Greekgreekgreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2024
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Αφού δεν δίνει ούτε φωτος ούτε ποια θα σου κάνει μασάζ. Ότι να ναι ...ότι βρίσκουν ότι αρπάξουν άρπαχτες όλοι .πως θα σου πάρουν τα λεφτά τσάμπα μάθανε το ποίημα όλοι κοροϊδία
Είμεθα πλήρως αναλυτικοί .οποίος δεν αντελιφθειν υπηρεσίες σωματικης ευεξίας μπήκε κ στο σάιτ μας κ πάλι δεν κατάλαβε δεν είναι μια υπηρεσία που τον ενδιαφέρει.παρεχουμε μασάζ φωτογραφίες χώρες κ τα σχετικά είναι για άλλου είδους υπηρεσίες ..οποιαδήποτε διευκρίνιση καλεί οποίος ενδιαφέρεται .ευχαριστούμε πολλυΠολύ φιλοσοφία και πολλά ανούσια λόγια από αυτόν ή αυτή που γράφει για το μαγαζί και πως θα το κάνει και τι είδους μασάζ θα κάνει και πως είναι το μασάζ και μπλα μπλα μπλα. Πες μας τι θεραπεύτριες έχεις με φωτογραφίες, από ποιες χώρες, τι υπηρεσίες προσφέρουν, πόσο πάει το μαλλί για 30', 60' και για ώρα, αν κάνουν duo, ποιες ημέρες και ώρες είστε ανοιχτά και άσε όλες τις θεωρίες για τους τουρίστες και για τους αγαπούληδες. Ορθά κοφτά και περιληπτικά. Με όλα αυτά που λες μάλλον αποτρέπεις τους μύστες και κάνεις αρνητική διαφήμιση. Αν συνεχίσεις με αυτόν τον ρυθμό, πελάτη από εδώ δεν πρόκειται να βρεις..... Και μάλλον για γραφικούς θα σας περάσουν. Μαθήματα θεωρίας μασάζ βρίσκουμε και στο ίντερνετ. Έτσι έχουν τα πράγματα, όσο και να στα λέω χύμα, από την στιγμή που διαφημίζεις το μαγαζί σου εδώ. Ανάλυσε μας τι παρέχεις με απλά λόγια ή ενημέρωσε μας ότι είσαι στα μασσατζίδικα που δεν γίνεται τίποτα άλλο εκτός από μασάζ, όλα τα άλλα που λες είναι βαρετές φιλολογικές αναλύσεις..... που πίστεψε με ελάχιστους από εδώ μέσα ενδιαφέρουν.
Νέα μόδα αυτό … παίζει και αλλού ακόμα δεν έχω καταλάβει που εξυπηρετείΠαρακαλώ δεν δημοσιοποιούμαι φωτογραφίες θεραπευτων κ θεραπευτριων οποία -οποιος είναι διαθέσιμος ανάλογα την ώρα κράτησης σας εξυπηρετεί.
Μια πραγματικά υπέροχη χαλαρωτική κ θεραπευτική εμπειρία !Αυτοί που έχουν δοκιμάσει έστω κ 1φορα στη ζωή τους το μασάζ από τη Χαβάη δηλώνουν ότι πρόκειται για μια εμπειρία με σπουδαίες θεραπευτικές επιδράσεις τόσο στο μυαλό όσο κ στο σώμα τους..οι παραδοσιακές συνεδρίες λομι λομι ξεκινούν με την πνευματική προετοιμασία του θεραπευόμενου οπως ο διαλογισμός κ οι ασκήσεις αναπνοής..χρησιμοποιουμε συνέχεις κ ρυθμικές κινήσεις εστιάζοντας στην ενθάρρυνση της ροής ενέργειας μέσω του σώματος του αποδέκτη..περιλαμβάνει πλήρη αφαίρεση ρούχων λόγο της φυσικής ροής κ της κίνησης των χτυπημάτων της θεραπευτριας.εκτος από την προφανή χαλάρωση που απολαμβάνει κάποιος κατά τη διάρκεια έχει τρομερή απαλλαγή από άγχος φόβο κ αλλά αρνητικά συναισθήματα που προκαλούνται από ενεργειακά μπλοκάρισμα τα .πες μας για lomi-lomi
Να σας απαντήσω ότι ένα υπέροχο μασάζ σημαίνει ξεκούραση κ φαντασία..καθ' όλη τη διάρκεια για παράδειγμα μπορεί να φοράει κάποιος ένα μαντήλι...1ωρα συνεδρίας να αισθάνεται μόνο χέρια να τον ξεκουράζουν αποσυμφοριζουν...για ποιο λόγο να δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες ? Φωτογραφίες θα βάλει σαφώς κάποιος που παρέχει σεξουαλικές υπηρεσίες..οπότε πρέπει να διαλέξεις .την θέλεις ψηλή κοντή ξανθιά μελαχρινή..αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία κ δίνεις βάση εκεί ...δεν μου είσαι κουρασμένος σίγουρα...επίσης γιατί να μπει φωτογραφία ? Για να μου σχολιάζεις μπριζόλες παιδάκια προβατίνες εσπρέσσο φραπέ κτλπ? Επίσης όταν είσαι σίγουρος για αυτό που προσφέρεις δεν πηγαίνεις με τη μόδα ...Δημιουργείς δική σου! Ευχαριστούμε πολλυΝέα μόδα αυτό … παίζει και αλλού ακόμα δεν έχω καταλάβει που εξυπηρετεί
Κατανοω να μην γνωρίζετε τα είδη μασάζ που προσφέρουμε με τις πραγματικές τους ονομασίες κ ιδιότητες ...σε λάθος φόρουμ κοινοποιείτε τις υπηρεσίες σας αν δεν προσφέρετε φραπέ τσιμπούκι ή σεξ τότε
καλύτερα να σβήσετε το θρεντ!
