erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Κριμα γιατι δεν εχει δοντια70 full / η ώρα, κορμί καλό για 45+ , καλή στο anal αλλά αποφεύγει το cim
Κριμα γιατι δεν εχει δοντια70 full / η ώρα, κορμί καλό για 45+ , καλή στο anal αλλά αποφεύγει το cim
πίπα με τα ούλα της δηλαδηςΚριμα γιατι δεν εχει δοντια
που το ξέρεις?....ναι αλλά η πλακα είναι ότι ο τύπος θέλει δυο αγόρια ....σε 1 δωμάτιο!! Μάλλον είναι παρτουζιαρης .....
εχει ειδικοτητα στους ρεσεψιονιστπου το ξέρεις?....
ακριβως... είναι εξυπηρετικα παιδια και ενημερωνουν καταλληλα..εχει ειδικοτητα στους ρεσεψιονιστ
70 full / η ώρα, κορμί καλό για 45+ , καλή στο anal αλλά αποφεύγει το cim
αδερφε Ηρακλή.μιλησα και εγω μαζι τις Και σκεφτομαι μηπως δοκιμασω σημερα η αυριο .οντως για τις φημες δεν εχει βγει κάποιος να τις επιβεβαιώσει.60 φουλ μου ειπε εμεναΕπανέρχομαι για την κορασίδα .
Γράφει καλά Ελληνικά , κώλο δυνατό έχει και τον προσφέρει , θα δοκιμαστεί και θα σας πω .
Διάβασα τα προηγούμενα περί αλκοόλ πρέζας κλπ αλλά δεν τα επιβεβαιώνει κανείς , φήμες κλπ
Εννοείται αν καταλάβω το παραμικρό αποχωρώ σπινιάροντας .
αδερφε Ηρακλή.μιλησα και εγω μαζι τις Και σκεφτομαι μηπως δοκιμασω σημερα η αυριο .οντως για τις φημες δεν εχει βγει κάποιος να τις επιβεβαιώσει.60 φουλ μου ειπε εμενα
Αυτή είναι oneiro η αναφορά στο παρελθόν ήταν για το profile dikosou oneiro.αδερφε Ηρακλή.μιλησα και εγω μαζι τις Και σκεφτομαι μηπως δοκιμασω σημερα η αυριο .οντως για τις φημες δεν εχει βγει κάποιος να τις επιβεβαιώσει.60 φουλ μου ειπε εμενα
Ακριβώς, το όνομα είναι παρεμφερές αλλά δεν είναι το ίδιο πρόσωπο. Η δεύτερη ήταν η αλκοολική πρεζού μεν, λεσβία δε για όσους θυμούνται...Αυτή είναι oneiro η αναφορά στο παρελθόν ήταν για το profile dikosou oneiro.
Ήταν κάτι σα το τζόκερ. ΑΝ σου καθόταν (κοινώς είχε όρεξη) πηδιόταν σα ξαναμένη σκύλα (νόμιζες ότι γύριζες σκληροπυρινική τσόντα) αν όχι καλύτερα να έκανες μια τρύπα στο κομοδίνο και να το πηδούσες. Μου έχουν τύχει και οι 2 περιπτώσεις (εννοείτε την πρώτη φορά είχα φύγει ξεζουμισμένος και καταευχαριστημένος). Τη δεύτερη με γαμοσταυρίδιαΑκριβώς, το όνομα είναι παρεμφερές αλλά δεν είναι το ίδιο πρόσωπο. Η δεύτερη ήταν η αλκοολική πρεζού μεν, λεσβία δε για όσους θυμούνται...
παίζει και σε γραφείο... γενικότερα καλές εντυπώσεις αλλά λίγο ακριβή...λόγο τιμολογισης γραφειου
Της έχω στείλει 3-4 μυνήματα. Καμία απάντηση
Έχει κανείς τηλέφωνο? Είναι vip και δεν μπορώ να στείλω.
Άξιζε όταν ξεκίνησε με 60-70 για μια ώρα χωρίς να υπάρχει ρολόι, μετά αυξήθηκε η ζήτηση και οι τιμές .............
Λίγα λόγια για τη κυρία.
Βρεθήκαμε στο ΜΟΝΟ ξενοδοχείο που μπορεί (πρώτο μείον, αλλά εμένα εκείνη τη μέρα με βόλευε) νωρίς το πρωί (θετικό για μένα γιατί μόνο πρωινές ώρες μπορώ). Ήρθε στην ώρα της. Όταν άνοιξα τη πόρτα δε τρελάθηκα. Στο δρόμο δε θα γύριζα να τη κοιτάξω δεύτερη φορά και αυτό λόγο του τρόπου που ήταν ντυμένη. Όμως όταν γδύθηκε είχε ένα πολύ καλό και σφικτό σώμα για την ηλικία της (είναι πιο κοντά στα 40 παρά στα 35) με ένα στήθος που ακόμα κρατάει γερά ενάντια στον νόμο της βαρύτητας και 2 θηλές που αντιδρούν άμεσα. Στα του αγώνα, αν την περιποιηθείς τότε ετοιμάσου για ένα δυνατό τσιμπούκι, με τόσο σάλιο όσο πρέπει, καθόλου δόντι και βαθύ ρούφιγμα. Στο σφυροκόπημα αν και είναι πιο πολύ gfe αντέχει και μέχρι τα όρια του pse. Παίχτηκαν 2 γύροι.
Αν θα την ξαναέπερνα; ΑΝ πήγαινε και σε άλλα ξενοδοχεία, και δεν ήταν στα 100ευρώ (χωρίς το ξενοδοχείο) ΜΟΝΟ κανονικό σεξ (έχω ξαναπεί πως μιλφ χωρίς κώλο 50-60 ΜΑΞ) τότε ΣΙΓΟΥΡΑ. Μέχρι τότε ΑΝ με βγάζει ο δρόμος μου προς τα εκεί πάνω και δε μπορώ να βρω κάτι με τα ίδια λεφτά ΚΑΙ κώλο ή με τις ίδιες υπηρεσίες αλλά πιο φθηνό, όχι