοι
736
Η δύναμη της αγκαλιας κ τα πολλαπλά οφέλη της στην υγεία αποκλειστικά στο Αρχοντοσπιτο ❤️ Μια αγκαλιά θωρακίζει τόσο τη σωματική όσο κ την πνευματική κ ψυχική μας υγεία..Μ έναν τρόπο που ξεπερνά τον προφανή συναισθηματικό χαρακτήρα κ αποκτά κ επιστημονικό..Είναι δε μια καλη ευκαιρία να ανακαλύψουμε μέσα από το μασάζ αγκαλιας την ωκιτοκινη μια χημική ουσία που εκκρίνεται σε μεγαλύτερες ποσότητες στο αίμα μειώνοντας τα επίπεδα άγχους αλλά κ την αρτηριακή μας πίεση..φαντάσου ότι η ίδια ορμόνη εκκρίνεται κ σε στιγμές ερωτικής επαφής...Είναι συνδεδεμένη με την αφή η αγκαλιά ! Λειτουργεί ουσιαστικά ως νευροδιαβιβαστής στέλνοντας θετικά μυνήματα στο σώμα μας ενώ είναι σε θέση να εξισορροπήσει την κορτιζόλη μια από τις ορμόνες που έχουν συνδεθεί με το στρες ....
Body to body μου μυρίζει αυτό , για λέγε λέγε

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.101
Πόντοι
361
Xaxa εγώ είπα ότι υπάρχει για όποιον θέλει.εγω κ αθλητικό να κάνει κάποιος πάντα τον αφήνω να είναι άνετος!!!εξάλλου κάνουμε πάντα κ δωράκι αποτρίχωση σε όποιο σημείο της επιλογής σου κ πάντα το προτείνω ασχέτως ποιο μασάζ θα επιλέξει.Για να είναι καθαρός κ περιποιημένος ❤️
Η αποτρίχωση πως γίνεται; Σε ξαναρώτω.

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
162

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.101
Πόντοι
361
Ποτέ με ξανά ερωτήσες? Κερί αν αντέχεις η ανώδυνη αποτριχωτικη μηχανή .το σίγουρο είναι θα σε καθαρός περιποιημένος λείος
Μήνυμα 143. Κερί είναι προτιμότερο, μηχανή έχω δοκιμάσει, πονάει πολύ.

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
162
Μήνυμα 143. Κερί είναι προτιμότερο, μηχανή έχω δοκιμάσει, πονάει πολύ.
Αληθεια ? Οοοοοχι η δική μου καθόλου!! 4 χρόνια κάνω κάθε μέρα σε τόσο κόσμο.καθεσαι αναπαυτικά δεν καταλαβαίνεις τίποτα !!!! Κ η επιδερμίδα λεία οποιοδήποτε σημειο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Eπίσης, μαζι με / και πέρα από όλα αυτά, τα ..... επιστημονικά , ποτέ δεν θα γνωρίσουμε από > εδώ , την "ωκιτοκίνη",
διότι η ωκυτοκίνη γράφεται με Y...:wink:

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
162
1001κινησεις.Στην Τάντρα τα γεννητικά όργανα του άντρα ονομάζονται lingam κ της γυναίκας yoni (στα σανσκριτικά) .Η ένωση των δύο λέγεται (1.001 κινήσεις) που στα ταντρικα κείμενα σημαίνει άπειρο...Οι πρακτικές κατά τη διάρκεια της συνεδρίας προσανατολίζονται όλες στο να εμποδίσουν η να καθυστερήσουν την εκσπερμάτιση κ αναφέρονται στον τρόπο κ στις γωνιές εισχώρησης του lingam στο yoni...

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
162
Αναπνοή.Για να αυξηθεί η διάρκεια κ η ένταση του οργασμού είναι σημαντικό να μάθεις να αναπνέεις αργά κ να εκπνέεις πάντα ηχηρά..Όσο μεγαλύτερη ένταση έχει η φωνή κατά την εκπνοή τόσο μεγαλύτερη διάρκεια βαθύτητα κ δονητικοτητα θα έχει ο οργασμός...

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
162
Στην τάντρα η γλώσσα του οργασμού είναι το βασικό πράγμα που πρέπει να σε μάθω..Αλλά ποιου οργασμού ?Ασφαλώς όχι του οργασμού που προωθεί η κουλτούρα σας...ενός απλού περιφερειακού οργασμού της λεκάνης κ των γεννητικών οργάνων μιας στιγμιαίας αποφόρτισης από την τρελλα της καθημερινότητας που δεν έχει καμία σχέση με την ευτυχία κ τη χαλάρωση

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Καλά το πήγαινες με τις γωνίες εισαγωγής....με τις φωνές κλπ το έκανες λίγο περίεργο.....αν είναι να φύγουμε ευτυχείς, χαλαροί και ....δαρμένοι .....
Άσε που θα πρέπει να εξηγήσουμε σπίτι που βραχνιάσαμε όταν δεν υπαρχει ...γήπεδο....

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
162
1).Δεν κλείνουμε τα μάτια..Σε παρατηρώ συνεχώς..2).Δε σκέφτεσαι τίποτα!Παραδίνεσαι ψυχή κ σώμα!3).Βάλε την αναπνοή κ όχι τη φαντασία σου στο σεξ!Χρησιμοποιήσετη για να ελέγξεις τη διέγερση..4).Πρόσεξε πως μιλάς..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά το πήγαινες με τις γωνίες εισαγωγής....με τις φωνές κλπ το έκανες λίγο περίεργο.....αν είναι να φύγουμε ευτυχείς, χαλαροί και ....δαρμένοι .....
Άσε που θα πρέπει να εξηγήσουμε σπίτι που βραχνιάσαμε όταν δεν υπαρχει ...γήπεδο....
Άντε μωρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom