Νέα

Ad Mansion Massage, αρχοντικό μασάζ στην Αθήνα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
58
Εγκεφαλικό θα πάθουμε εμείς με αυτά που διαβάζουμε
Όχι μη! Λοιπόν παίδες αύριο πάλι για τα υπόλοιπα μασάζ...οπότε έχω χρόνο θα ανεβάζω κ μια κατηγορία μασάζ !!!! Μασαααααααζ φιλιά πολλά ❤️ όσο λείπω να είστε ευγενικοί διακριτικοι μην γράφετε χοντράδες γιατί είμαι παρεξηγησιαρα!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.348
Πόντοι
41.813
Μην τα δίνετε !! Χαχα Οι υπηρεσίες που θέλετε εσείς δεν σας τις προσφέρουμε ...Μας ενδιαφέρουν οι θεατές που ψάχνουν ένα συγκλονιστικό εγκεφαλικό θεσπέσιο αρχοντικό βεβαίως βεβαίως μασαζ

τι να καταλαβουν οι παλιολινατσες εδω.
εδω γινεται αρχοντικο παιχνιδι να 'ουμ :grin:
:2funny::2funny::2funny:

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.536
Πόντοι
456
Όχι μη! Λοιπόν παίδες αύριο πάλι για τα υπόλοιπα μασάζ...οπότε έχω χρόνο θα ανεβάζω κ μια κατηγορία μασάζ !!!! Μασαααααααζ φιλιά πολλά ❤️ όσο λείπω να είστε ευγενικοί διακριτικοι μην γράφετε χοντράδες γιατί είμαι παρεξηγησιαρα!
Εγώ πάντως σε άφηνα να μου τον κουδουνισεις

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
58

τι να καταλαβουν οι παλιολινατσες εδω.
εδω γινεται αρχοντικο παιχνιδι να 'ουμ :grin:
:2funny::2funny::2funny:
Θα τους μάθω εγώ...δεν γνωρίζουν δεν τους κατηγορώ
...αγαπάμε τους άντρες κ αξίζουν αρχοντικές συμπεριφορές

• Χαχα
Αντιδράσεις: makmak

makmak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
1.905
Πόντοι
206

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.678
Πόντοι
26.236
Αυτό είναι το μασάζ...ξεκούραση κ φαντασία ❤️❤️
Με τη φαντασία του ότι έρχονται πελατες σας βλεπω να μένετε . Ο χώρος είναι ζούγκλα . Αν νομίζετε ότι θα επιβιώσετε με αερολογίες κ χωρις φωτογραφίες από θεραπεύτριες το 2024 κάποιο λάθος κάνατε .ο πελατης θέλει να δει να επιλέξει κ να έρθει για πάρει αυτό που έχει επιλέξει από πριν . Τότε μόνο θα έρθει .

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
53
Like
5.391
Πόντοι
7.636
Με τη φαντασία του ότι έρχονται πελατες σας βλεπω να μένετε . Ο χώρος είναι ζούγκλα . Αν νομίζετε ότι θα επιβιώσετε με αερολογίες κ χωρις φωτογραφίες από θεραπεύτριες το 2024 κάποιο λάθος κάνατε .ο πελατης θέλει να δει να επιλέξει κ να έρθει για πάρει αυτό που έχει επιλέξει από πριν . Τότε μόνο θα έρθει .
Όντως τώρα;χωρίς φωτογραφίες που να πάμε

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
279
Πόντοι
21
Είναι η μόνη μασαζερι που σε βάζουν σε ένα ψηλό κρεβάτι με δερμάτινο κσλυμα χωρίς σεντόνια για καλυμμα....μπάνιο άθλιο...κλπ...έχουν ειπωθεί από πολλά μέλη έχω πάει και γω και τα χω ζήσει λαιβ....νομίζω ότι ε ει τουλάχιστον άλλη μια κοπέλα (μιλήσαμε στο τηλ όταν έκλεισα ραντεβού)....ψάξτε με υον φακό....Αλίκη μασάζ κλπ

makmak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
1.905
Πόντοι
206
Στα μπαλακια μας

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.689
Πόντοι
736
Καταλάβαμε..Θα σας ειδοποιήσουμε Κα Αλίκη..

bourdelakias21

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Guys δεν χρειάζεται καν να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο forum,αφήστε να μιλάει μόνη της εδω

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
58
Να έρθει κ να πάρει αυτό που έχει επιλέξει ? Δεν περνετε τίποτα από εδώ κύριε μόνο ξεκούραση χαλάρωση αποσυμφόρηση...για κρέας απευθύνεστε σε κρεοπωλεία ..

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
58
Είναι η μόνη μασαζερι που σε βάζουν σε ένα ψηλό κρεβάτι με δερμάτινο κσλυμα χωρίς σεντόνια για καλυμμα....μπάνιο άθλιο...κλπ...έχουν ειπωθεί από πολλά μέλη έχω πάει και γω και τα χω ζήσει λαιβ....νομίζω ότι ε ει τουλάχιστον άλλη μια κοπέλα (μιλήσαμε στο τηλ όταν έκλεισα ραντεβού)....ψάξτε με υον φακό....Αλίκη μασάζ κλπ
Ούτε χαρτί ούτε σεντόνια σε θεραπευτικό χειροποίητο κρεββάτι μασάζ .κΑθαρη βαμβακερή πετσετουλα .Απολύμανση με ντετολ μετά το κρεββάτι στο πλυντήριο η πετσέτα .αντικαθιστώντας μια καινούρια πετσέτα κ παντοφλιτσες μιας χρήσης .άφθονο ζεστό νερό καθαρότατο μπάνιο άφθονα αφρολουτρα Παπουτσάνης σαμπουάν ultrex μπατονετες για τ αυτακια ζελέ κερί λακ για τα μαλλιά...(Τα τραβάμε πάνω στο μασάζ κ τα χαλάμε λίγο )

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
58
Να ερθω τοτε αλλα να πληρωσω με φανταστικα χρηματα

Να ερθω τοτε αλλα να πληρωσω με φανταστικα χρηματα :glasses::D::grin::wink:
Εσείς είστε επισκέπτες εμείς είμαστε πελάτες στο σάιτ.ανεβαζουμε τη δουλειά μας κ οποίος ενδιαφέρεται απευθύνεται κ εξυπηρετείται με τους τρόπους επικοινωνίας .οποίος ενοχλεί επειδει δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει η διεύθυνση με ενημέρωσε ότι απλά θα διαγράφετε από μέλος ...καλή συνέχεια

pasquale7

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
147
Πόντοι
0
Ούτε χαρτί ούτε σεντόνια σε θεραπευτικό χειροποίητο κρεββάτι μασάζ .κΑθαρη βαμβακερή πετσετουλα .Απολύμανση με ντετολ μετά το κρεββάτι στο πλυντήριο η πετσέτα .αντικαθιστώντας μια καινούρια πετσέτα κ παντοφλιτσες μιας χρήσης .άφθονο ζεστό νερό καθαρότατο μπάνιο άφθονα αφρολουτρα Παπουτσάνης σαμπουάν ultrex μπατονετες για τ αυτακια ζελέ κερί λακ για τα μαλλιά...(Τα τραβάμε πάνω στο μασάζ κ τα χαλάμε λίγο )
με τους καραφλους τι γινεται;;τους τραβαμε απο τ'αυτια;;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.777
Πόντοι
3.656
Με δυο λόγια ...απλά κοροϊδεύουν τον κόσμο ..τιμές πανάκριβες υπηρεσίες μηδέν ...
Για κανονικό νον σεξ μασάζ ... ποιά είναι η μέγιστη τιμή ;;;
Φαντάζομαι κάπου 30€ με 40€ την ώρα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom