ξερει κανεις τιποτα ;
Χαρουμενο , σφιχτο με ωραιο βυζακι αλλα δεν κανει cim. Με 80 την ωρα. Αν σ αρεσουν οι μαυρουλες ειναι απο τις καλες
παιρνει κ παζαρι...ειναι κ στο γραφειο AGN..
ξερει κανεις τιποτα ;
Χαρουμενο , σφιχτο με ωραιο βυζακι αλλα δεν κανει cim. Με 80 την ωρα. Αν σ αρεσουν οι μαυρουλες ειναι απο τις καλες
παιρνει κ παζαρι...ειναι κ στο γραφειο AGN..
Εκανα πολλες προσπάθειες αλλα απαντησε δεν πηρα σε κανενα μηνυμα που της εστειλα
εχει μασαζιδικο στην καλιροης και κανει και ραντεβου εξω με 60 ευρο για μια μονο φορα ομως
κανονικα θα σου μιλησει,εξαλου το reply rating της ειναι υψηλο.εχει κ φωτο απο το passaggio μια χαρα δικια μας ειναι αρκει να διαβασει τα μηνυματα της κ στειλουμε κ μεις
μαικ,δεν θα μπω σε αυτην την λογικη και σε τετοιες αναλυσεις.ειπα κατι και αμαρτια ουκ εχω.εγω δεν τον χαραμιζω σε τετοιες απελπισμενες απο πασης πλευρας.και πιστευω ουτε και εσυ φιλε μου καλε,οπως και λιγοι αλλοι καλοι φιλοι εδω μεσα.ειμαστε αρχοντες και στον πληρωμενο ερωτα.ποσες πιο γριουλες η ποσες που αυτή είναι μοντελο μπροστα τους κ εχουν πληρωσει και μαλιστα τους εχουν γραψει κ δυθιρμαβους ομορφιας θελεις να σου ποσταρω κ μαλιστα τις εχουν πληρωσει?
σορρυ φιλε αυτή μπροστα σε καποιες που ερχονται στο μυαλο μου είναι μοντελο
καλά εγώ πιστεύω ότι το 40 δεν ειναι να το παίρνεις υπόψιν σου δεν διαφωνώ ότι για την ηλικία της η η οποία δείχνει 50+ είναι καλό γκιλφακι αλλά αν είναι μικρότερη τότε σόρρυ φίλος η τύπισα δεν αξίζει για εμένα αυτό δεν σημαίνει ότι αμφισβητώ η μειώνω τα γούστα σουEμενα πάντως μου αρέσει.. χαχαχα
Από κριτικές δεν θυμίζει τι λέει
φίλε το άρχοντας για τον καθένα είναι άλλη έννοια για εσένα είσαι άρχοντας να έχεις κ να οδηγάς την lamborghini huracan ενώ εμένα το Ford Mustang GT 500 Eleanor του 1967 γούστα είναι αυτα εμείς να περνάμε καλά(μεταξύ πολυ εργαλείο η Ελεονώρα )μαικ,δεν θα μπω σε αυτην την λογικη και σε τετοιες αναλυσεις.ειπα κατι και αμαρτια ουκ εχω.εγω δεν τον χαραμιζω σε τετοιες απελπισμενες απο πασης πλευρας.και πιστευω ουτε και εσυ φιλε μου καλε,οπως και λιγοι αλλοι καλοι φιλοι εδω μεσα.ειμαστε αρχοντες και στον πληρωμενο ερωτα.
έχω αρχισει κ σε γουστάρω πολύ εσένανεΕθεάθη προχθές το βραδάκι σε γνωστό ξενοδοχείο της Γλυφάδας
Κάπου τα ΄χει μπερδέψει ο συναγωνιστής. Στο συγκεκριμένο "ίδρυμα", ένα είναι το σίγουρο. Ότι δε πρόκειται να βρείτε εκεί τη συγκεκριμένη ρωσίδα μίλφ Ναταλία.
Κάπου τα ΄χει μπερδέψει ο συναγωνιστής. Στο συγκεκριμένο "ίδρυμα", ένα είναι το σίγουρο. Ότι δε πρόκειται να βρείτε εκεί τη συγκεκριμένη ρωσίδα μίλφ Ναταλία.
Αντιθέτως, θα πετύχετε τη Νάντια(σερίφισσα), τη Λουίζα, και την Ελενα.
Αυτές τουλάχιστον ήταν εκ περιτροπής τις τελευταίες τρείς εβδομάδες εκεί.
Τη Ναταλία θα τη βρείτε σε άλλο σημείο της Καλλιρόης(το γνωρίζω, άλλα δε μπορώ να το πώ, σεβόμενος το στοιχείο της εχεμύθειας).
Απο τις φωτο παντως δειχνει σουπερ.Έχει αναφερθεί ότι παίζει και Ελλάδα;
www.mamba.ru/mb1764018466#/app]https://www.mamba.ru/mb1764018466#/app[/url]
Και πως εβγαλες το συμπερασμα οτι μπορει να ηταν call girl για πες μας και εμας για μαθουμε να τα ξεχωριζουμεκαλησπερα αλανια! θελω να αναζητησω μια κοπελα, πολυ πιθανο να ηταν call girl αλλα δεν ειμ αι και σιγουρος. Την πετυχα στο μετρο Μεταξουργειο και κατεβηκε Ομονοια. Ηταν μετρια σε υψος, μελαχρινη, γαματο σωμα κωλαρα και βυζαρες και πανω απο το στηθος ειχε τατου καποια προταση, δεν καταλαβα τι εγραφε, και πανω απο τα γραμματα ηταν παλι τατου πουλια σα να πετανε αν αυτο βοηθαει.Ηλικια γαινοταν το πολυ 25-30. Αν ξερει καποιος ας απαντησει περι τινος προκειται, νομιζω οτι εδω ειναι το πιο αρμοδιο τοπικ για να παρω μια απαντηση, ισως βεβαια και να ανηκει σε γραφειο..
καλησπερα αλανια! θελω να αναζητησω μια κοπελα, πολυ πιθανο να ηταν call girl αλλα δεν ειμ αι και σιγουρος. Την πετυχα στο μετρο Μεταξουργειο και κατεβηκε Ομονοια. Ηταν μετρια σε υψος, μελαχρινη, γαματο σωμα κωλαρα και βυζαρες και πανω απο το στηθος ειχε τατου καποια προταση, δεν καταλαβα τι εγραφε, και πανω απο τα γραμματα ηταν παλι τατου πουλια σα να πετανε αν αυτο βοηθαει.Ηλικια γαινοταν το πολυ 25-30. Αν ξερει καποιος ας απαντησει περι τινος προκειται, νομιζω οτι εδω ειναι το πιο αρμοδιο τοπικ για να παρω μια απαντηση, ισως βεβαια και να ανηκει σε γραφειο..
το ντυσιμο της και η εμφανιση της παρεπεμπε πολυ σε call girl και το οτι την ειδα στο Μεταξουργειο μου κινησε υποψιες φιλε. Δε μπορει να πεφτω τοσο εξω, θα αποκαλυφθει αργα η γρηγορα ελπιζω..Και πως εβγαλες το συμπερασμα οτι μπορει να ηταν call girl για πες μας και εμας για μαθουμε να τα ξεχωριζουμε
κανέναν άλλον????έχω αρχισει κ σε γουστάρω πολύ εσένανε
διαβαζεις καθολου τα προηγουμενα?
Έχει μιλήσει κανείς ??
Και έπαιρνε το μετρό ? Δύσκολο. Συνήθως παίρνουν ταξί αν δεν έχουν οδηγότο ντυσιμο της και η εμφανιση της παρεπεμπε πολυ σε call girl και το οτι την ειδα στο Μεταξουργειο μου κινησε υποψιες φιλε. Δε μπορει να πεφτω τοσο εξω, θα αποκαλυφθει αργα η γρηγορα ελπιζω..
αυτες που ειναι σε γραφειο συμφωνω φιλε, οι ανεξαρτητες ομως ισως να χρησιμοποιουν και μετρο. Δεν ειμαι ο μονος που εχει την ιδια αποψη για τη συγκεκριμενη, οποτε ισως κατι παιζει φιλεΚαι έπαιρνε το μετρό ? Δύσκολο. Συνήθως παίρνουν ταξί αν δεν έχουν οδηγό