Καλά ρε παιδιά και εγώ θεωρούσα ότι έχετε φαντασία.Εμείς καθόμαστε μία ώρα μπροστά στον καθρέφτη, εσείς που είστε απολαυστικά άντρες ...γιατί δεν το εκμεταλεύεστε ; Θα σας μαλώσω. ;)
Αυτο γραψτο και στο αλλο θεμα για τα βραχια και το κρεβατι.
Καλά ρε παιδιά και εγώ θεωρούσα ότι έχετε φαντασία.Εμείς καθόμαστε μία ώρα μπροστά στον καθρέφτη, εσείς που είστε απολαυστικά άντρες ...γιατί δεν το εκμεταλεύεστε ; Θα σας μαλώσω. ;)
Αυτο γραψτο και στο αλλο θεμα για τα βραχια και το κρεβατι.
Nα σου πω ο κύριος που έχεις στο αβατάρ σου μήπως είναι ο ed vedder? (ευχαριστώ για την συμβουλή ναι μάλλον δεν κατάλαβα)απο τα μουνια στα καγκελα καλυτερα ειναι,μαλλον δεν καταλαβες.αφηστε τις πολλες ξινιλες και γαμιθειτε τωρα που μπορειτε μην το παιζετε ωραιες και μοιραιες διασκεδαστε
τον συγκεκριμενο κυριο τον εχω στο αβαταρ μου για την εμφανισιακη ομοιοτητα και μονο..με αλλα λογια να αγαπιομαστε που λενεNα σου πω ο κύριος που έχεις στο αβατάρ σου μήπως είναι ο ed vedder? (ευχαριστώ για την συμβουλή ναι μάλλον δεν κατάλαβα)
πισω απο τις λεξεις υπαρχει ο αλεξης ο kurt δεν πιανει μια μπροστα μου μην στειλετε p.m. θα τα αγνοησω
εχεις χιουμορ παντως μπραβο σου μεγαλο προσον οσο για τα υπολοιπα πληροφοριακα ειμαι στο σαιτ για καθαρα αντρικομπουρδελιαρικους σκοπους και δεν ψαχνω γκομενα..απο ορμονες ολα ο.κεικ.θα παρακαλούσα όσους μοιαζουν με συγχωρεμένους ροκ τραγουδιστές, μοντέλα και πανέμορφους ηθοποιούς να ενημερώσουν το σαιτ, αν δέχονται μηνύματα προσωπικού περιεχομένου και τις ώρες που δέχονται. Ευχαριστώ (και μετά λένε εμάς ορμονικά διαταραγμένες και ψωνάρες.. )
μπιβις παρακαλω σιγα μην ειμαι και μπιζζζζζ..ερι πολυ σκληρο κ δυσκολο γκομενακι ο μπιβιζ τελικα...