Όταν με καλοσωρισεις και με αποχαιρετίσεις μετά την υπέροχη συνεδρία , θα ήθελα να δω ένα γλυκό πρόσωπο ένα χαμόγελο και όχι τον κουασιμοδο. Επίσης όλη αυτή η μυσταγωγία προϋποθέτει διέγερση όλων των αισθήσεων, και τα ερεθίσματα είναι ανάλογα ακόμα και το οπτικόΝα σας απαντήσω ότι ένα υπέροχο μασάζ σημαίνει ξεκούραση κ φαντασία..καθ' όλη τη διάρκεια για παράδειγμα μπορεί να φοράει κάποιος ένα μαντήλι...1ωρα συνεδρίας να αισθάνεται μόνο χέρια να τον ξεκουράζουν αποσυμφοριζουν...για ποιο λόγο να δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες ? Φωτογραφίες θα βάλει σαφώς κάποιος που παρέχει σεξουαλικές υπηρεσίες..οπότε πρέπει να διαλέξεις .την θέλεις ψηλή κοντή ξανθιά μελαχρινή..αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία κ δίνεις βάση εκεί ...δεν μου είσαι κουρασμένος σίγουρα...επίσης γιατί να μπει φωτογραφία ? Για να μου σχολιάζεις μπριζόλες παιδάκια προβατίνες εσπρέσσο φραπέ κτλπ? Επίσης όταν είσαι σίγουρος για αυτό που προσφέρεις δεν πηγαίνεις με τη μόδα ...Δημιουργείς δική σου! Ευχαριστούμε πολλυ
ε εντάξει....... Κ γενικώς είμαι κατά του αγοραίου σεξ οπότε προωθώντας τον κόσμο να απελευθερώνεται δε διανοουμαι να καταπιεστώ εγώ..καταλαβαίνετε ...τα καλύτερα εύχομαι κ σε σας κ καλές γιορτές να έχουμε
....
Θα μπαίνετε στο σάιτ για να αντιλαμβάνεστε τα βασικά .Όχι δεν γνωρίζουν όλοι οι θεραπευτές κ θςραπευτριες όλα τα είδη.γι αυτό κ μας λέτε θέλετε άντρα γυναίκα η ποια υπηρεσία μασάζ .Είναι ανεξάρτητοι θεραπευτές μασάζ .Δεν τους χρησιμοποιούμε ανεβάζοντας τους σε φεις ινστα η πιο προχωρημένα σάιτ..Το χαμόγελο κ η ευγένεια είναι απαραίτητη κ την απαιτουμε εμείς οι ίδιοι αφού δηλώνουμε Αρχοντοσπιτο! Θα παρακαλούσα όπως έχω προαναφέρει ο.τι έχει σχέση με μασάζ να απαντώ κ να ανεβάζω πληροφορίες .κ όχι ο.τι μπορεί να φανταζεται ο καθέναςΌταν με καλοσωρισεις και με αποχαιρετίσεις μετά την υπέροχη συνεδρία , θα ήθελα να δω ένα γλυκό πρόσωπο ένα χαμόγελο και όχι τον κουασιμοδο. Επίσης όλη αυτή η μυσταγωγία προϋποθέτει διέγερση όλων των αισθήσεων, και τα ερεθίσματα είναι ανάλογα ακόμα και το οπτικό
Και άντε το ξεπερνάμε , και το κάνουμε blindfolded…. Όλοι οι θεραπευτές είναι ισάξιοι στην τεχνική και τις υπηρεσίες ?
