You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Mansion Massage, αρχοντικό μασάζ στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mansionescapemassage
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 323
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Mansionescapemassage
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2024
- Like
- 162
Μιλάμε για οργασμό!!Για πραγματικό οργασμό! Όχι του κρεμασμένου με μανταλάκια στο περίπτερο..ούτε του προηγμένου σε εκπομπές μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών οπου στήθη πολυβόλα μπούτια καπούλια περίστροφα πορνεία..φόνοι βίτσια..όλα ανακατωμενα συντηρούν ένα συνεχή πυρετό μια συνεχή σωματικη κ ψυχική υπερένταση μια ατέλειωτη νεύρωση φίλε μου
.Ο οργασμός όπως πρέπει να τον βιώσει ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος δεν είναι μόνο στιγμιαία χαλάρωση ούτε εγκεφαλική διαστροφή ..Είναι μια διαδικασία συγχώνευσης ένα βαθύ άφημα με ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ όπου τα σώματα κ οι ψυχές γίνονται ένα σε ένα πρωτογενές επίπεδο .Είναι αυτή ενότητα που υπήρχε στην ενδομήτρια ζωή στην ενότητα του βρέφους κ μητέρας η οποία οδηγεί σε μια πόλλυ βαθιά ψυχοσωματική ηρεμία γαλήνη κ ισορροπία...
.Ο οργασμός όπως πρέπει να τον βιώσει ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος δεν είναι μόνο στιγμιαία χαλάρωση ούτε εγκεφαλική διαστροφή ..Είναι μια διαδικασία συγχώνευσης ένα βαθύ άφημα με ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ όπου τα σώματα κ οι ψυχές γίνονται ένα σε ένα πρωτογενές επίπεδο .Είναι αυτή ενότητα που υπήρχε στην ενδομήτρια ζωή στην ενότητα του βρέφους κ μητέρας η οποία οδηγεί σε μια πόλλυ βαθιά ψυχοσωματική ηρεμία γαλήνη κ ισορροπία...
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Μακαρι να μπορέσουμε να βρεθούμε και θα σε χαλαρώσω πλήρως και θα νιώσεις τον οργασμο σε ....τρία επίπεδα.....όχι μόνο σε ένα.....promise....Μιλάμε για οργασμό!!Για πραγματικό οργασμό! Όχι του κρεμασμένου με μανταλάκια στο περίπτερο..ούτε του προηγμένου σε εκπομπές μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών οπου στήθη πολυβόλα μπούτια καπούλια περίστροφα πορνεία..φόνοι βίτσια..όλα ανακατωμενα συντηρούν ένα συνεχή πυρετό μια συνεχή σωματικη κ ψυχική υπερένταση μια ατέλειωτη νεύρωση φίλε μου
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.830
- Πόντοι
- 2.036
Ώστε έτσι σε ενημέρωσε η διεύθυνση? Ότι αν λέμε αλήθειες επειδή έσκασες το 200αρι τον μήνα θα μας διαγραφούν από μελος?Εσείς είστε επισκέπτες εμείς είμαστε πελάτες στο σάιτ.ανεβαζουμε τη δουλειά μας κ οποίος ενδιαφέρεται απευθύνεται κ εξυπηρετείται με τους τρόπους επικοινωνίας .οποίος ενοχλεί επειδει δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει η διεύθυνση με ενημέρωσε ότι απλά θα διαγράφετε από μέλος ...καλή συνέχεια
Ευτυχώς που κάποιοι-κάποιες τα ξέρνατε και χωρίς ξυλο(που λέει ο λόγος)
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Αααα ξέχασα.....μπορεις να φωνάξεις στο τέλος οσο σε ευχαριστεί....μόνο τα νύχια απαγορεύονται.....Μακαρι να μπορέσουμε να βρεθούμε και θα σε χαλαρώσω πλήρως και θα νιώσεις τον οργασμο σε ....τρία επίπεδα.....όχι μόνο σε ένα.....promise....
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 27.180
- Πόντοι
- 26.236
Έχεις δηλαδή πεθάνει και δε το ξέρεις ένα πραμα …1).Δεν κλείνουμε τα μάτια..Σε παρατηρώ συνεχώς..2).Δε σκέφτεσαι τίποτα!Παραδίνεσαι ψυχή κ σώμα!3).Βάλε την αναπνοή κ όχι τη φαντασία σου στο σεξ!Χρησιμοποιήσετη για να ελέγξεις τη διέγερση..4).Πρόσεξε πως μιλάς..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άντε μωρε
Mansionescapemassage
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2024
- Like
- 162
Έχεις δηλαδή πεθάνει και δε το ξέρεις ένα πραμα …
Mansionescapemassage
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2024
- Like
- 162
Χμμμ με βάζεις σε σκέψεις τώρα....για πες μια έκφραση μουΑααα ξέχασα.....μπορεις να φωνάξεις στο τέλος οσο σε ευχαριστεί....μόνο τα νύχια απαγορεύονται.....
Mansionescapemassage
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2024
- Like
- 162
Οχι αγορίνα μου δεν έχουν δουλέψει κάπου αλλού...Μόνο εγώ εκπαιδεύω...Δεν υπάρχει κάπου αλλού στην Ελλάδα οι υπηρεσίες μου για να δουλέψουν άλλου...Αρχοντικό μασάζ δεν υπάρχει πουθενά αλλού...Αλίκη μου, πόσες συνεργάτιδες έχεις? Μια...καμμία προς το παρόν....έχουν δουλέψει καπου αλλου πριν γίνουν ειδηκες στην ....πνευματική εκτόνωση ?
