gst007ath
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 576
- Πόντοι
- 311
Δεν πρέπει να είναι αυτή. Διαφορετικό τηλέφωνο
Eγω θα γουσταρα κουμπαρια ο κουμπαρος και η κουμπαρα κλπ, αλλα εχει αναφερθει ζηταει paysafeΘα ήθελα να παντρευτώ άμεσα.
Κανένας για κουμπάρος?
Γι αυτο οταν θα ξαναερθει η Ρωσσιδαρα θα παρεις τα αρχιδια του ελεφαντα , γιατι απλα ειναι σε αλλο πορνοεπιπεδο ο chico , τα φιλια μου και τα χαιρετισματα της Μπουλη μουμη δινεις σημασια στο τσικο το παιδι ειναι σε αλλο πορνοεπιπεδο
Χαχαχα..οκEγω θα γουσταρα κουμπαρια ο κουμπαρος και η κουμπαρα κλπ, αλλα εχει αναφερθει ζηταει paysafe
Χαχαχα..οκ
Μουφα δηλαδή;
Κάτι μου λέει πως πρέπει να δίνει και κώλο η Τουρκάλα...
καλα το λεςνομιζω καποτε ειχε γραφτει οτι προκειται για αγορακι πισω απο το προφιλ ... οποτε στανταρ θα δινει κωλο
αν μπορεις και το εχεις στειλε μου το τηλ σε πμ
εχει κανεις αποψη για την κυρια?
θελει στον χωρο της 50Ε για 2ωρο..αλλα με αρκετα οχι...αν εχει αποψη καποιος ας ενημερωσει
αν μπορεις και το εχεις στειλε μου το τηλ σε πμ
Όχι ακριβώς, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι το ίδιο:νομιζω καποτε ειχε γραφτει οτι προκειται για αγορακι πισω απο το προφιλ ... οποτε στανταρ θα δινει κωλο
Πρέπει να είναι ωραία γκόμενα, αλλά από πίσω παίζει φάση με.. σύζυγο, ο οποίος λέει ότι θέλει να παίρνει μάτι. Άκουσα όμως ότι δεν αρκείται μόνο σε αυτό κ εάν στον ρουφήξει δεν ξεκολλάει.. χαχαχα
Προσοχή παιδιά
Δοκιμασε κανεις Σβετικ ?
Άπειρη βιβλιογραφία φίλε μου, κάνε μια αναζήτηση. Εγώ προσωπικά δεν ξετρελάθηκα, αλλά πολλοί άλλοι έχουν μείνει ευχαριστημένοι. Εσύ αποφασίζεις.Δοκιμασε κανεις Σβετικ ?