Τότε μάλλον μιλάμε για μηχανήματα , ρομπότ ή κάτι άλλο και όχι για ανθρώπους.
Φοβάμαι ότι το μαγαζί το δουλεύεις ή εξής μια , ( καλή και μπαμπατσικη σε βλέπω Αλίκη στις φωτό μπορεί να κάνω καμμιά βόλτα ) οπότε δεν έχεις κάτι να μας δείξεις από ομάδα θεραπευτών.
Btw , ωραία η συνέντευξη με τον εαυτό σου
Γεια σας ! Εσείς μπήκατε σε λάθος θριντ.εγω έχω μπει στην κατηγορία μασάζ μασάζ !!!!!Μασαααααζε εντάξει...
μετα απο αυτο...
μπορει να κλειδώσει το θεμα....!!!
Μπήκες σε ενα σαιτ... που αφορά τον αγοραίο έρωτα... να μας πεις αυτο.....???!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.....!!!!
Ναι μασάζ , σε site που λέγεται μπουρδελα .Γεια σας ! Εσείς μπήκατε σε λάθος θριντ.εγω έχω μπει στην κατηγορία μασάζ μασάζ !!!!!Μασαααααζ
Υγ.Η συνέντευξη ήταν ακριβώς για να διευκρινίσω τις ποιο πιθανές ερωτήσεις που θα δημιουργηθούν σε κάποιον.ευχαριστωΘα μπαίνετε στο σάιτ για να αντιλαμβάνεστε τα βασικά .Όχι δεν γνωρίζουν όλοι οι θεραπευτές κ θςραπευτριες όλα τα είδη.γι αυτό κ μας λέτε θέλετε άντρα γυναίκα η ποια υπηρεσία μασάζ .Είναι ανεξάρτητοι θεραπευτές μασάζ .Δεν τους χρησιμοποιούμε ανεβάζοντας τους σε φεις ινστα η πιο προχωρημένα σάιτ..Το χαμόγελο κ η ευγένεια είναι απαραίτητη κ την απαιτουμε εμείς οι ίδιοι αφού δηλώνουμε Αρχοντοσπιτο! Θα παρακαλούσα όπως έχω προαναφέρει ο.τι έχει σχέση με μασάζ να απαντώ κ να ανεβάζω πληροφορίες .κ όχι ο.τι μπορεί να φανταζεται ο καθένας
Τωρα κανεις την χαζη-χαζο....? η΄΄ εισαι.....???!!!Γεια σας ! Εσείς μπήκατε σε λάθος θριντ.εγω έχω μπει στην κατηγορία μασάζ μασάζ !!!!!Μασαααααζ
Δεν είναι απλά μασάζ τα συγκεκριμένα μασάζ!!!! Άλλη στιγμή θα σας απαντήσω για τις προσδοκίες..Ρε ποια μου θυμίζει , ποια μου θυμίζει …
Ναι μασάζ , σε site που λέγεται μπουρδελα .
Ωραίος τρόπος διαφήμισης ενος χώρου που είναι απλά Μασάζ.
Τι προσδοκίες έχεις ?
Μην τα δίνετε !! Χαχα Οι υπηρεσίες που θέλετε εσείς δεν σας τις προσφέρουμε ...Μας ενδιαφέρουν οι θεατές που ψάχνουν ένα συγκλονιστικό εγκεφαλικό θεσπέσιο αρχοντικό βεβαίως βεβαίως μασαζΤωρα κανεις την χαζη-χαζο....? η΄΄ εισαι.....???!!!
Πως το λενε το σαιτ.. ξερεις....????
Ποια ειναι η θεματολογία του σαιτ... ξερεις.....???
Επειδη τα ξερεις ολα αυτα..... ασε τα μσαζ.. κλπ....
Πελατακια εδω μεσα δεν βρισκεις....???!!!!
Εδω ειμαστε ψαγμενοι... κ ξερουμε την πιατσα.... κ τις υπηρεσίες κ τιμές αυτης.....!!!!!
Οποτε.. 100€ για ενα μασαζακι... σκετο..... δεν σου δίνουμε!!!!
Εγκεφαλικό θα πάθουμε εμείς με αυτά που διαβάζουμεΜην τα δίνετε !! Χαχα Οι υπηρεσίες που θέλετε εσείς δεν σας τις προσφέρουμε ...Μας ενδιαφέρουν οι θεατές που ψάχνουν ένα συγκλονιστικό εγκεφαλικό θεσπέσιο αρχοντικό βεβαίως βεβαίως μασαζ