jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Άκουσες σοκολάτα, ε;
;)
Άκουσες σοκολάτα, ε;
Εδώ η μαντάμ ζητάει 50 ευρώ χωρίς κώλο και χωρίς να κοιτάει την ώρα. Θέλει να έχεις και προφυλακτικά μαζί σου. Οι φωτογραφίες λέει την αδικούν. Επίσης λέει ότι έχει στενό μουνάκι σαν παρθένας και δεν θα το μετανιώσω. Μου αρέσουν τα σοβιετικά μιλφ, αλλά εδώ βλέπω ότι έχει ξεφύγει ηλικιακά από τα γούστα μου. Ρε τέτοιες θα έπρεπε να με πληρώνουν, όχι να τις πληρώνω κιόλας.
Εδώ η μαντάμ ζητάει 50 ευρώ χωρίς κώλο και χωρίς να κοιτάει την ώρα. Θέλει να έχεις και προφυλακτικά μαζί σου. Οι φωτογραφίες λέει την αδικούν. Επίσης λέει ότι έχει στενό μουνάκι σαν παρθένας και δεν θα το μετανιώσω. Μου αρέσουν τα σοβιετικά μιλφ, αλλά εδώ βλέπω ότι έχει ξεφύγει ηλικιακά από τα γούστα μου. Ρε τέτοιες θα έπρεπε να με πληρώνουν, όχι να τις πληρώνω κιόλας.
Θα στείλεις γράμμα; ;)
Θα στείλεις γράμμα; ;)
Τι ωραία γατούλα
Η γατούλα είναι έξτρα φίλε ;)Τι ωραία γατούλα
Έχει και το lidl Γερμανίας σοκολάταΔεν ειναι ομως "Λεωνιδας". Δευτερη ποιοτητα
σαν τι ρε τυπε πλακα κανεις την ειδες καλα??αυτη πρεπει να σε πληρωσει γουστα ειναι αυταΈχει αναφερθεί κάτι σχετικά με αυτήν εδώ?
οχι φιλε δεν δουλευει περιπου εδω και 2 χρονιαΞέρουμε αν συνεχίζει η Νικολ φίλη της Σβετλάνας;
Ξέρουμε αν συνεχίζει η Νικολ φίλη της Σβετλάνας;
Αυτά είναι!Έχει σταματήσει τυπε, βρέθηκε μόνιμη χορηγία!!! Κι δεν ασχολείται πλέον με το σπορ!!!
Τυπε μου η λεξη Μερακλης ειναι πολυ λιγη για την θεια που ποσταρες , πρεπει να εισαι πολυ σκληρος παιχτης :S :SΈχει αναφερθεί κάτι σχετικά με αυτήν εδώ?
Τυπε μου η λεξη Μερακλης ειναι πολυ λιγη για την θεια που ποσταρες , πρεπει να εισαι πολυ σκληρος παιχτης :S :S
Αυτη η κορη τησ Θωδη ειναι;;;
Καλά πόσα προφίλ έχει το άτομο?? ... όλο καινούργια φτιάχνειΝαι αυτή ειναι