iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Χαχαχα. Λες να κάνει reunion μέσω του mamba;Έλα ντε... Για συμμαθητές της ψάχνει
Χαχαχα. Λες να κάνει reunion μέσω του mamba;Έλα ντε... Για συμμαθητές της ψάχνει
Όχι κ πολύ ενθαρρυντική φωτό
Αν θέλεις φίλε μονο σε πμ.Τσιμπισα 2 τηλεφωνακια... Επιτρέπεται ν ανεβάσουμε τηλ εδώ έτσι?
Τσιμπισα 2 τηλεφωνακια... Επιτρέπεται ν ανεβάσουμε τηλ εδώ έτσι?
στειλε μου σε πμΑν θέλεις φίλε μονο σε πμ.
στειλε μου σε πμ
[/quoteΔεν μου έχει στείλει φίλε κάτι ο συναγωνιστής.Εχω του είπα αν θέλει να δώσει τηλ να το κάνει σε πμ και όχι φορά παρτιδα μέσα στο νημα.....
αμα θελεις στειλε μου σε πμΤσιμπισα 2 τηλεφωνακια... Επιτρέπεται ν ανεβάσουμε τηλ εδώ έτσι?
Δεν επιτρέπεται φίλε όπως είπαν και οι υπόλοιποι. Αλλά για να στείλεις πμ θες 10 posts αλλιώς δεν θα μπορείς ούτε με πμ να στείλεις τα τηλέφωνα...Τσιμπισα 2 τηλεφωνακια... Επιτρέπεται ν ανεβάσουμε τηλ εδώ έτσι?
Ούτε εμένα φίλεΓιώργο. 100€ και την κρατάς 3 ώρες θα δεχτεί.
Πίπα με προφυλακτικό . Δεν πήρα γιατί δεν μου αρέσει.
Μην λέτε πάλι τέτοια για γαμπρούς κ νύφες..θα χωθεί ο tassos για κουμπάροςΓια γαμπρο ψαχνει??
Ισχύει, έχει αυτή τη συνήθεια ;)Μην λέτε πάλι τέτοια για γαμπρούς κ νύφες..θα χωθεί ο tassos για κουμπάρος
με ζητησε κανειςΜην λέτε πάλι τέτοια για γαμπρούς κ νύφες..θα χωθεί ο tassos για κουμπάρος
Μην λέτε πάλι τέτοια για γαμπρούς κ νύφες..θα χωθεί ο tassos για κουμπάρος
Δεν έλεγες κάτι άλλο; Αριθμούς του lotto για παράδειγμα;με ζητησε κανεις
με ζητησε κανεις
Τίποτα φίλε.....www.mamba.ru/mb1768921152#/app]https://www.mamba.ru/mb1768921152#/app[/url]
Τελικά κατάφερε να μιλήσει κάποιος με την κοπέλα;
Μου βγάζει πλέον να γίνω VIP για να της μιλήσω (ενώ πριν μπορούσα να στείλω μήνυμα).
Βλέπω όμως ότι έχει εκτοξευτεί η μπάρα που δείχνει το ποσοστό των απαντήσεων που στέλνει σε μηνύματα
και είπα να ρωτήσω αν κάποιος έχει καταφέρει να κάνει κονέ μαζί της.
Ευχαριστώ
Φωτογραφίες της Σβετλάνας(μελαχρινής) που μπορούμε να βρούμε; Δεν το βρίσκω το προφίλ στο mamba.Έχει φτιάξει καινούργιο;
Φωτογραφίες της Σβετλάνας(μελαχρινής) που μπορούμε να βρούμε; Δεν το βρίσκω το προφίλ στο mamba.Έχει φτιάξει καινούργιο;