Νέα

Μαναβαρος Vs Παιχτουρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μανάβαρος ή Παίχτουρας;

• Μανάβαρος

Ψήφοι: 7 18,9%
  • Παίχτουρας

Ψήφοι: 8 21,6%
  • Και οι 2 είναι για το πέοντα....Λίλα έλα να τους τον φορμάρεις!!!

Ψήφοι: 22 59,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]"Εδω δικαζονται αθωοι...και απ'εξω ολοι οι τρελλοι...μας παιζουν σ'ενα κομπολοι και την ιδια μας την ζωη"(ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ)!!!![/move]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μια νέα μορφή που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.NOT
Τι νέα μορφή, ο davarits είναι, ο οποίος davarits ήταν ο δαντης, ο οποίος δάντης είναι αυτός που τραγουδάει το μάγια μάγια :dancing:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ψηφιζω "κουβαδορο"
ειναι το νεο μεγαλο ταλεντο του στοιχηματος, και αν ασχοληθει
σοβατα με το σπορ, προβλεπω να εχει λαμπρο μελλον

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ο μαναβαρος μηπως ειναι μεγαλοφρουτεμπορος?
:think: :think: :think: :think:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]"Πηρα την στρατα και ερχομαι"! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καταρχας να ευχαριστσο ολλα τα αλλανια και της ματμαζελες που με τιμανε με την ψηφο τους αν και πιο ορεος ειμαι απο τον βλημαρχο και πιο τσιφτις και καραμπουζουκλις αμαλαχι να ουμε !!!! τωρα για την λαχαναγορα ενα σας λεω πουλαο τα παντα εκτος απο κουτοχορτο!!!!!!!!!!!! αυτο το πουλαει ο προπατζις γκεγκε??  αιγαλεαρα σπρεχεν μιλαμε ααααα και στα περιξ ο μαναβαρος κικλοφορα με μερσεντικο οχι καινουριο αλλα τσιφτικο μπιουτιφουυυλλ!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καταρχας να ευχαριστσο ολλα τα αλλανια και της ματμαζελες που με τιμανε με την ψηφο τους αν και πιο ορεος ειμαι απο τον βλημαρχο και πιο τσιφτις και καραμπουζουκλις αμαλαχι να ουμε !!!! τωρα για την λαχαναγορα ενα σας λεω πουλαο τα παντα εκτος απο κουτοχορτο!!!!!!!!!!!! αυτο το πουλαει ο προπατζις γκεγκε??  αιγαλεαρα σπρεχεν μιλαμε ααααα και στα περιξ ο μαναβαρος κικλοφορα με μερσεντικο οχι καινουριο αλλα τσιφτικο μπιουτιφουυυλλ!!!!!!!
τοι τοι τοι ..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

μανάβαρε θέλω μιά βουβουζέλα,πουλάς?

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε μηπωσ εισια ο ΜΕΛΕΝΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ναουμε και με ξυπναει στο περιστερι καθε απογευμα?

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε μηπωσ εισια ο ΜΕΛΕΝΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ναουμε και με ξυπναει στο περιστερι καθε απογευμα?
καλα μεγαλε τι ομορφα μουτρα εχεις φτου σου να μιν σε ματιασο μπρεε περιστερι το σιμπαθαο !!!!! οταν κατεβενα στην μπουζουκερι την αραχνιασμενη στο γυπαιδο αρεεε αγγελοπουλο και κλαρες τα μπουκαλια με τα μορα μου... τωρα οι περιστεριοτες μου χετε γινει αμερικανακια μπουρναζοκιριλεδες χαλασε παει 6 ευρα το φραπογαλο αμαλαχι να ουμε και το μορο για να σου τραγουδισει πρεπει να εινε αλβανο γκεγκε !!!!

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα μεγαλε τι ομορφα μουτρα εχεις φτου σου να μιν σε ματιασο μπρεε περιστερι το σιμπαθαο !!!!! οταν κατεβενα στην μπουζουκερι την αραχνιασμενη στο γυπαιδο αρεεε αγγελοπουλο και κλαρες τα μπουκαλια με τα μορα μου... τωρα οι περιστεριοτες μου χετε γινει αμερικανακια μπουρναζοκιριλεδες χαλασε παει 6 ευρα το φραπογαλο αμαλαχι να ουμε και το μορο για να σου τραγουδισει πρεπει να εινε αλβανο γκεγκε !!!!
το κρητικο η το αλλο πωσ το λενε νεφελη δεν θυμαμε ,τραγουδαγε και η βεντη :zfuck: φιλε τα μουτρα μου εχουνε γινει ετσι απο τισ πολλεσ πλαστικεσ να ουμε γιατι ειμαι καταζητουμενοσ

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
το κρητικο η το αλλο πωσ το λενε νεφελη δεν θυμαμε ,τραγουδαγε και η βεντη :zfuck: φιλε τα μουτρα μου εχουνε γινει ετσι απο τισ πολλεσ πλαστικεσ να ουμε γιατι ειμαι καταζητουμενοσ
εφορια η τραπεζα ?? σου κανε τα μουτρα αιδονιτικα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom