iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Και να έγραφε κριτικές η πολυθρόνα πόσα θα είχε να πει!!!Α ρε αυτή η πολυθρόνα του bill τι έχει τραβήξει??!!
Και να έγραφε κριτικές η πολυθρόνα πόσα θα είχε να πει!!!Α ρε αυτή η πολυθρόνα του bill τι έχει τραβήξει??!!
τι να επιτρεπει παιχτη χλωμο σε βλεπωΕννοω προσφατα, συγγνωμη, για να συγκρινω αν ισχυουν αυτα που εχουν γραφτει ! Επιτρεπει φωτο/βιντεο ?
Και να έγραφε κριτικές η πολυθρόνα πόσα θα είχε να πει!!!
εχει πεσει ουκ ο λιγες φορες φιλε ιστορικη πολυθροναΚαι να έγραφε κριτικές η πολυθρόνα πόσα θα είχε να πει!!!
εχει πεσει ουκ ο λιγες φορες φιλε ιστορικη πολυθρονα
αρχισες παλι >
Εμενα μου ειχε γραψει πριν χρονια οτι δεν ειναι πουτανα .Τωρα δεν ξερω αν εγινε λογω κρισης
Κάτι μου λέει πως πρέπει να δίνει και κώλο η Τουρκάλα...
Εμενα μου ειχε γραψει πριν χρονια οτι δεν ειναι πουτανα .Τωρα δεν ξερω αν εγινε λογω κρισης
τι να επιτρεπει παιχτη χλωμο σε βλεπω
παιχτη ασε τι κανω εγω ;) εγω την εχω δει 20 φορεςΕπειδη εχεις ανεβασει φωτο της ρωτησα
Απαπαπα... έχουν γραφτεί τα χειρότερααν μπορεις και το εχεις στειλε μου το τηλ σε πμ
Πολύ κρίμα, τόσο που εάν ήξερα ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές κ ότι..το δίνει, θα της αγόραζα και πέη safe!!εγω δεν ξερω αν ειναι μουφα η οχι παντως οντως ζηταει παιει σειφ ... και κριμα γιατι ειναι καλο μουνετο
Είχαμε μιλήσει πιο παλιά.το όνομα της είναι ειρήνη.το επώνυμο για ευνόητους λόγους δεν το αναφέρω.δουλευε σε μασάζ.δεν θυμάμαι σε ποιο.ηταν να βρεθούμε αλλά όταν άκουσε πως είμαι παντρεμένος την έκανε.ηταν να βρεθούμε
Είναι γνωστή έχει αναφερθεί ,άλλα θέλω αν μπορεί κάποιος να μου θυμίζει τι παίζει ποια ειναι κλπ :o :-
κατι δεν ειναι σωστα ορθογραφικα γραμμενοΠολύ κρίμα, τόσο που εάν ήξερα ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές κ ότι..το δίνει, θα της αγόραζα και πέη safe!!
Πολύ κρίμα, τόσο που εάν ήξερα ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές κ ότι..το δίνει, θα της αγόραζα και πέη safe!!
Είχαμε μιλήσει πιο παλιά.το όνομα της είναι ειρήνη.το επώνυμο για ευνόητους λόγους δεν το αναφέρω.δουλευε σε μασάζ.δεν θυμάμαι σε ποιο.ηταν να βρεθούμε αλλά όταν άκουσε πως είμαι παντρεμένος την έκανε.ηταν να βρεθούμε
Είχα έμπνευση.. χαχαχακατι δεν ειναι σωστα ορθογραφικα γραμμενο