Vasilis9707
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2017
- Like
- 613
- Πόντοι
- 86
ρε παιχτη σου απαντησανε ;) τι ξαναρωτας παλι :- ειπες θα μιλησεις τι εγινε δεν υπαρχει ενδιαφερον εεε ...... Γράψε λάθος.Αυτη ήθελα να ανεβάσω
ρε παιχτη σου απαντησανε ;) τι ξαναρωτας παλι :- ειπες θα μιλησεις τι εγινε δεν υπαρχει ενδιαφερον εεε ...... Γράψε λάθος.Αυτη ήθελα να ανεβάσω
Δες εδώ:
3η φορά που στέλνω και δε νομίζω να γράφω στο parthenagogeio.com
Έχει πάρει κανείς; info παρακαλώ
[/quoteΤ3η φορά που στέλνω και δε νομίζω να γράφω στο parthenagogeio.com
Έχει πάρει κανείς; info παρακαλώ
Ειπαμε . citytour απο Ουκρανια . Βυζου με τυπικο προγραμμα στα 100 στο ξενοδοχειο που μενει. Τωρα γυρνοβολαει νησια για γεμισμα πορτοφολιου. ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ. ΟVER
ευχαριστώ μανΔες εδώ:
Κι εδώ:ευχαριστώ μαν
Το κορίτσι ζητάει 100 για μιαμιση ωρα 2 μπαλάκια χωρίς cim και anal στο χώρο της. Μου έστειλε φωτογραφίες και είναι όντως μουναρος αν είναι αληθινές.
Έχει πάρει κανείς να μας πεις γνώμες?
Παρτην. Συνηθως την αραζει στο Ελληνις. Ωραιος τυπος ουκρανη με μεγαλο στηθος
Το καλοκαιρι μου ζητησε 140 και την μπλοκαρα !Έχουμε καμία πληροφορία;
Ναι ναιΚ γω
Κγω
Το καλοκαιρι μου ζητησε 140 και την μπλοκαρα !
γιατι η γκομενα ειδε βρεττανο ;) και σου λεει εχει ριάλιαΓιατι βρε παλιοπαιδο
δεν μιλάωπαιζει δεν παιζει χωσου ωραιο μιλφονι δυνατο
δεν μιλάω
δε λε δε λεΟχι για πε??!!!
Τωρα με το brexit θα εχουμε παπαριαγιατι η γκομενα ειδε βρεττανο ;) και σου λεει εχει ριάλια
δε λε δε λε
το πηγαίνει αναλογικά με το στήθος τής....140,ούτε για πλάκα,δεν τα δίνουμε....Το καλοκαιρι μου ζητησε 140 και την μπλοκαρα !
τσιγκουνοφραγκοκαρμιρητο πηγαίνει αναλογικά με το στήθος τής....140,ούτε για πλάκα,δεν τα δίνουμε....
έτσι,μέσα είσαι....θα πας?....γράψε και μια κριτική..τσιγκουνοφραγκοκαρμιρη
εχει μπλοκο :- που να παει και τι να κανει κιολαςέτσι,μέσα είσαι....θα πας?....γράψε και μια κριτική..
τσου μου είχε πει δεν δίνει κωλοέτσι,μέσα είσαι....θα πας?....γράψε και μια κριτική..