nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.038
- Πόντοι
- 456
Γιεπ!Εισαι κατω απο 80 ?
Γιεπ!Εισαι κατω απο 80 ?
Χαρουμενο , σφιχτο με ωραιο βυζακι αλλα δεν κανει cim. Με 80 την ωρα. Αν σ αρεσουν οι μαυρουλες ειναι απο τις καλες
ξερει κανεις τιποτα ;
ξερει κανεις τιποτα ;
Μαλλον ποσταρες λαθος μαλλον δεν το εκανες εσκεμμένα
Μήπως ξέρει κανεις τιποτα για την κυρια
οποιος συνάδελφος εχει κονε με την κυρια θα το εκτιμουσα..!! πμ.. ΜΟΥ αρεσει
κανονικα θα σου μιλησει,εξαλου το reply rating της ειναι υψηλο.εχει κ φωτο απο το passaggio μια χαρα δικια μας ειναι αρκει να διαβασει τα μηνυματα της κ στειλουμε κ μειςΚαλέ τι είναι τούτη? Μέχρι Σουαχίλι μιλάει, αλλά όχι Ελληνικά!!! Κρίμα και φαίνεται καλό κομμάτι!!!
γιατι με σκιαζεται ρε μαγγες?αφου το εχω πει,ειμαι καλο παιδι.σοβαρα τωρα,θα παει καποιος να πλερωσει αυτη την γριουλα?Γνωρίζουμε κατι για την κυρία? Αν κάποιος ξέρει και θέλει μου στέλνει π.μ.
Ευχαριστώ
κανονικα θα σου μιλησει,εξαλου το reply rating της ειναι υψηλο.εχει κ φωτο απο το passaggio μια χαρα δικια μας ειναι αρκει να διαβασει τα μηνυματα της κ στειλουμε κ μεις
γιατι με σκιαζεται ρε μαγγες?αφου το εχω πει,ειμαι καλο παιδι.σοβαρα τωρα,θα παει καποιος να πλερωσει αυτη την γριουλα?
γιατι με σκιαζεται ρε μαγγες?αφου το εχω πει,ειμαι καλο παιδι.σοβαρα τωρα,θα παει καποιος να πλερωσει αυτη την γριουλα?
Την έχετε συναντήσει? 40 χρόνων γράφει στο προφίλ της.γιατι με σκιαζεται ρε μαγγες?αφου το εχω πει,ειμαι καλο παιδι.σοβαρα τωρα,θα παει καποιος να πλερωσει αυτη την γριουλα?
ποσες πιο γριουλες η ποσες που αυτή είναι μοντελο μπροστα τους κ εχουν πληρωσει και μαλιστα τους εχουν γραψει κ δυθιρμαβους ομορφιας θελεις να σου ποσταρω κ μαλιστα τις εχουν πληρωσει?γιατι με σκιαζεται ρε μαγγες?αφου το εχω πει,ειμαι καλο παιδι.σοβαρα τωρα,θα παει καποιος να πλερωσει αυτη την γριουλα?
Eμενα πάντως μου αρέσει.. χαχαχαποσες πιο γριουλες η ποσες που αυτή είναι μοντελο μπροστα τους κ εχουν πληρωσει και μαλιστα τους εχουν γραψει κ δυθιρμαβους ομορφιας θελεις να σου ποσταρω κ μαλιστα τις εχουν πληρωσει?
σορρυ φιλε αυτή μπροστα σε καποιες που ερχονται στο μυαλο μου είναι μοντελο
Γνωρίζουμε κατι για την κυρία? Αν κάποιος ξέρει και θέλει μου στέλνει π.μ.
Ευχαριστώ
την ειχα πετυχει αρχικα στο Ελλης3 και ηταν μια χαρα.την πετυχα στο μαμβα κλεισαμε 1ραντεβου ολα καλα τα εδωσε ολα.στο 2ο ομως ηρθε βιαστικη και μετα τον 1ο γυρο βγαινοντας απο το μπανιο την βλεπω να ντυνεται !!!!!!οπα λεω αυτα ειναι...αστην να φυγει γιατι με το ζορι δεν....αν θα την ξαναδω? εξαρταται ποσες μετανοιες θα κανει