Mansionescapemassage
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2024
- Like
- 162
Στην Ταντρικη σεξουαλική πραγματικότητα τα πράγματα γίνονται αντίστροφα ..Δεν υπάρχει στόχος κ σίγουρα η εκσπερμάτιση δεν είναι το ζητούμενο..Η αγάπη η αποδοχή η προσφορά κ το μοίρασμα χαρακτηρίζει οποιαδήποτε μορφή ταντρικης προσέγγισης ..γιατί τα 3 ανώτερα τα πνευματικά τσάκρα προσελκύουν τα 3 γήινα τσάκρα μέσα στο κέντρο της καρδιάς (Κατσαντώνη 1) ...Εκεί όπου όλα μετασχηματίζονται καθώς γνήσιες λεπτοφυεις δονήσεις αγκαλιάζουν το ταντρικο ζευγαρι κ μετασχηματίζουν την ένωση τους σε κάτι ιερό
Mansionescapemassage
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2024
- Like
- 162
Ξεφεύγουν από την κορύφωση του σωματικού οργασμού κ φτάνουν στην βαθύτητα του κοσμικού οργασμού που δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με ο.τι μπορεί να αντιληφθεί ο κοινός νους μέσα από τις 5 αισθήσεις του
Mansionescapemassage
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2024
- Like
- 162
Μετατρεπομαστε σε θεότητες κ εσύ κι εγώ ο ένας λιώνει μέσα στον άλλον..γινόμαστε ένα..Γινόμαστε 1 με την Ύπαρξη κ αιωρούμαστε στην κοιλαδα της Απεραντοσύνης...Η σωματική έκσταση μετατρέπεται σε πνευματική ...
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.830
- Πόντοι
- 2.036
Που είπαμε ότι τα έμαθες όλα αυτά γιατί όπως είπες πριν 3,5 χρόνια που εμφανίστηκες δεν ήξερες ούτε τι σημαίνει μασάζ?Μετατρεπομαστε σε θεότητες κ εσύ κι εγώ ο ένας λιώνει μέσα στον άλλον..γινόμαστε ένα..Γινόμαστε 1 με την Ύπαρξη κ αιωρούμαστε στην κοιλαδα της Απεραντοσύνης...Η σωματική έκσταση μετατρέπεται σε πνευματική ...
Mansionescapemassage
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2024
- Like
- 162
Η Τάντρα είναι το μονοπάτι της Αλήθειας κ οποίος το περπατά την αντικρίζει κατάματα..ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΤΑΙ πολλές φορές από το φτιασιδωμενο "εγώ" του για να φτάσει στο σημείο να αποδέχεται πλήρως τον εαυτό του κ κατά συνέπεια κάθε ζωντανή ύπαρξη
μετα τις αισθησιακες προεκτασεις της αλλης γνωστης πυροβολημενης του σαιτ εδω,μας ηρθε τωρα και το ''απελευθερωμενο'' μασαζ. οσοιμαλακεςπιστοι,προσελθετε.
καλα θα παει κι αυτο
Θα σας ειδοποιήσουμεΜετατρεπομαστε σε θεότητες κ εσύ κι εγώ ο ένας λιώνει μέσα στον άλλον..γινόμαστε ένα..Γινόμαστε 1 με την Ύπαρξη κ αιωρούμαστε στην κοιλαδα της Απεραντοσύνης...Η σωματική έκσταση μετατρέπεται σε πνευματική ...
Mansionescapemassage
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2024
- Like
- 162
Έχω αντικρύσει κ θεραπεύσει πρώτα τις πληγές μου ώστε να μπορέσω πλέον να μοιράζω τον εαυτό μου χωρίς προσδοκία ..προσφέροντας ανιδιοτελής
Mansionescapemassage
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2024
- Like
- 162
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θυσιάζομαι..Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ΣΕΒΟΜΑΙ τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..Το αντίθετο μάλιστα.Γιατι φίλε μου ο σεβασμός είναι το ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ στοιχείο της ταντρικης επαφής..Σεβασμός κ αποδοχή Αποδοχή κ αγάπη
Την πίνετε καθόλου;;Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θυσιάζομαι..Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ΣΕΒΟΜΑΙ τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..Το αντίθετο μάλιστα.Γιατι φίλε μου ο σεβασμός είναι το ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ στοιχείο της ταντρικης επαφής..Σεβασμός κ αποδοχή Αποδοχή κ αγάπη
Mansionescapemassage
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2024
- Like
- 162
Αν θέλεις να βαδίσεις στο μονοπάτι της Τάντρα η της Νέο Τάντρα όπως ονομάζεται πια ..θα πρέπει να φύγεις από το κόσμο του μυαλού..τον κόσμο της ταχύτητας της ανάλυσης κ των στόχων..θα πρέπει να διαγράψεις από μέσα σου την πεποίθηση των ταντρικων οργίων να ξεφύγεις από τη λαγνεία της σάρκας να αλλάξεις την οπτική σου στο τι είναι σεξ να έχεις την διάθεση να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι τι είναι πραγματικά ο έρωτας κ να είσαι έτοιμος να μπεις σ ένα κόσμο που δονείται μέσα στη δόνηση της Αλήθειας κ της Αγάπης...Εκεί που δεν υπάρχει διαχωρισμός ..κ όλα τρέχουν σαν το μέλι..Αργά..παχύρρευστα..γλυκά...Μανσιονικα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 508
- Εμφανίσεις
- 86K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις