Vasilis9707
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2017
- Like
- 613
- Πόντοι
- 86
μήπως κάνεις συναγωνιστής γνωρίζει κάτι για την κυρία;
Πριν 2,5-3 χρόνια που την είχα συναντήσει ήθελε 100 για 2 ώρες, όλα εκτός αναλ (δεν ξέρω δεν είχα ζητήσει) κορμάρα ειδικά για την ηλικία της, πρόσωπο μέτριο, συμμετοχή καλή από όσο θυμάμαι.Αυτή πάλι μου βγαίνει συνέχεια
Τί παίζει ? Γράφει κάτι Ρώσικα αλλά δεν...
απο πριν 2 χρονια δεν εχει απάντησή
Καθολου δεν εχει σταματησει η Σβετλάνα δουλευει κανονικότατα. Προσφατα τη συναντησα και μαλιστα μου εδωσε και τηλεφωνο φιλης της για ραντεβουδακι και μου προτεινε να τις παρω και παρτουζα αν βρω χρονο θα γραψω και κριτικη
Για 100 για 2 ώρες μπορεί.... Για χορηγός.... Ούτε κατά διάνοιαΠριν 2,5-3 χρόνια που την είχα συναντήσει ήθελε 100 για 2 ώρες, όλα εκτός αναλ (δεν ξέρω δεν είχα ζητήσει) κορμάρα ειδικά για την ηλικία της, πρόσωπο μέτριο, συμμετοχή καλή από όσο θυμάμαι.
μονο μασαζ και τιποτα παραπερα στους αγιους αναργυρους σπασαρχιδο γενικως μακρια
Και θέλει κ i phone... χαχαχαμονο μασαζ και τιποτα παραπερα στους αγιους αναργυρους σπασαρχιδο γενικως μακρια
Για να οργανώσει τα άπειρα ραντεβού βεβαίως βεβαίωςΚαι θέλει κ i phone... χαχαχα
πριν αρκετα χρονια εκανε μασαζ σε ενα σπιτι στην κυψελη,ο θεος να το κανει μασαζ δλδ...δεν ειναι ασχημη εμφανισιακα,απλα γενικα λιγο ξινη,καποιοι ειχαν προχωρησει παραπανω,εγω οχι,αναλογα τα κεφια της..
εγω ειμαι σαν διαιτα αλλα αν θυμαμαι καλα προκειτε περι ξεπετας εχει κατι γραφτει στο παρελθονομορφόπαιδα αυτήν την σοκολάτα την έφαγε κανένας...
Ο ορισμος της ξεπετας. Αχ ποναω , αχ μη εκει . Οχι στο στομα . Οχια να σε φαει μωρηεγω ειμαι σαν διαιτα αλλα αν θυμαμαι καλα προκειτε περι ξεπετας εχει κατι γραφτει στο παρελθον
την εχω πατησει και εγω ετσι φιλε με εγχρωμη την εχυσα στα βυζα και λιγο στομα και φωναζε σαν τρελλη πεταξα τα ρουχα και την ιδια εξω απο το δωματιο απο τοτε τελος με εγχρωμη μαμβαΟ ορισμος της ξεπετας. Αχ ποναω , αχ μη εκει . Οχι στο στομα . Οχια να σε φαει μωρη
παρε εκει κανα πρωην κουμουνιστακι να ερθεις στα ισια σουμμμμ κατάλαβα ας φάω άσπρη σοκολάτα τοτε...
thanks guys
παρε εκει κανα πρωην κουμουνιστακι να ερθεις στα ισια σου
Καταδρομικές παντούέτσι ακριβώς νεαρέ μου εκεί είναι τα καλά, απλά κάνουμε και καμιά καταδρομική και αλλού...