Νέα

Ad Mansion Massage, αρχοντικό μασάζ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mansionescapemassage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
68
1).Δεν κλείνουμε τα μάτια..Σε παρατηρώ συνεχώς..2).Δε σκέφτεσαι τίποτα!Παραδίνεσαι ψυχή κ σώμα!3).Βάλε την αναπνοή κ όχι τη φαντασία σου στο σεξ!Χρησιμοποιήσετη για να ελέγξεις τη διέγερση..4).Πρόσεξε πως μιλάς..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά το πήγαινες με τις γωνίες εισαγωγής....με τις φωνές κλπ το έκανες λίγο περίεργο.....αν είναι να φύγουμε ευτυχείς, χαλαροί και ....δαρμένοι .....
Άσε που θα πρέπει να εξηγήσουμε σπίτι που βραχνιάσαμε όταν δεν υπαρχει ...γήπεδο....
Άντε μωρε

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.196
Πόντοι
4.130
Αλίκη μου, πόσες συνεργάτιδες έχεις? Μια...καμμία προς το παρόν....έχουν δουλέψει καπου αλλου πριν γίνουν ειδηκες στην ....πνευματική εκτόνωση ?

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
68
Μιλάμε για οργασμό!!Για πραγματικό οργασμό! Όχι του κρεμασμένου με μανταλάκια στο περίπτερο..ούτε του προηγμένου σε εκπομπές μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών οπου στήθη πολυβόλα μπούτια καπούλια περίστροφα πορνεία..φόνοι βίτσια..όλα ανακατωμενα συντηρούν ένα συνεχή πυρετό μια συνεχή σωματικη κ ψυχική υπερένταση μια ατέλειωτη νεύρωση φίλε μου
.Ο οργασμός όπως πρέπει να τον βιώσει ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος δεν είναι μόνο στιγμιαία χαλάρωση ούτε εγκεφαλική διαστροφή ..Είναι μια διαδικασία συγχώνευσης ένα βαθύ άφημα με ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ όπου τα σώματα κ οι ψυχές γίνονται ένα σε ένα πρωτογενές επίπεδο .Είναι αυτή ενότητα που υπήρχε στην ενδομήτρια ζωή στην ενότητα του βρέφους κ μητέρας η οποία οδηγεί σε μια πόλλυ βαθιά ψυχοσωματική ηρεμία γαλήνη κ ισορροπία...

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.196
Πόντοι
4.130
Μιλάμε για οργασμό!!Για πραγματικό οργασμό! Όχι του κρεμασμένου με μανταλάκια στο περίπτερο..ούτε του προηγμένου σε εκπομπές μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών οπου στήθη πολυβόλα μπούτια καπούλια περίστροφα πορνεία..φόνοι βίτσια..όλα ανακατωμενα συντηρούν ένα συνεχή πυρετό μια συνεχή σωματικη κ ψυχική υπερένταση μια ατέλειωτη νεύρωση φίλε μου
.Ο οργασμός όπως πρέπει να τον βιώσει ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος δεν είναι μόνο στιγμιαία χαλάρωση ούτε εγκεφαλική διαστροφή ..Είναι μια διαδικασία συγχώνευσης ένα βαθύ άφημα με ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ όπου τα σώματα κ οι ψυχές γίνονται ένα σε ένα πρωτογενές επίπεδο .Είναι αυτή ενότητα που υπήρχε στην ενδομήτρια ζωή στην ενότητα του βρέφους κ μητέρας η οποία οδηγεί σε μια πόλλυ βαθιά ψυχοσωματική ηρεμία γαλήνη κ ισορροπία...
Μακαρι να μπορέσουμε να βρεθούμε και θα σε χαλαρώσω πλήρως και θα νιώσεις τον οργασμο σε ....τρία επίπεδα.....όχι μόνο σε ένα.....promise....

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.691
Πόντοι
1.436
Εσείς είστε επισκέπτες εμείς είμαστε πελάτες στο σάιτ.ανεβαζουμε τη δουλειά μας κ οποίος ενδιαφέρεται απευθύνεται κ εξυπηρετείται με τους τρόπους επικοινωνίας .οποίος ενοχλεί επειδει δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει η διεύθυνση με ενημέρωσε ότι απλά θα διαγράφετε από μέλος ...καλή συνέχεια
Ώστε έτσι σε ενημέρωσε η διεύθυνση? Ότι αν λέμε αλήθειες επειδή έσκασες το 200αρι τον μήνα θα μας διαγραφούν από μελος?
Ευτυχώς που κάποιοι-κάποιες τα ξέρνατε και χωρίς ξυλο(που λέει ο λόγος)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.196
Πόντοι
4.130
Μακαρι να μπορέσουμε να βρεθούμε και θα σε χαλαρώσω πλήρως και θα νιώσεις τον οργασμο σε ....τρία επίπεδα.....όχι μόνο σε ένα.....promise....
Αααα ξέχασα.....μπορεις να φωνάξεις στο τέλος οσο σε ευχαριστεί....μόνο τα νύχια απαγορεύονται.....

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.795
Πόντοι
26.236
1).Δεν κλείνουμε τα μάτια..Σε παρατηρώ συνεχώς..2).Δε σκέφτεσαι τίποτα!Παραδίνεσαι ψυχή κ σώμα!3).Βάλε την αναπνοή κ όχι τη φαντασία σου στο σεξ!Χρησιμοποιήσετη για να ελέγξεις τη διέγερση..4).Πρόσεξε πως μιλάς..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άντε μωρε
Έχεις δηλαδή πεθάνει και δε το ξέρεις ένα πραμα …

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
68
Αλίκη μου, πόσες συνεργάτιδες έχεις? Μια...καμμία προς το παρόν....έχουν δουλέψει καπου αλλου πριν γίνουν ειδηκες στην ....πνευματική εκτόνωση ?
Οχι αγορίνα μου δεν έχουν δουλέψει κάπου αλλού...Μόνο εγώ εκπαιδεύω...Δεν υπάρχει κάπου αλλού στην Ελλάδα οι υπηρεσίες μου για να δουλέψουν άλλου...Αρχοντικό μασάζ δεν υπάρχει πουθενά αλλού...

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
68
Στην Ταντρικη σεξουαλική πραγματικότητα τα πράγματα γίνονται αντίστροφα ..Δεν υπάρχει στόχος κ σίγουρα η εκσπερμάτιση δεν είναι το ζητούμενο..Η αγάπη η αποδοχή η προσφορά κ το μοίρασμα χαρακτηρίζει οποιαδήποτε μορφή ταντρικης προσέγγισης ..γιατί τα 3 ανώτερα τα πνευματικά τσάκρα προσελκύουν τα 3 γήινα τσάκρα μέσα στο κέντρο της καρδιάς (Κατσαντώνη 1) ...Εκεί όπου όλα μετασχηματίζονται καθώς γνήσιες λεπτοφυεις δονήσεις αγκαλιάζουν το ταντρικο ζευγαρι κ μετασχηματίζουν την ένωση τους σε κάτι ιερό❤️

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
68
Ξεφεύγουν από την κορύφωση του σωματικού οργασμού κ φτάνουν στην βαθύτητα του κοσμικού οργασμού που δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με ο.τι μπορεί να αντιληφθεί ο κοινός νους μέσα από τις 5 αισθήσεις του ❤️

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
68
Μετατρεπομαστε σε θεότητες κ εσύ κι εγώ ο ένας λιώνει μέσα στον άλλον..γινόμαστε ένα..Γινόμαστε 1 με την Ύπαρξη κ αιωρούμαστε στην κοιλαδα της Απεραντοσύνης...Η σωματική έκσταση μετατρέπεται σε πνευματική ...

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.691
Πόντοι
1.436
Μετατρεπομαστε σε θεότητες κ εσύ κι εγώ ο ένας λιώνει μέσα στον άλλον..γινόμαστε ένα..Γινόμαστε 1 με την Ύπαρξη κ αιωρούμαστε στην κοιλαδα της Απεραντοσύνης...Η σωματική έκσταση μετατρέπεται σε πνευματική ...
Που είπαμε ότι τα έμαθες όλα αυτά γιατί όπως είπες πριν 3,5 χρόνια που εμφανίστηκες δεν ήξερες ούτε τι σημαίνει μασάζ?

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
68
Η Τάντρα είναι το μονοπάτι της Αλήθειας κ οποίος το περπατά την αντικρίζει κατάματα..ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΤΑΙ πολλές φορές από το φτιασιδωμενο "εγώ" του για να φτάσει στο σημείο να αποδέχεται πλήρως τον εαυτό του κ κατά συνέπεια κάθε ζωντανή ύπαρξη❤️❤️❤️

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
2.148
Πόντοι
6.740
μετα τις αισθησιακες προεκτασεις της αλλης γνωστης πυροβολημενης του σαιτ εδω,μας ηρθε τωρα και το ''απελευθερωμενο'' μασαζ. οσοι μαλακες πιστοι,προσελθετε.
καλα θα παει κι αυτο :2funny:
:coffee:

Θα σας ειδοποιήσουμε

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
68
Έχω αντικρύσει κ θεραπεύσει πρώτα τις πληγές μου ώστε να μπορέσω πλέον να μοιράζω τον εαυτό μου χωρίς προσδοκία ..προσφέροντας ανιδιοτελής❤️❤️❤️

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
68
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θυσιάζομαι..Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ΣΕΒΟΜΑΙ τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..Το αντίθετο μάλιστα.Γιατι φίλε μου ο σεβασμός είναι το ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ στοιχείο της ταντρικης επαφής..Σεβασμός κ αποδοχή Αποδοχή κ αγάπη ❤️❤️❤️

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
2.148
Πόντοι
6.740
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θυσιάζομαι..Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ΣΕΒΟΜΑΙ τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..Το αντίθετο μάλιστα.Γιατι φίλε μου ο σεβασμός είναι το ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ στοιχείο της ταντρικης επαφής..Σεβασμός κ αποδοχή Αποδοχή κ αγάπη ❤️❤️❤️
Την πίνετε καθόλου;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom