iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Δες εδώ:
εχει γραφτει παλιοτερα οτι το κανει αγγαρεια..
φωτογραφιες απο το 2011 εχει.πες της να σου στειλει καμμια πιο φρεσκια.
εχει γραφτει παλιοτερα οτι το κανει αγγαρεια..
φωτογραφιες απο το 2011 εχει.πες της να σου στειλει καμμια πιο φρεσκια.
Ενδιαφέρον φαίνεται. Έχει μάθει κάνεις κάτι?
Μονο το ότι ειναι κοσμογυρισμένη ....
Τη πήρα τη μπουμπού. Μιλάμε για μια τεράστια κυριολεκτικά γυναίκα.Αν δεν ήξερα καλύτερα θα έλεγα ότι είναι φίλη του Βίκου αλλα δεν είναι. Ποδάρες,πλαταρα,χερουκλες γαμησετα! Δυστυχώς ήταν στην αλυσίδα που δε γουστάρω καθόλου αλλα ήθελα να βγάλω γούστα κ απωθημενο να παω με μια θεόρατη γυναίκα. Γαμησι κ τα συνάφι αδιάφορα εντελώς. Ούτε καν για το παλμαρέ. Προτείνεται για γούστα μόνο. Τα φιλια μου
Οι φωτογραφίες δεν ειναι πραγματικές
Το θελες κι εσυ τον Βικο σου ετσι ?? το ειχες αναγκη πορνε μου το νταρντανογυναικο σου , πλαταρες ο Μπαμπης ετσι ?? ενας Αντετοκουμπο σου λειπει τωρα να κλεισει καλα και το 019 :S :SΤη πήρα τη μπουμπού. Μιλάμε για μια τεράστια κυριολεκτικά γυναίκα.Αν δεν ήξερα καλύτερα θα έλεγα ότι είναι φίλη του Βίκου αλλα δεν είναι. Ποδάρες,πλαταρα,χερουκλες γαμησετα! Δυστυχώς ήταν στην αλυσίδα που δε γουστάρω καθόλου αλλα ήθελα να βγάλω γούστα κ απωθημενο να παω με μια θεόρατη γυναίκα. Γαμησι κ τα συνάφι αδιάφορα εντελώς. Ούτε καν για το παλμαρέ. Προτείνεται για γούστα μόνο. Τα φιλια μου
τυπε αυτη ειναι βουλγαρια ποιος να ξερει να σου πει??Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής κάποια πληροφορία για αυτήν:
Για κανονική κοπέλα μου φαινεται...Το θελες κι εσυ τον Βικο σου ετσι ?? το ειχες αναγκη πορνε μου το νταρντανογυναικο σου , πλαταρες ο Μπαμπης ετσι ?? ενας Αντετοκουμπο σου λειπει τωρα να κλεισει καλα και το 019 :S :S
μη δινεις σημασια στο τσικο το παιδι ειναι σε αλλο πορνοεπιπεδοΓια κανονική κοπέλα μου φαινεται...
μη δινεις σημασια στο τσικο το παιδι ειναι σε αλλο πορνοεπιπεδο
απ το τραβελι μια χαρα σε βρισκωΜου πετάχτηκαν τα μάτια έξω!!!
αυτην λες ???Με μια τύπισσα με νικνειμ Ονειρο35 έχει βρεθεί κανείς;
απ το τραβελι μια χαρα σε βρισκω
εεε κατι τετοιο διακρινω εκτος αν δεν βλεπω πολυ καλαΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ???????????????????????????